Gość: kasia IP: 192.156.102.* 16.06.07, 09:23 Kobieta porażka. Muzyczna grafomania w tandetnym wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aja Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:12 wyjatkowo drażniący wokal Odpowiedz Link Zgłoś
iw77 Re: Gosia Andrzejewicz 16.06.07, 16:56 Nie tylko wokal, ale ja jakos nie potrafie strawic jej glosu jak mowi. Dla mnie idealem kobiecego glosu jest Cielecka - niski i seksowny tembr. Gosia za to tak piska ti ti ti, ze od tej slodkosci slabo sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. fatalna wokalistka IP: 192.156.102.* 17.06.07, 08:50 mierne umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paaa Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.acn.waw.pl 17.06.07, 10:08 mnie się podobało, niezłą popelinę puściła że nie potrafi śpiewać, ale okazało się odwrotnie, ma niezły warsztat. Podobało mi się, szczególnie jej LATINO!!! Ogólnie ma u mnie plus za ten występ i za zamieszanie które wywołała w mediach przez występem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. ma niezły warsztat? co za bzdura. IP: 192.156.102.* 17.06.07, 11:38 cienki infantylny głos, fatalna emisja, irytująca barwa, amatorszczyzna i brak wyrazu. A do tego te idiotyczne teksty piosenek. Nie rozumiem jej fenomenu, no może ujmuje WAS tym, że to taka prosta dziewczyna z sąsiedztwa. Powinna śpiewać jedynie przy okazji zakrapianych zabaw karaoke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: ma niezły warsztat? co za bzdura. IP: *.aster.pl 17.06.07, 18:48 Kompletny brak wyrazu, brak osobowości, produkt innych osób, taka bardzo sprawna małpa. Sztuka to indywidualności a nie masowa produkcja, choćby była najbardziej perfekcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aja Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:08 . "Podobało mi się, szczególnie jej LATINO!!!" chyba żartujesz.... ,wdechy i rownoczesny taniec w polączeniu ze zmasakrowanym pseudo-hiszpańskim ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vim kobieta? porażka!! IP: 83.2.52.* 17.06.07, 10:46 popieramy! Gosia! Pozwól żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: Gosia Andrzejewicz 17.06.07, 21:59 Gość portalu: kasia napisał(a): > Kobieta porażka. Muzyczna grafomania w tandetnym wykonaniu. Trudno sie nie zgodzić. I staram się być obiektywny bo słucham bardzo różnej muzyki. Różnej do tego stopnia, że graniczy często z kiczem. Tylko ja wolę chyba faktycznie kicz, jeśli coś tam czuję w tej muzyce. W wypadku tematu naszego wątku - nie czuję nic, może źle - czuję się źle, bo mierne umiejętności można czasami dobrze zapakować, w tym jednak wypadku nie ma niczego, może szeleszcący celofan i szminka. Niesty to jakiś syndrom naszej rodzimej muzyki pop obecnych czasów. No i ten zupełny brak skromności, znacznie lepsi sobie nie pozwalają na takie zachowanie. Z drugiej strony, pociesza mnie fakt, że o tego typu koszmarkach szybko się zapomina. darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninette Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 18:05 Musiałam przełączyć na inny kanał jak ją zobaczyłam w Opolu Strasznie mnie irytuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tihryt Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:44 taka jest cała polska wokalistyka tzw. młodzieżowa. Klęska gwiazdek lansowanych przez rmffm i zet dla głuchych ciemnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś