aric Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 05.06.03, 11:09 Zaglądam wciąż i wciąż, a w przerwach miedzy ciązami trenuje grę w Go. Możemy zawsze jakiś mały quizz wystosować. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 05.06.03, 11:13 no,ja jestem tak zajęty że sobie strzeliłem porannego brawara, a co, zajęc nie ma to co mi tam)) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 05.06.03, 11:14 munky napisał: > no,ja jestem tak zajęty że sobie strzeliłem porannego brawara, a co, zajęc nie > ma to co mi tam)) Ale Ci munky zazddroszczę.... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 05.06.03, 11:17 gregkor napisał: > Ale Ci munky zazddroszczę.... wrócisz do domu, też sobie strzelisz, a żeby sie odegrać to na jednym sie nie skończy, pomyśl jaką teraz masz zajebistą perspektywe przed sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 05.06.03, 20:57 lepiej bylo strzelic sobie nowa metallike, browara zdazy sie i w inny dzien.. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 06.06.03, 15:42 mettaliki nie mogłem sobie strzelić bo nie mam)) a browarek był tak bliziutko........ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 06.06.03, 15:47 a do mnie metallika sam przyszla)) lezala pod drzwiami i tylko czekala aby ja podniesc.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 06.06.03, 15:48 mallina napisała: > a do mnie metallika sam przyszla)) > lezala pod drzwiami i tylko czekala aby ja podniesc.. fajnie jak by tak z browarem było......nie munky..)) Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 06.06.03, 15:49 gregkor napisał: > fajnie jak by tak z browarem było......nie munky..)) o ta, u mnie co najwyżej pod drzwiami moge znaleźć jakieś ulotki i kota sąsiadki.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: już od 25 minut...cisza...na....forum.. 06.06.03, 15:52 munky napisał: > gregkor napisał: > > > fajnie jak by tak z browarem było......nie munky..)) > > o ta, u mnie co najwyżej pod drzwiami moge znaleźć jakieś ulotki i kota > sąsiadki.... a ja avizo a ponagleniem do zapłaty czynszu...eeeeetaammmmm....wyobraź sobie, że codziennie masz nową dotawę szesciopaka pod samiutkie drzwi...i to dobrze schłodzonego ...takiego, że od razu nadaje się do picia...)))...pobudkla gregkor..wstawaj..((( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: munky.. 06.06.03, 16:51 wiec masz co chciales ze tak enigmatycznie powiem i moze nie w temacie heheh Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: mallina.... 06.06.03, 21:19 taa czasem sie udaje to uchwycic tylko wg mnie niekoniecznie oznacza to ze dobrze Odpowiedz Link Zgłoś