Gość: makak IP: *.chello.pl 27.04.03, 14:05 kto bedzie śpiewał w premierach opolskich,słyszeliście już jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: opolskie premiery 27.04.03, 14:10 Odsyłam do naszej dyskusji na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=5070697&a=5070697 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erol Re: opolskie premiery IP: *.chello.pl 27.04.03, 17:35 ja na razie słyszałem blue cafe-do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
vulture BUEHEHEHE 27.04.03, 17:39 Gość portalu: erol napisał(a): > ja na razie słyszałem blue cafe-do dupy Ale niespodzianka!!! Jeszcze nic nie słyszałem, ale dla wygody skopiowałem tytuły. Potem się będziemy pastwić. Łzy "Oczy szeroko zamknięte" Blue Cafe "Niebo" Leszcze "Kombinuj" Maryla Rodowicz "Mania" Tomek Makowiecki "Nigdy nie mów mi" Georginia "Pierwszy Raz" Piasek "Wszystko trzeba przeżyć" Stachursky "Taka jak ty" Andrzej Cierniewski "Dwie morgi słońca" Skiba "Każdy coś ma" Marta "Jeszcze jeden taki dzień Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: BUEHEHEHE 27.04.03, 17:42 vulture napisał: > Łzy "Oczy szeroko zamknięte" > Blue Cafe "Niebo" > Leszcze "Kombinuj" > Maryla Rodowicz "Mania" > Tomek Makowiecki "Nigdy nie mów mi" > Georginia "Pierwszy Raz" > Piasek "Wszystko trzeba przeżyć" > Stachursky "Taka jak ty" > Andrzej Cierniewski "Dwie morgi słońca" > Skiba "Każdy coś ma" > Marta "Jeszcze jeden taki dzień Pytanie brzmi, kim jest Marta (i jak ma na nazwisko?) i Georginia? PS. Bywały takie festwiale opolskie w których wygrywał np. Marek Grechuta... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: BUEHEHEHE 27.04.03, 17:46 Marty nie znam, a Georgina to taka dziewczynka, która wygrała "Szansę na sukces" jakiś czas temu. Do tej pory wystąpiła gościnnie z Rynkowskim i z Villas, czyli kierunek muzyczny obrała dość oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: BUEHEHEHE 27.04.03, 19:58 cze67 napisał: > PS. Bywały takie festwiale opolskie w których wygrywał np. Marek Grechuta... cze, niedziela dzisiaj, nie psuj mi humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: BUEHEHEHE 27.04.03, 17:45 Oczy szeroko zamknięte Nigdy nie mów mi A moze nie bedzie tak zle. Spojrzcie na to. Poezja sie zrobila sama. Mania, kombinuj Pierwszy raz .... Wszystko trzeba przeżyć Dwie morgi słońca, niebo, jeszcze jeden taki dzień, Taka jak ty Każdy coś ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: BUEHEHEHE 27.04.03, 17:53 Fajne, wolę jednak tego Fisha z Twojej sygnaturki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: opolskie premiery IP: *.chello.pl 27.04.03, 19:41 ja tu tylko ze 3 wykonawców dobrych widzę.blue cafe słyszałem wczoraj przed północą chyba w esce Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: opolskie premiery 27.04.03, 19:43 Gość portalu: radzio napisał(a): > ja tu tylko ze 3 wykonawców dobrych widzę.blue cafe słyszałem wczoraj przed > północą chyba w esce To ja idę do lekarza, od oczu. Bo widzę z 0 wykonawców dobrych. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: opolskie premiery 28.04.03, 05:17 Gość portalu: radzio napisał(a): > ja tu tylko ze 3 wykonawców dobrych widzę. Jezu!!! Gdzie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Marudy! 28.04.03, 19:09 Gość portalu: radzio napisał(a): > blue cafe słyszałem w esce W Esce ??? )) [a lekarz podejrzewał zatrucie pokarmowe, objawy podobne] Ilhan, Vulture, ale z Was Leszcze! Proszę wytężyć wzrok, bo chyba wpadł Wam do oka jakiś Piasek albo Cierń i stąd te Łzy, które zamazują obraz festiwalu. Łyknijcie sobie Cafe (jeśli blue to chyba z denaturatem?), zagryźcie Makowcem albo lodami Maryla, na pełnym Skib kwietnym poletku zasadźcie Georginie, a ukaże Wam się Mar(t)a, której będzie towarzyszył Typ Niepokorny. Albo może idźcie do tego lekarza od oczu? Nie dostrzegacie bowiem wybitnych polskich artystów i najwyższy czas coś z tym zrobić! )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture A FE! 28.04.03, 20:54 n_eska71 napisała: > Nie dostrzegacie bowiem wybitnych > polskich artystów i najwyższy czas coś z tym zrobić! )) Sugerujesz że Maryla Rodowicz powinna się rozebrać??? No wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erol Re: opolskie premiery IP: *.chello.pl 27.04.03, 23:15 szkoda że wilków nie ma, chociaż makowiecki to drugi Gawliński dla wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
arturox Re: opolskie premiery 27.04.03, 23:33 a moze by tak wogole odpuscic sobie ten obciach w tym roku, a kaske przeznaczyc na jakis szczytny cel (vide dokarmianie ptakow czy promocja mlodych talentow w skoku o tyczce)? (powaznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: opolskie premiery IP: *.chello.pl 28.04.03, 11:08 a ja chcę by był ten festiwal bo jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: opolskie premiery IP: *.chello.pl 28.04.03, 18:18 piasek nagrał fajny utwór Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: opolskie premiery 28.04.03, 18:54 nic nie psuje dnia, jak sierocki marek (czyzby dyr artystyczny opolskiej biesiady?) pojawiajacy sie rano w programie "kawa czy herbata" Odpowiedz Link Zgłoś