Gość: maxi IP: *.dag.pl 02.01.07, 23:17 Jak słysze 'smack that' Akona to mnie mdli - z zażenowania. A wy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampuka Re: najgorsze 'hity' 2006 02.01.07, 23:43 "Połóż mnie na swym ramieniu, Połóż jak pieczeń na sercu...". "Psałterz wrześniowy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: najgorsze 'hity' 2006 IP: *.pronet.lublin.pl 03.01.07, 21:37 Tam jest pieczęć a nie pieczeń. Czasami warto sprawdzić, zanim się zacytuje. Chociaż jak człowiek na słucha na głodniaka, to ma podświadomie skojarzenia kulinarne. Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: najgorsze 'hity' 2006 13.01.07, 23:59 Po "pieczeń" było mrugnięcie. Wiem, że jest pieczęć; miało chyba być biblijnie (notabene: ten fragmwent to jeden z lepszych kawałków tekstu na tej płycie). Sprawdzam przed cytatmi. Pozdrrawiam, lublinianko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: najgorsze 'hity' 2006 IP: *.pronet.lublin.pl 14.01.07, 20:06 Ok. Nie zauważyłam mrugnięcia i przybyłam Rubikowi na pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elle_1 Re: najgorsze 'hity' 2006 03.01.07, 16:25 "Smack that"! Mam podobne odczucia Tragedia po prostu a wszędzie to puszczają Rubik i jego "hity", zwłaszcza ostatni! Crazy Frog, jak co roku )) Holy Doly, czy jak jej tam. Klon Crazy Frog. Żenła! Tokio Hotel "Schrei" i tym podobne. O Ich troje, Mandarynach, Dodach itp. wspominać nie muszę. Z resztą szkoda czasu. Nie wiem czy to aby na pewno 2006 ale "Kylie give me just a chance" niejakiego (ich?) Akcent (?) to katastrofa! I pewnie jeszcze wiele "hitów", które przypadkiem usłyszałam w radio ale nie znam wykonawcy. Jak coś wynajdę to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: najgorsze 'hity' 2006 03.01.07, 18:01 Oj dużo bym tego znalazła... m.in. Gosia Andrzejewicz- odkrycie roku, pożal się Boże! nawet nie pamiętam tytuł tego hiciora Doda "Szansa" - masakra przez duże "m" Holly Dolly- czyli no. 1 na liście dzwonków komórkowych- też zatrważające Rubikowe oratoria- kicz zawsze w modzie Akcent- myślałam, że to zespół disco-polo Doniu, Verba itp. nie rozróżniam ich nawet, ale gdy tylko słyszę w radio, zmieniam stację...a sporo ich było w tym roku ale naj naj najgorszym hitem tego roku było zdecydowanie "Explosion" i "Imagination" Kalwi i Remi!! tortura dla oczu i uszu... Odpowiedz Link Zgłoś
marcia_a Re: najgorsze 'hity' 2006 04.01.07, 20:08 Co do Holy Doly. ten kawałek w wykonaniu Loitumy zdaje się (nie chciało mi się sprawdzać) jako Levas Polka całkiem dawał radę. Ale ktoś muisał wcisnąć tam techniarskie bity i różowego hipopotama i mamy taką a nie inną szmirę. Hity: 1. Bezapelacyjnie - oodnalazłam siebie w Tobie, nie potrafię Cię zapomnieeeć - piosenka która wydawała mi się być stworzona na potrzebę reklamy Zbyszko, okazała się samodzielnym hitem. Nie wiek która z nowych blond piękności to śpiewa. i nie chcę wiedzieć. 2. Blog 27 i wszystkie ich głębokie utwory. Fakt, nie spodziwałam się ambitnych tekstach po nastolatkach, ale ani to melodyczne, ani zabawne. nijakie. 3. W zasadzie cała reszta lansowanej chały. Odpowiedz Link Zgłoś
betty.la.fea Re: najgorsze 'hity' 2006 03.01.07, 21:19 zdecydowanie Rubik z pieczenią na ramieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: najgorsze 'hity' 2006 IP: 165.72.200.* 04.01.07, 17:14 Gawlinski ze swoim nowym "przebojem" Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: najgorsze 'hity' 2006 06.01.07, 23:48 Cerekwicka - "Na kolana" Rubik - "Psalm dla Ciebie" Kalwi i Remi - "Explosion" Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: najgorsze 'hity' 2006 07.01.07, 00:01 No i oczywiście "hity" zagraniczne. Tu na pierwszym miejscu Paris Hilton. I długo, długo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: najgorsze 'hity' 2006 IP: *.neter.pl 07.01.07, 00:09 Rubik, Rubik, Rubik! Boszsz... co za ohyda! i w dodatku sama wpada do ucha i nie chce sie długo odczepić. brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi samplowanie IP: *.dag.pl 13.01.07, 02:00 Blog 27... kto to lansuje?! Ostatnie Wilki Smrodka.... Jakieś pseudo polskie hip hopy.... Samplowanie, samplowanie nonstop hity z hitów na pseudohity. Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: najgorsze 'hity' 2006 14.01.07, 19:45 Krawczyk ,,to wszystko sprawił grzech" hiciory Brodki, rodzimego hip-hopu... dłuuugo by wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: najgorsze 'hity' 2006 14.01.07, 19:56 inaa1 napisała: > rodzimego hip-hopu... Ej, ej, Eldo i Fisz całkiem zacne płyty wydali. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: najgorsze 'hity' 2006 15.01.07, 14:11 WSZYSTKO co Gonii Andrzejewicz - wrrr wrrr wrrr...............!!! Odpowiedz Link Zgłoś