Gość: Vatnajokull IP: *.retsat1.com.pl 29.10.06, 22:19 Czy ktoś sluchał już tej płyty i może się podzielić wrażeniami? Poprzednia płyta Extrapop była bardzo dobra, klimatyczna, nieprzeciętna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharleena Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz 30.10.06, 09:55 no i słuch zaginie szybko po drugiej płycie tak jak zaginął po pierwszej (klimatycznej i nieprzeciętnej...). szkoda tego plastiku na pudełka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimikra-fan Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.chello.pl 30.10.06, 23:00 ja słuchałem! słucham non-stop od piątku. płyta jest rewelacyjna. w zasadzie nie ma gorszych kawałków, kazdy jest wyjątkowy. płyta extrapop była rzeczywiscie niezła, ale mimikra jest o 3 lata lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagrania Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:54 dzentelman.com/archives/2006/10/31/kasia-stankiewicz-mimikra/ fajnie sie zapowiada podoba mi sie fragment Niezwykła samotnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:37 Taka sama kicha jak zawsze. Fuj!! kolejna artystka ze spalonego teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.eranet.pl 02.11.06, 16:36 Waldemar i inni najgorsze, ze tacy znudzeni malkontenci jak Ty nawet plyty nie posluchali... co to w ogole za argumenty ? Jakim prawem nazywasz Kasie "Anoreksja" bo nie ma takiego spasionego brzucha i walow jak Ty ? Co to za jezyk w ogole buractwo sie panoszy to smutne Wracajac do krazka to jest kapitalny, slucham go juz 5 raz i coraz bardziej mi sie podoba to nie muzyczka w stylu Dody czy Kowalskiej do potupania i poplakania. Polecam plyte, swietne polaczenia gatunkow, eksperymenty z wokalem nawet w niektorych kawalkach slychac, kupujcie w slepo malo komu sie nie spodoba ( mowie o ludziach, ktorzy oczekuja czegos wiecej od muzyki niz podtupania ). Anita Odpowiedz Link Zgłoś
stenka30 Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz 02.11.06, 20:19 jak to sie mówi każda potwora znajdzie swojego amatora, mnie się ta płyta nie spodobała i bardziej do nie pasuje Mikra niż Mimikra, a Kasia to sprawia wrażenie tak zdołowanego zmolestowanego człowieka że patrzeć się na nią nie da a co dopiero o słuchaniu i jeszcze ten jej komin na szyji z którym się nie rozstaje, poprostu tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilanusse Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.chello.pl 03.11.06, 22:24 ja słuchałam. jeszcze bardziej nieprzeciętna, jeszcze bardziej klimatyczna! polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomko-tomko Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz 05.11.06, 14:50 Mi się podoba, Kaśka ma na siebie pomysł. Płyta jest ciekawa i nie podobna do tego wszystkiego masowo występującego wszędzie... "marzec" rewelacyjny! A "to taki bezbolesny kres" kojarzy mi się z Wandą i Bandą... Fajna płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vatnajokull Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.retsat1.com.pl 25.11.06, 17:44 Przesluchalem, stwierdzam ze plyta jest dobra. Ocena 7/10 Podoba mi się jej brzmienie - gitary plus delikatna elektronika... a to wszsytko okraszone delikatnym głosem wokalistki. Moje ulubione utwory to "Marzec", "To taki bezbolesny kres" i "Żółte Słonie". "Mimikra" jest płytą niebanalną. Nie ma tu miejsca na nieprzemyślane dźwięki, zbędne słowa. Cały album wręcz tchnie radością tworzenia. Zgadzam się zatem z jednym z moich poprzednikow - pani Stankiewicz ma pomysl na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś