Gość: Razor Edge IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.04.03, 15:26 Czy ktos zna moze tekst piosenki Eweliny Flinty pt. "ICQ"? Podobno jest inspirowany ksiazka Janusza Wisniewskiego "Samotnosci w sieci" Dlatego spodziewam sie, ze niezly ubaw bedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aislinn Re: Ewelina Flinta - ICQ - he he faktycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.03, 15:52 Widziałam jej oczy znów Tak pełne łez Płakała, a w sercu gdzieś mieszkał strach Powiedziałeś, że wiesz Kiedy miłość jest grzechem Kiedy nie Nie zgadzaj się z tym Nie tak miało być Widziałam twych oczu tak Radosny blask Gdy przyszła do ciebie ten pierwszy raz Ktoś ją nazwał miłością Ty snem ją nazwałeś co spełnia się Nie możesz już iść Nie tak miało być Ref. Przekonaj mnie że masz to czego chcesz że miłość dla Ciebie już nie ważna jest przekonaj mnie, że ty nie boisz się że jutro jak dziś się uśmiechniesz przez sen dobrze już.... Widziałam jej oczy znów tak pełne łez płakała ze szczęścia gdy przegrał strach O miłości ktoś mówił że za nią znów wszystko oddać chce Czy to byłeś ty? Gdzieś gubisz się czuję to z każdym dniem nim powiesz mi czego chcesz skryję się gdzieś między świtem a dniem szukaj mnie choć ranisz mnie ciągle wybaczać chcę zawołaj mnie szczęście tak proste jest i tyle trwa ile sam tego chcesz nie mów mi bzdur że ta miłość to grzech ostatni raz już dziś całuję cię czy tak miało być Ale od razu zaznaczam - książka jest fantastyczna i basta. Ale tekścior nie do wyjęcia, to fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ewelina Flinta - ICQ - he he faktycznie 28.04.03, 15:55 O Jezu!!! Może od razu to damy do wątku o polskich "strofach"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Ewelina Flinta - ICQ - he he faktycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.03, 16:07 No nie ? Ale poza wszystkim te rymy, rany kota !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Ewelina Flinta - ICQ - nie dla wrażliwych! 28.04.03, 19:12 Nie mogę czytać takich tekstów. Płaczę, szlocham i łkam! Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Ewelina Flinta - ICQ - nie dla wrażliwych! 28.04.03, 19:17 To jest tekst na podstawie tej książki??!! Chyba czytałam inną książkę albo teksciarz czytał inną, a tylko mu się wydaje, że czytał. Ta piosenka wydaje się być wzorowana raczej na podręczniku dla przedszkolaków "Rymuj z nami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Ewelina Flinta - ICQ IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 28.04.03, 20:41 Tekst do tego kawałka został napisany przez Edytę Warszawską a nie Ewelinę, więc możecie sobie darować złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ewelina Flinta - ICQ 28.04.03, 20:44 Gość portalu: Ramelov napisał(a): > Tekst do tego kawałka został napisany przez Edytę Warszawską a nie Ewelinę, > więc możecie sobie darować złośliwości. A co to zmienia? Ktokolwiek to napisał - text ten powinien trafić do kosza a nie na jakąkolwiek płytę. A artysta, który godzi się takie coś zaśpiewać też nie jest godzien poważania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buahahahha Ale ubaw (i to nie z tego tekstu) IP: *.visp.energis.pl 28.04.03, 20:54 Wy się z tekstu nabijacie, a ja i tak mam większy ubaw od Was. Jak czytam Wasze wypowiedzi na tym forum. Bardziej pojebanych ludzi to w całym internecie nie spotkałem. Zadufane w sobie i swoich "gustach" buce aspirujące do miana arbiter elegantiae . A może mi się tylko wydaje. Może Wy do niczego nie aspirujecie tylko podniecacie się swoimi fobiami ?? Zresztą co kolwiek w Waszych główkach tam siedzi to ja się świetnie bawię Was czytając. Tak trzymać panie i panowie !! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ale ubaw (i to nie z tego tekstu) 28.04.03, 21:07 Gość portalu: Buahahahha napisał(a): > Wy się z tekstu nabijacie, a ja i tak mam większy ubaw od Was. Jak czytam > Wasze wypowiedzi na tym forum. Bardziej pojebanych ludzi to w całym internecie nie spotkałem. Zadufane w sobie i swoich "gustach" buce aspirujące do miana arbiter elegantiae. A może mi się tylko wydaje. Wydaje ci się...Nawet nie wiem co to znaczy ten arbiter coś tam... Może Wy do niczego nie > aspirujecie tylko podniecacie się swoimi fobiami ?? Też ci się tylko wydaje. Co ty nazywasz fobiami, ja nazywam własnym zdaniem na dany temat. Zresztą co kolwiek w > Waszych główkach tam siedzi to ja się świetnie bawię Was czytając. Tak trzymać panie i panowie !! Różne są rodzaje poczucia humoru...Obiecuje, że będę się starać, by ci okazji do śmiechu nie zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś