foxy21 23.05.03, 13:21 ...i nie moge sie odkochac Kilka dni temu uslyszalam po raz pierwszy plyte Changeless Jarretta i nie moge przestac jej sluchac. Po prostu poezja, muzyka dla wszystkich, lagodna, przepiekna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Zakochalam sie.... 23.05.03, 16:18 foxy21 napisała: > ...i nie moge sie odkochac > Kilka dni temu uslyszalam po raz pierwszy plyte Changeless Jarretta > i nie moge przestac jej sluchac. > Po prostu poezja, muzyka dla wszystkich, > lagodna, przepiekna... Ja nie słyszałem...polecasz..no no ....może się skuszę...sam gra czy trio? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Zakochalam sie.... 23.05.03, 16:43 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > ...i nie moge sie odkochac > > Kilka dni temu uslyszalam po raz pierwszy plyte Changeless Jarretta > > i nie moge przestac jej sluchac. > > Po prostu poezja, muzyka dla wszystkich, > > lagodna, przepiekna... > > Ja nie słyszałem...polecasz..no no ....może się skuszę...sam gra czy trio? Czy polecam? Niebo!! TRIO oczywiscie z 89 r. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zakochalam sie.... 23.05.03, 16:53 A swoją droga Jarret to ma dobrze...nic nie musi mówić a już się w nim kochają...))))) Z nowych rzeczy, które ostatnio mi wpadły to polecam Davida Murray'a "Plays Trane". Świetna sprawa..tym bardziej, że gra na płycie cały Octet..no a kawałki mówią same za siebie... 1. Giant Steps 2. Naima 3. The Crossing 4. India 5. Lazy Bird 6. A Love Supreme: Part I - Acknowledgement pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Zakochalam sie.... 23.05.03, 16:59 gregkor napisał: > A swoją droga Jarret to ma dobrze...nic nie musi mówić a już się w nim > kochają...))))) > > Z nowych rzeczy, które ostatnio mi wpadły to polecam Davida Murray'a "Plays > Trane". Świetna sprawa..tym bardziej, że gra na płycie cały Octet..no a kawałki > > mówią same za siebie... > > 1. Giant Steps > 2. Naima > 3. The Crossing > 4. India > 5. Lazy Bird > 6. A Love Supreme: Part I - Acknowledgement > > pozdr tak, tak, tylko szkoda, ze plyty sa takie drogie nie mam nagrywarki, a wsrod moich znajomych jest moze kilku, ktorzy sluchaja dobrej muzyki. Ale nic to, zawsze bedzie cos na deser Jarrett tam tez pomrukuje, znakomita muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zakochalam sie.... 23.05.03, 17:05 Nie masz wyjscia musisz przyjść na zlot kiedyś..to kolega gregkor obdaruje Cię kilkoma dobrymi sklonowanymi płytkami ......)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 14:53 Wiem, ze sie powtarzam, ale z kim mam sie podzielic? Ta plyta, to ostatnio najmilsza z rzeczy na tym padole a Jarrett to geniusz bez 2 zdan a i mam wreszcie koncert z Bremy, czego chciec wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 14:55 foxy21 napisała: > Wiem, ze sie powtarzam, ale z kim mam sie podzielic? > Ta plyta, to ostatnio najmilsza z rzeczy na tym padole > a Jarrett to geniusz bez 2 zdan > a i mam wreszcie koncert z Bremy, > czego chciec wiecej? A ja nie ma ostatniej płyty ani tej z Bremy..((...ale chyba siew końcy szkuszę....)) p.s. odebrałaś maila? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 15:17 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > Wiem, ze sie powtarzam, ale z kim mam sie podzielic? > > Ta plyta, to ostatnio najmilsza z rzeczy na tym padole > > a Jarrett to geniusz bez 2 zdan > > a i mam wreszcie koncert z Bremy, > > czego chciec wiecej? > > A ja nie ma ostatniej płyty ani tej z Bremy..((...ale chyba siew końcy > szkuszę....)) > > p.s. > odebrałaś maila? Mialam problemy z poczta, mozesz jeszcze raz wyslac? Zrobilam przekierowanie Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 15:26 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > foxy21 napisała: > > > > > Wiem, ze sie powtarzam, ale z kim mam sie podzielic? > > > Ta plyta, to ostatnio najmilsza z rzeczy na tym padole > > > a Jarrett to geniusz bez 2 zdan > > > a i mam wreszcie koncert z Bremy, > > > czego chciec wiecej? > > > > A ja nie ma ostatniej płyty ani tej z Bremy..((...ale chyba siew końcy > > szkuszę....)) > > > > p.s. > > odebrałaś maila? > > Mialam problemy z poczta, mozesz jeszcze raz wyslac? > Zrobilam przekierowanie OKI wysłałem..)) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 15:47 gregkor napisał: > > OKI wysłałem..)) Nie chce Cie denerwowac, ale nic nie dostalam Nie sluchalam jeszcze ostatniego albumu, ale mam za to koncert z Tokio Sluchales juz moze nowego M.Millera? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 15:58 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > > OKI wysłałem..)) > > Nie chce Cie denerwowac, ale nic nie dostalam > Nie sluchalam jeszcze ostatniego albumu, > ale mam za to koncert z Tokio > Sluchales juz moze nowego M.Millera? Koncert dwu płytowy....jest niezły.... w ogóle lubie takie granie...dużo instrumentów...taki energetyczny i dynamiczny feeling ....i ten magiczny bass...płyta wciągająca......godna przesłuchania.....no i oczywiście świetna wersja "Panther"..jedenego z moich ulubionych kawałków....fajna przeróbka "Killing Me Softly"......no i kawałek w hołdzie Milesa...trwa 17 min. P.S. chyba jet jakiś problem z Twoją skrzynką...((...wysyłałem z dwóch moich skrzynek i dwa razy przyszły mi zwroty..((...może masz jakąś inną skrzynkę? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 16:15 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > gregkor napisał: > > > > > > OKI wysłałem..)) > > > > Nie chce Cie denerwowac, ale nic nie dostalam > > Nie sluchalam jeszcze ostatniego albumu, > > ale mam za to koncert z Tokio > > Sluchales juz moze nowego M.Millera? > > Koncert dwu płytowy....jest niezły.... w ogóle lubie takie granie...dużo > instrumentów...taki energetyczny i dynamiczny feeling ....i ten magiczny > bass...płyta wciągająca......godna przesłuchania.....no i oczywiście świetna > wersja "Panther"..jedenego z moich ulubionych kawałków....fajna > przeróbka "Killing Me Softly"......no i kawałek w hołdzie Milesa...trwa 17 min. > > P.S. > chyba jet jakiś problem z Twoją skrzynką...((...wysyłałem z dwóch moich > skrzynek i dwa razy przyszły mi zwroty..((...może masz jakąś inną skrzynkę? Juz chyba jest ok, nie mialam nigdy problemu z ta skrzynka Sluchalam tez nowego Garretta, ale Jarrett przycmil ostatnio wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 16:20 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > foxy21 napisała: > > > > > gregkor napisał: > > > > > > > > OKI wysłałem..)) > > > > > > Nie chce Cie denerwowac, ale nic nie dostalam > > > Nie sluchalam jeszcze ostatniego albumu, > > > ale mam za to koncert z Tokio > > > Sluchales juz moze nowego M.Millera? > > > > Koncert dwu płytowy....jest niezły.... w ogóle lubie takie granie...dużo > > instrumentów...taki energetyczny i dynamiczny feeling ....i ten magiczny > > bass...płyta wciągająca......godna przesłuchania.....no i oczywiście świet > na > > wersja "Panther"..jedenego z moich ulubionych kawałków....fajna > > przeróbka "Killing Me Softly"......no i kawałek w hołdzie Milesa...trwa 17 > > min. > > > > P.S. > > chyba jet jakiś problem z Twoją skrzynką...((...wysyłałem z dwóch moich > > skrzynek i dwa razy przyszły mi zwroty..((...może masz jakąś inną skrzyn > kę? > > Juz chyba jest ok, nie mialam nigdy problemu z ta skrzynka > Sluchalam tez nowego Garretta, ale Jarrett przycmil ostatnio wszystko > Wysłałem jeszcze raz..)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Zakochalam sie.... 04.06.03, 16:22 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > foxy21 napisała: > > > > > gregkor napisał: > > > > > > > > OKI wysłałem..)) > > > > > > Nie chce Cie denerwowac, ale nic nie dostalam > > > Nie sluchalam jeszcze ostatniego albumu, > > > ale mam za to koncert z Tokio > > > Sluchales juz moze nowego M.Millera? > > > > Koncert dwu płytowy....jest niezły.... w ogóle lubie takie granie...dużo > > instrumentów...taki energetyczny i dynamiczny feeling ....i ten magiczny > > bass...płyta wciągająca......godna przesłuchania.....no i oczywiście świet > na > > wersja "Panther"..jedenego z moich ulubionych kawałków....fajna > > przeróbka "Killing Me Softly"......no i kawałek w hołdzie Milesa...trwa 17 > > min. > > > > P.S. > > chyba jet jakiś problem z Twoją skrzynką...((...wysyłałem z dwóch moich > > skrzynek i dwa razy przyszły mi zwroty..((...może masz jakąś inną skrzyn > kę? > > Juz chyba jest ok, nie mialam nigdy problemu z ta skrzynka > Sluchalam tez nowego Garretta, ale Jarrett przycmil ostatnio wszystko > Oj! Ja niestety nie słyszałem ani Jarretta ani Garretta nowego. Fajnie masz foxy... A Marcus nowy wywala głowę w kosmos! Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: alternatywa.... 04.06.03, 16:19 Gregkor wyslij jej to "szybką paczką..." Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: alternatywa.... 04.06.03, 16:21 srootootoo napisał: > Gregkor wyslij jej to "szybką paczką..." Albo beretem...najlepiej Kapitana Nemo.... Odpowiedz Link Zgłoś