Gość: polla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:52 Wpadłam dziś na niego na Kuźniczej we Wrocku. Akurat szłam se na uniwerek. Jakieś dwie małolaty brały od niego autograf, a ja się nie odwazyłam podejść Skromniutki facet, wygląda bardzo nieśmiało i tak niepozornie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a'tomek Re: Piotr Rubik IP: 195.85.199.* 09.11.06, 09:19 Normalnie wzruszony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla Re: Piotr Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:47 I nic. Chciałam podzielić się tym, ja również jestem bardzo wzruszona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Piotr Rubik IP: *.capital-rusztowania.com.pl 09.11.06, 09:56 A ja kiedyś spotkałem Grzegorza Skawińskiego. On też mnie zobaczył, ale chyba wstydził się do mnie podejść. Też nieśmiały i niepozorny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla Re: Piotr Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:53 Bo w przemyśle muzycznym pracują tacy wspaniali, normalni oraz skromni ludzie. Ach, znów się wzruszyłam. Przestań już! Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: nie podniec sie tylko :> 09.11.06, 11:29 Gość pewnie sympatyczny, szkoda tylko,ze taka chałe gra. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Piotr Rubik 09.11.06, 11:50 Gość portalu: a'tomek napisał(a): > A ja kiedyś spotkałem Grzegorza Skawińskiego. On też mnie zobaczył, ale chyba > wstydził się do mnie podejść. ROTFL! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 "Niech mówią, że to nie jest miłość" 09.11.06, 14:27 Jak ja nienawidzę tej piosenki! Ma szczęście, że mi się nie nawinął. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś