Dodaj do ulubionych

"Mimikra" Kasi Stankiewicz

IP: *.retsat1.com.pl 29.10.06, 22:19
Czy ktoś sluchał już tej płyty i może się podzielić wrażeniami? Poprzednia
płyta Extrapop była bardzo dobra, klimatyczna, nieprzeciętna...
Obserwuj wątek
    • sharleena Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz 30.10.06, 09:55
      no i słuch zaginie szybko po drugiej płycie tak jak zaginął po pierwszej
      (klimatycznej i nieprzeciętnej...).
      szkoda tego plastiku na pudełka...
    • Gość: mimikra-fan Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.chello.pl 30.10.06, 23:00
      ja słuchałem!
      słucham non-stop od piątku. płyta jest rewelacyjna. w zasadzie nie ma gorszych
      kawałków, kazdy jest wyjątkowy. płyta extrapop była rzeczywiscie niezła, ale
      mimikra jest o 3 lata lepsza!
    • Gość: Nagrania Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:54
      dzentelman.com/archives/2006/10/31/kasia-stankiewicz-mimikra/ fajnie
      sie zapowiada smile podoba mi sie fragment Niezwykła samotnosc
    • Gość: Waldemar Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:37
      Taka sama kicha jak zawsze. Fuj!! kolejna artystka ze spalonego teatru.
      • Gość: Anita Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.eranet.pl 02.11.06, 16:36
        Waldemar i inni najgorsze, ze tacy znudzeni malkontenci jak Ty nawet plyty nie posluchali... co to w
        ogole za argumenty ? Jakim prawem nazywasz Kasie "Anoreksja" bo nie ma takiego spasionego brzucha
        i walow jak Ty ? Co to za jezyk w ogole buractwo sie panoszy to smutne sad
        Wracajac do krazka to jest kapitalny, slucham go juz 5 raz i coraz bardziej mi sie podoba to nie
        muzyczka w stylu Dody czy Kowalskiej do potupania i poplakania. Polecam plyte, swietne polaczenia
        gatunkow, eksperymenty z wokalem nawet w niektorych kawalkach slychac, kupujcie w slepo malo
        komu sie nie spodoba ( mowie o ludziach, ktorzy oczekuja czegos wiecej od muzyki niz podtupania ).
        Anita
        • stenka30 Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz 02.11.06, 20:19
          jak to sie mówi każda potwora znajdzie swojego amatora, mnie się ta płyta nie
          spodobała i bardziej do nie pasuje Mikra niż Mimikra, a Kasia to sprawia
          wrażenie tak zdołowanego zmolestowanego człowieka że patrzeć się na nią nie da a
          co dopiero o słuchaniu i jeszcze ten jej komin na szyji z którym się nie
          rozstaje, poprostu tragedia
    • Gość: bilanusse Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.chello.pl 03.11.06, 22:24
      ja słuchałam. jeszcze bardziej nieprzeciętna, jeszcze bardziej klimatyczna!
      polecam.
    • tomko-tomko Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz 05.11.06, 14:50
      Mi się podoba, Kaśka ma na siebie pomysł. Płyta jest ciekawa i nie podobna do
      tego wszystkiego masowo występującego wszędzie... "marzec" rewelacyjny! A "to
      taki bezbolesny kres" kojarzy mi się z Wandą i Bandą... Fajna płyta.
    • Gość: Vatnajokull Re: "Mimikra" Kasi Stankiewicz IP: *.retsat1.com.pl 25.11.06, 17:44
      Przesluchalem, stwierdzam ze plyta jest dobra. Ocena 7/10 smile Podoba mi się jej
      brzmienie - gitary plus delikatna elektronika... a to wszsytko okraszone
      delikatnym głosem wokalistki. Moje ulubione utwory to "Marzec", "To taki
      bezbolesny kres" i "Żółte Słonie". "Mimikra" jest płytą niebanalną. Nie ma tu
      miejsca na nieprzemyślane dźwięki, zbędne słowa. Cały album wręcz tchnie
      radością tworzenia. Zgadzam się zatem z jednym z moich poprzednikow - pani
      Stankiewicz ma pomysl na siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka