mallina 19.05.03, 00:32 tak, i to paru utworow i wcale nie mam jakichs zlych odczuc, a co!# i zdecydowanie utwory w jezyku rosyjskim bardziej mi sie podobaja od angielskich wersji.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Re: posluchalam TATU.. 19.05.03, 08:33 mallina napisała: > tak, i to paru utworow i wcale nie mam jakichs zlych odczuc, a co!# > i zdecydowanie utwory w jezyku rosyjskim bardziej mi sie podobaja od > angielskich wersji.. Zdecydownaie sie z tym zgadzam. Wole wersje rosyjskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: posluchalam TATU.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 10:14 Wiem, że nie będę oryginalny, ale jakoś tatu wogóle nie wolę ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: posluchalam TATU.. 19.05.03, 10:59 aaa, co mialam ten watek zamiescic na prywatnym forum? ) wiem ze obciach sie przyznac, ale mam to hmm gdzies..naprawde wcale nie sa zle te piosenki, wiecej uprzedzen jest niz potrzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: posluchalam TATU.. 19.05.03, 11:05 tatu mnie g**** obchodzi i mogą sobie grać co im się podoba i jestem uprzedzona tak sobie. Ale po coverze "How soon is now?" uprzedziłam sie potwornie i dla mnie te karuzelowate piski i plastikowe darcia są nie do zniesienia. Nawet za piętnastym razem. Reszta twórczości może sobie isnieć w TV we wszystkich językach świata. Ale "How soon is now?" nie daruję!!!! I. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: posluchalam TATU.. 19.05.03, 11:23 a ja powiem odwaznie ze juz slyszalam bardziej spieprzone covery.... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: posluchalam TATU.. 19.05.03, 11:26 mallina napisała: > a ja powiem odwaznie ze juz slyszalam bardziej spieprzone covery.... Spoko ale ten mnie ostatnio wszędzie prześladuje (background muzyczny może być ale te głosiki)... Niefart taki. I. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: posluchalam TATU.. 19.05.03, 11:34 mlode panienki to tez maja i glosiki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: posluchalam TATU.. IP: *.bogucicka7.com.pl 19.05.03, 11:49 Popieram mallinę. Jeśli nie brać pod uwagę całej tej otoczki medialnej i pozostać jedynie przy muzyce to TATU jest całkiem całkiem. W każdym razie jeśli muzyka większości lansowanych popowych gwiazd i gwiazdek byłaby na poziomie TATU to może słuchałbym częściej popu. Odpowiedz Link Zgłoś