Gość: Jack IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 08.04.03, 08:38 muzyka.onet.pl/mr,690355,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teddy4 Re: Dave Grohl w Killing Joke 08.04.03, 13:09 Ciekawe czy na ewentualnych koncertach zagrają "Eigties" tak jak Killing Joke czy też jak w "Come as you are" Nirvany)))))). Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Dave Grohl w Killing Joke 08.04.03, 13:12 O matko ten błazen wszędzie się wciśnie - już tylko zostaje orkiestra symfoniczna do zaliczenia Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius swoją drogą (OT) 08.04.03, 13:19 to które płyty KJ byście polecali takiej hipotetycznej osobie, która nie miała dotąd styczności z twórczością zespołu, ale chciałaby to nadrobić? m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: swoją drogą (OT) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 13:21 Pandemonium i Night time Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius dzięx (n/txt) 08.04.03, 13:25 ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: dzięx (n/txt) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 13:27 Ajdoriusie, będziesz w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius konstrukcja 08.04.03, 13:31 języka polskiego pozwala na: "będę nieobecny" czyli, że będę. tyle, że nieobecny. )) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: konstrukcja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 13:34 Ech wy filozofy. Ja też bym chciała być (nieobecna), ale kazali ruszyć się do tej Łodzi.Echhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: swoją drogą (OT) IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 08.04.03, 14:01 Gość portalu: nikka napisał(a): > Pandemonium i Night time Nie słuchaj nikki - zacznij od "Brighter Than a Thousand Suns" Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius drugi OT 08.04.03, 14:10 A jeżeli ktoś nie zna się w ogóle na forach dyskusyjnych, to którego forumowicza powinien rozpocząć słuchanie? ) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: drugi OT IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:18 Nie słuchaj Jacka )) Brighter to pop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: drugi OT IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 08.04.03, 17:40 Gość portalu: nikka napisał(a): > Nie słuchaj Jacka )) > Brighter to pop... Nie sprzeczaj się tylko pakuj się do wyjscia - kolejka się już ustawia pod Hala Mery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Ja wszystko widzę!!! IP: *.sgh.waw.pl 08.04.03, 17:44 Eee tam. Dr Avalanche załatwił mi wejście od sceny. Zdążę . Na razie dbam o prawidłowy rozwój Ajdoriusa )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Ja wszystko widzę!!! IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 08.04.03, 17:53 Ja też chce zadbać o jego prawidłowy rozwój ...ale mi nie dajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: swoją drogą (OT) 08.04.03, 17:44 ja kupilam w ciemno "Democracy" ani przez chwile tego nie zalowalam!! no ale wiadomo sa rozne gusty Odpowiedz Link Zgłoś