Gość: michel IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 12:13 kompletnie niezgadzam się z powyższą opinią! Jestem fanem Tigi , ta kompilacja jest zmiksowana tak dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Tiga IP: *.toya.net.pl 19.06.03, 17:39 Baardzo mi sie podoba przerobka przeboju Nelliego "Hot in herre"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Train Re: Tiga IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 22:50 Tomasz płata nie zna się na muzyce! Tiga skomponował świetny album, to coś więcej niż electroclash! Tiga jest WIELKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
arturox Re: Tiga 'DJ Kicks' (!K7) 26.07.03, 18:32 "Moda na brzmienie "sweet eighties" nieco przemija i wygląda na to, że uratują się z niej jedynie najsprytniejsi." agrh jak czytam takie pierdoly to mi sie odechciewa... jaka moda? to same glosy pojawialy sie jakies 6 lat temu (m.in. po lp les rhythmes digitales). slucham electro juz dziesiec lat i nie zauwazylem zeby danego roku, w czasach rzekomej "mody" pojawialo sie wiecej albumow tego nurtu. co wiecej, wedlug mnie electro jest (oprocz m.in. dubu) jednym z najbardziej niekomercyjnych gatunkow muzyki popularnej, nie jest wydawany przez majorsy, a uslyszec go mozna z reguly tylko na undergroundowych balangach tudziesz breakdanceowych walkach. ps. moj faworyt na 'dj kicks' to le tigre "deceptacon". jezeli istnieje cos jak punkowe electro to to jest wlasnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Tiga IP: *.acn.waw.pl 27.07.03, 15:31 Electro to bardzo kreatywny kierunek, wciąż ewoluuje. Zgadzam się z poprzednikem, że to nie jest komercyjne, i o to mi chodzi. Tiga, obok Savasa Pascalidisa jest moim ulubionym DJem i producentem. Album sygnowany przez K7 jest naprawdę dobry. Czekam na więcej. mychal@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: Tiga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 23:08 ja lubie dmx krew najbardziej pascalidis tez fajny Odpowiedz Link Zgłoś