aric 10.04.03, 13:22 A jednak jesczcze tyle czasu... Napięcie rośnie, trzeba je podsycać. Wyspac się mi dzisiaj, aby jutro być twardym. Pizmak rulez! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srootootoo Re: To już jutro!! 10.04.03, 13:27 aric napisał: > > Napięcie rośnie, trzeba je podsycać. Wyspac się mi dzisiaj, aby jutro być > twardym. Jak czoło indianina.... > Pizmak rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: To już jutro!! 10.04.03, 13:42 Już za chwileczke już za momencik Piątek na forum zacznie sie kręcić Kręcić się będą Niemyte Jeże Jak nie zobacze to nie uwierzę pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: To już jutro!! 10.04.03, 14:00 jeju, trzeba wlosy umyc, uczesac sie, zeby Niemyte Jeze z Lodzi nie pomyslaly, ze w Warszawie mieszkaja Nieuczesane Pizmaki Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: To już jutro!! 10.04.03, 14:10 Otrzymałem info, że Elantarii sie pojawi, ale przybedzie później.) Wiosna idzie, śniegi topnieją, jutro bedzie ciepełko. huraaaa Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: To już jutro!! 10.04.03, 14:15 no jak już gregkor poświęcił swoją karierę sędziowską to będzie groźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To już jutro!! 10.04.03, 16:58 srootootoo napisał: > no jak już gregkor poświęcił swoją karierę sędziowską to będzie groźnie... Ja poświeciłem trening piłkarski rano, ażeby wyspać się przed tym wszystkim ) Kurde, mogłoby być już jutro po południu ) Odpowiedz Link Zgłoś
aric To już dzisiaj. 11.04.03, 08:15 Jeszcze 7 godzin i 40 minut i wyjde z pracy. I popedzę szykować się na powitanie..))) Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: To już dzisiaj. 11.04.03, 08:20 > Jeszcze 7 godzin i 40 minut i wyjde z pracy. I popedzę szykować się na > powitanie..))) Ja chcę dzisiaj wcześniej wyjść z pracy, odebrać autko, a potem co koń wyskoczy... Vulture - nie mam dla Ciebie płyt Purpli z Japoniii 2000, ale Ci je prześlę, bo już zamówiłem nagranie, tylko nie miałem kiedy odebrać... Aric - czy tam w okolicy miejsca spotkania można gdzieś bezpiecznie postawić samochodzik na całą noc ?(bo jak już wysiądę, to pewnie prędko do niego nie wsiądę )) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: To już dzisiaj. 11.04.03, 08:24 Radzę jedna zostawic pod hotelem. I ruszyć tramwajem, 10 min jazdy za 1.40, niewielkie pieniadze, a autko bedzie bezpieczne. 7h 35' Wiesz jak trafic do Hotelu?? Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: To już dzisiaj. 11.04.03, 09:11 > Radzę jedna zostawic pod hotelem. > I ruszyć tramwajem, 10 min jazdy za 1.40, niewielkie pieniadze, a autko bedzie > bezpieczne. > 7h 35' > Wiesz jak trafic do Hotelu?? A skąd... Jak z Poznania wyruszę o 15.00, to w mieście Łodzi wyląduję pewnie koło 20.00, więc chciałbym od razu rzucić się "w wir zabawy" Ale ewentualnie możesz mi dokładnie wszystko opisać - gdzie knajpa, gdzie hotel, gdzie Rzym, gdzie Krym i może jakoś sobie dam radę (uzbrojony w mapę) Daj mi może na skrzynkę gazetową swój numer komórki, to w razie czego będę się pytał o drogę na bieżąco T. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: To już dzisiaj. 11.04.03, 09:16 Oczywiście się nie wyspałam i jestem tak podekscytowana, że zaraz mi się słabo zrobi. A Ty, Aric, za robotę się weź. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Madee & Tomek 11.04.03, 09:25 Madee, ja pracuję w pocie czoła. Ale już się doczekać nie mogę. Tomek, to powiem Ci tak. Bedziesz wjeżdzał od Aleksandrowa. Dojedziesz do Włókniarzy i w prawo dwópasmówką. Następnie musisz dojechać aż do Zielonej i w lewo, wzdłóż lini tramwajowej ale tej odbijajacej w lewo. I cały czas prosto. Gdy miniesz dwópasmówke, bedzie to Zachodnia. Następna jest Piotrkowska. Przejedziesz Piotrkowską, pierwszy plac po lewej to parking. Tam zaparkuj, na Pietrynie się nie da. Potem cofnij się do pierwszej ulicy (Piotrkowska) i skręć w prawo. Pierwsza brama po lewej to nr 43 i tam masz wejść. Do samego końca. Gdybys przyjechał wcześniej, dałoby się załatwic cos lepszego do parkowania, chyba że łodzcy forumowicze pomogą Ci jak przyjedziesz lekko się przemieścić w lepsze miejsce. PS czy na gazetową dochodzą do ciebie maile, bo przecież nie mozna uzywać więcej niz jednego znaku przestankowego w poczcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: To już jutro!! 11.04.03, 09:33 Kurcze a ja spałem tylko 4 godziny......odespię w pociągu.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: To już jutro!! 11.04.03, 09:38 gregkor napisał: > Kurcze a ja spałem tylko 4 godziny......odespię w pociągu.. He he he A Slayera Ty słyszał? Swoją drogą, Gregkor, nieodpowiedzialny jesteś. Nie wyspać się przed taką poważną podróżą... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To już jutro!! 11.04.03, 11:27 gregkor napisał: > Kurcze a ja spałem tylko 4 godziny......odespię w pociągu.. Tak, Gregkorze, bądź pewny że uśniesz ) Słyszałem że Vulture już przygotował sprzęt grający wraz z kasetami Kelly Osbourne. Punk's not dead!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: To już jutro!! 11.04.03, 11:29 Zaraz, zaraz, a kto bierze radio tranzystorowe? ja, jako babcia, wzielam wyzerke. O, kurcze, taka jestem stara, a ciesze sie jak dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To już jutro!! 11.04.03, 11:33 pizmak31 napisała: > Zaraz, zaraz, a kto bierze radio tranzystorowe? A po co? Śpiewać będzie Nikka. Przy akompaniamencie doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: To już jutro!! 11.04.03, 11:43 dzieciaki, nie zapomnijcie o szczoteczkach do zebow i ... innych akcesoriach. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To już jutro!! 11.04.03, 11:46 pizmak31 napisała: > dzieciaki, nie zapomnijcie o szczoteczkach do zebow i ... innych akcesoriach. Grzebieniach??? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: To już jutro!! 11.04.03, 11:53 Grzebieniach i o przyborniku z iglami i nicmi. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To już jutro!! 11.04.03, 11:56 pizmak31 napisała: > Grzebieniach i o przyborniku z iglami i nicmi. I oczywiście o scyzoryku. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: To już jutro!! 11.04.03, 11:58 Z korkociagiem i otworaczem do konserw, np.mielonka turystynczna albo paprykarz (z przeproszeniem, Miecia) szczecinski. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To już jutro!! 11.04.03, 12:04 pizmak31 napisała: > Z korkociagiem i otworaczem do konserw, np.mielonka turystynczna albo > paprykarz (z przeproszeniem, Miecia) szczecinski. No więc taki właśnie mam. Korkociąg, śrubokręt gwiazdkowy, kilka zwykłych ostrzy w różnych rozmiarach, nożyczki, pilniczek, i dużo innych rzeczy. Czyli wszystko czego przeciętny forumowicz może potrzebować na koncercie Niemytych Jeży. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To już jutro!! 11.04.03, 12:11 pizmak31 napisała: > Taki mlody, a juz taki zaradny... Ba! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: To już jutro!! 11.04.03, 12:13 Tylko proszę nie używać tych smiercionoścych narzedzi w celach niezwiazanych z ich przeznaczeniem. 3h35' Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: To już dzisiaj!!! 11.04.03, 12:59 Wpałaszuję obiad i mykam na dworzec )) Ech, ale fajnie ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Bawcie się dobrze! 11.04.03, 11:46 Wstydu nie przynieść, grzecznym być, nie szaleć z napojami, ładnie się bawić i z powrotem do domu cali i zdrowi, a potem wypracowanie na temat poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Bawcie się dobrze! 11.04.03, 11:50 Marti, ja sie zabije....................! Nie bede grzeczna, nie napisze wypracowania, przyniose wstyd i nie bede miala z kim mieszkac w pokoju! Nigdy Ci tego nie zapomne.... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka e tam! 11.04.03, 12:02 piżmaczku taka pamiętliwa to chyba nie jesteś... pociesz sie, że będę wam zazdrościć i tęsknić za wami wszystkim, a za Tobą najbardziej )) niech ktoś zrobi zdjęcia ludziom z Łodzi )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: e tam! 11.04.03, 12:06 Kurcze, wlasnie, wezcie aparaty, jak macie i jestescie jeszcze w domu. Bo ja juz nie bede w domu przed wyjazdem. Ilus, nikka, janek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.o.m.e.k COUNT ME OUT :-((( IP: 213.76.149.* 11.04.03, 15:09 No i k............. stało się Nie jadę i muszę siedzieć w pracy. Miłej zabawy. Więcej mi się nie chce pisać bo zaraz mnie szlag trafi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Zaraz zaraz 11.04.03, 15:15 Trase masz opisaną w poście, nr telefonu przesłałem mailem. Może wyrobisz się za dwie trzy godzinki, nie poddawaj się. Przyjeżdzaj, choćby w nocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś