Dodaj do ulubionych

Gosia Andrzejewicz

IP: 192.156.102.* 16.06.07, 09:23
Kobieta porażka. Muzyczna grafomania w tandetnym wykonaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aja Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:12
      wyjatkowo drażniący wokal
    • iw77 Re: Gosia Andrzejewicz 16.06.07, 16:56
      Nie tylko wokal, ale ja jakos nie potrafie strawic jej glosu jak mowi. Dla mnie
      idealem kobiecego glosu jest Cielecka - niski i seksowny tembr. Gosia za to tak
      piska ti ti ti, ze od tej slodkosci slabo sie robiwink.
      • Gość: k. fatalna wokalistka IP: 192.156.102.* 17.06.07, 08:50
        mierne umiejętności.
    • Gość: paaa Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.acn.waw.pl 17.06.07, 10:08
      mnie się podobało, niezłą popelinę puściła że nie potrafi śpiewać, ale okazało
      się odwrotnie, ma niezły warsztat. Podobało mi się, szczególnie jej LATINO!!!
      Ogólnie ma u mnie plus za ten występ i za zamieszanie które wywołała w mediach
      przez występem.
      • Gość: k. ma niezły warsztat? co za bzdura. IP: 192.156.102.* 17.06.07, 11:38
        cienki infantylny głos, fatalna emisja, irytująca barwa, amatorszczyzna i brak
        wyrazu. A do tego te idiotyczne teksty piosenek. Nie rozumiem jej fenomenu, no
        może ujmuje WAS tym, że to taka prosta dziewczyna z sąsiedztwa. Powinna śpiewać
        jedynie przy okazji zakrapianych zabaw karaoke.
        • Gość: wiesio Re: ma niezły warsztat? co za bzdura. IP: *.aster.pl 17.06.07, 18:48
          Kompletny brak wyrazu, brak osobowości, produkt innych osób, taka bardzo
          sprawna małpa.
          Sztuka to indywidualności a nie masowa produkcja, choćby była najbardziej
          perfekcyjna.
      • Gość: Aja Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:08
        . "Podobało mi się, szczególnie jej LATINO!!!"
        chyba żartujesz.... ,wdechy i rownoczesny taniec w polączeniu ze zmasakrowanym
        pseudo-hiszpańskim ...
    • Gość: vim kobieta? porażka!! IP: 83.2.52.* 17.06.07, 10:46
      popieramy!
      Gosia! Pozwól żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • dmj1 Re: Gosia Andrzejewicz 17.06.07, 21:59
      Gość portalu: kasia napisał(a):

> Kobieta porażka. Muzyczna grafomania w tandetnym wykonaniu.

Trudno sie nie zgodzić. I staram się być obiektywny bo słucham bardzo różnej
      muzyki. Różnej do tego stopnia, że graniczy często z kiczem. Tylko ja wolę
      chyba faktycznie kicz, jeśli coś tam czuję w tej muzyce. W wypadku tematu
      naszego wątku - nie czuję nic, może źle - czuję się źle, bo mierne umiejętności
      można czasami dobrze zapakować, w tym jednak wypadku nie ma niczego, może
      szeleszcący celofan i szminka. Niesty to jakiś syndrom naszej rodzimej muzyki
      pop obecnych czasów. No i ten zupełny brak skromności, znacznie lepsi sobie nie
      pozwalają na takie zachowanie. Z drugiej strony, pociesza mnie fakt, że o tego
      typu koszmarkach szybko się zapomina.
      darek
    • Gość: Ninette Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 18:05
      Musiałam przełączyć na inny kanał jak ją zobaczyłam w Opoluuncertain Strasznie mnie
      irytuje...
    • Gość: tihryt Re: Gosia Andrzejewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:44
      taka jest cała polska wokalistyka tzw. młodzieżowa. Klęska gwiazdek lansowanych
      przez rmffm i zet dla głuchych ciemnych ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka