Dodaj do ulubionych

Doda! Prosimy przestań!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:34
Heya,

ostatnio wrzucałem tu linka do pliku, żeby wszyscy mogli posłuchać jakiego
plagiatu tym razem dopuściła się Doda z zespołem Virgin, ale niestety...
moderatorzy wyrzucają wszelkie posty z linkami.
Jeśli chcecie to posłuchajcie piosenki Szansa (Virgin) i I'm not dead (Pink) -
niesamowite, uderzające podobieństwo. nie wiem jak można być tak bezczelnym...
Pzdr

Plamek
Obserwuj wątek
    • Gość: załamany Re: Doda! Prosimy przestań! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:38
      Wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim...? Jesteśmy głusi, głupi, nie chcemy
      słuchać dobrej muzyki. Pojawia się jakas pseudogwiazda i pół Polski dostaje
      szału. Po prostu jesteśmy chorzy, prymitywni, zaściankowi. Może jakieś
      inne "atrybuty"?
      • Gość: Plamek Re: Doda! Prosimy przestań! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:42
        Sad but true...
    • active.x Re: Doda! Prosimy przestań! 15.09.06, 19:29
      Jeden wątek dotyczący plagiatu Dody już jest,w którym zresztą zamieściłeś też
      ten link. Po co zakładać kolejny wątek na dokładnie ten sam temat?

Wrzuć tu (o ile to nie ten sam który już jest)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=46827110
    • Gość: a Re: Doda! Prosimy przestań! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:05
      doda to jeden wielki plagiat
      • Gość: martie Re: Doda! Prosimy przestań! IP: 80.54.250.* 16.09.06, 16:41
        ostatnio w radiu usłyszałam poczatek piosenki byłam przekonana ze to " Znak
        pokoju" a tu nagle usłyszałm głos Gwen Stefani . To była piosenka " Don't
        speak " No Doubt, podobieństwo uderzające!!!!!
        • syriusz_wielki Re: Doda! Prosimy przestań! 17.09.06, 00:03
          przecież te dziewczę nie ma pojęcia o komponowaniu muzyki. To robi za nią tzw
          majdżers czyli SonyBMG. Ten cały Virgin to plastykowy twór - papka do robienia
          kasy na tworzeniu muzyki masowej, miałkiej, bezsmakowej. A Doda jest tylko od
          tego, żeby wyjść w gaciach na scenę, zakręcić dupą i pościemniać naiwnym
          dzieciom, że ich " kocha " .Taka lalka sado - maso do popatrzenia...smile)) a kasa
          leci...leci, i tylko o to w tym wszystkim chodzi.
          • Gość: antydoda Re: Doda! Prosimy przestań! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 08:04
            Widziałam jej zdjęcia z jakiegoś centrum handlowego, gdzie rozdawała autografy.
            To co tam się działo to było tragiczne. Kilku- i klikunastoletnie dziewczynki z
            łzami w oczach były przygniatane w tłumie, bo tak chciały sie dostać do swojej
            "idolki",a ona ich po klikunastu minutach olała . Doda robi ludziom taką papkę z
            mózgu i obniża kolejne granice przyzwoitości. To już lepiej niech te małolaty
            zachwycają się G. Andrzejewicz a nie tym pustym i wulgarnym babskiem.
            • Gość: Patka Re: Doda! Prosimy przestań! IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.06, 08:31
              Ja sama widziałam kilka razy nastolatki naśladujące Dode, co dla mnie jest
              kompletną żenadą! Nie wiem z kogo one biorą przykład.. uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka