Gość: venus IP: *.ipt.aol.com 03.05.03, 03:36 Płyną łzy, rzeczywistość przestaje istnieć. Szczęście i spokój zaklęte w muzyce. Mazzy Star - 'Blue Light' A jaka jest Wasza najpiękniejsza piosenka świata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrb4 Re: Najpiękniejsza piosenka świata 03.05.03, 11:02 Gość portalu: venus napisał(a): > A jaka jest Wasza najpiękniejsza piosenka świata? Oczywiście "Tribute" Tenacious D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: 213.77.7.* 06.05.03, 16:31 Wiedziałem, że ktoś to wpisze.... "Ale to tylko hołd, to nie jest najpiękniejsza piosenka na świecie ona brzmiała trochę inaczej" Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frida Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.met.pl 03.05.03, 14:47 Hmmm...trudna decyzja... Może "Who wants to live forever" Queen... Może "Alcoba azul" Elliot Godenthal... Może "Randezvous" Craig David... Tyle piękna w muzyce, że aż trudno sie zdecydować. A może lepiej się nie decydować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiohead Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 20:58 Suede The Asphalt World Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eetfuk Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.03, 21:37 pushit@salival / tool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelene Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.pm.mielec.ptc.pl 03.05.03, 22:54 "Lilac wine" przez Jeffa Buckley'a .....nic nie trzeba dodawać, posłuchać..... Odpowiedz Link Zgłoś
piowiec Re: Najpiękniejsza piosenka świata 02.06.03, 18:33 Gość portalu: angelene napisał(a): > "Lilac wine" przez Jeffa Buckley'a > .....nic nie trzeba dodawać, posłuchać..... aj ... ktoś mnie ubiegł chyba jedyny kawałek przy którym coś mi z oka kapło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marxx Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 03.05.03, 23:12 1Bogurodzica 2Miedzynarodowka 3Myster ej............pancerni powrocimy wierni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlmikul Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.swidman.pl / 10.0.10.* 03.05.03, 23:39 Co do najpiękniejszej piosenki świata to mam pewne zastrzeżenia, ponieważ każda ma własny styl ... ,ale dla mnie taka najpiękniejsza, najśliczniejsza itp. to... Prince - The Most Beutifull Girl In The World PS. Ja tego słucham tylko wtedy, kiedy naprawdę nie mam czego słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Najpiękniejsza piosenka świata 04.05.03, 15:55 U2 " One " ( dobra, skończmy z tym U2 )) Queen - " Show Must Go On " Bob Dylan - " Blowin' In The Wind ", " Konockin' On Heaven's Door " wiele innych... a ostatnio Alanis Morissette " Uninvited " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: variay Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: 212.182.117.* 04.05.03, 19:33 Marillion - The Great Escape Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najpiękniejsza piosenka świata 04.05.03, 19:42 Nie ma takiej. Znam przynajmniej 20 "najpiękniejszych" z których żadna nie ustępuje innej... Odpowiedz Link Zgłoś
omega.79 Re: Najpiękniejsza piosenka świata 05.05.03, 20:33 vulture napisał: > Nie ma takiej. Znam przynajmniej 20 "najpiękniejszych" z których żadna nie > ustępuje innej... Święte słowa. Bo jak mógłbym wybrać choćby między July Morning i Starway To Heaven? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.dialup.medianet.pl 04.05.03, 19:58 Nie wiem tak do końca... Rammstein - "Seemann" REM - "The Siewinder Sleeps Tonite" (i cała tamta płyta) Wolfsheim - "Kein Zuru"ck" Iron Maiden - "Fear of the dark" ????? koncze bo sobie więcej przypomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemolka Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 00:00 "Iris" Goo Goo Dolls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stazzio Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.tcz.pl / 10.25.33.* 05.05.03, 01:21 moim zdaniem: "Crazy Mary" w wykonaniu Pearl Jam Odpowiedz Link Zgłoś
littlesara Re: Najpiękniejsza piosenka świata 05.05.03, 17:12 jednej nie podam: "clocks"coldplay "hands that built america"U2/"pride"U2 "under the bridge"RHCP/"my friends"RHCP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkrawczyyk Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 05.05.03, 17:35 Znamy sie tylko z widzenia - Trubadurzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.chello.pl 05.05.03, 19:20 zero 7 - simple things des ree - kissing you Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Najpiękniejsza piosenka świata 05.05.03, 21:56 Little Wing - J.H... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.ydp.com.pl 06.05.03, 13:22 ciężko wybrać ten jedyny utwór ale jednak... The Wild Ones - suede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelEk Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.ipt.aol.com 07.05.03, 15:11 Mandalay - 'Don't invent me' Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Najpiękniejsza piosenka świata 08.05.03, 08:12 Gość portalu: venus napisał(a): > Płyną łzy, rzeczywistość przestaje istnieć. Szczęście i spokój zaklęte w > muzyce. > Mazzy Star - 'Blue Light' A "Into Dust" to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: 213.17.133.* 09.05.03, 00:03 PULP "Fear" ___ Tall cans in the air Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.freeway.pl / 172.16.121.* 09.05.03, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.freeway.pl / 172.16.121.* 09.05.03, 12:20 trudno powiedzieć......... hmmmmmmm............... "Son of The Blue Sky" "Here I Am" "O miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: 1.0.4.* 12.05.03, 09:07 pl - jej portret ang - and i love her fr - si tu n'existe pas po jednej z kazdego jezyka w zanadrzu mnóstwo innych np: wonderfull world sen o warszawie l'ete indien pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Najpiękniejsza piosenka świata 02.06.03, 00:23 Stare Dobre Małżeństwo - "Piosenka nad piosenkami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 00:55 naprawde piekne jest "Lucky" Radiohead. No i "Atmosphere" Joy Division". A takze "Stella..." Interpolu. No i oczywiscie "Last Night I Dreamt..." The Smiths. Albo "Champoagne Supernova" Oasis... Wiele takich jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 13:36 "myszy i ludzie" myslovitz "creep" radiohead Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Może nie świata 02.06.03, 14:25 ale w tej chwili dla mnie (dla niej zakupiłam płytkę): Witness "Freezing Over Morning" Cud po prostu! I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orlando Re: Najpiękniejsza piosenka świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 15:15 This mortal Coil-"Song to the siren" Odpowiedz Link Zgłoś