Dodaj do ulubionych

Joga YouTube

28.01.22, 17:34
Znacie Magdalenę? Dotąd robiłam czasem Mostowska lub Gosię Kobus ale Magdalena to jeszcze inna jakość. Kogoś polecacie?
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Joga YouTube 28.01.22, 18:34
      www.youtube.com/results?search_query=yoga+with+adriene
      www.youtube.com/c/MadyMorrison
      www.youtube.com/c/bohobeautiful

Nie znam Magdaleny.
      • extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 18:58
        Zobacz sobie, polecam. Adriane też znam, ale Mady nie 🍀
        • primula.alpicola Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:13
          Już obczaiłambig_grin Fajna.
          • extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 20:26
            👍
    • pepsi.only Re: Joga YouTube 28.01.22, 18:54
      Na razie tylko Mostowska.
      Mnie pasuje, i nie szukam innych, a jedynie zmieniam filmiki
      -w zależności od samopoczucia, i na ile mam siłę, chęci, no i dzięki temu, że ćwiczę z różnych nagrań Mostowska nie nudzi mi się.
      • extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 18:58
        No ma dziewczyna swój wdzięk. Mnie chyba potrzeba czegoś nowego.
        • pepsi.only Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:21
          Nie wiem ile czasu praktykujesz. No i ile czasu poświęcasz.
          Ja w zasadzie dopiero startuję samodzielnie, więc jeszcze nic mi się nie nudzi.
          Ale jak niegdyś "w czasach przedkowidowych indifferent " chodziłam na salę, to też w sumie robiłyśmy stale samo, tpraktycznie zawsze te same sekwencje asan. (Dopiero jak zaczęłyśmy naprawdę prawidłowo robić, tylko gdzieniegdzie wpleciono nam trudniejsze pozycje, ale całe układy, i nawet kolejności asan, własciwie się nie zmieniały).Więc być może po tym, co miałam w realu, teraz wcale nie oczekuję, i nie szukam nowości wink albo zbyt krótko praktykuję samodzielnie wink

(A Mostowskiej nie lubię wpisów na IG. Ani jej opowieści dziwnych treści. Typu: raz trafiłam na prawie godzinną opowieść ze szczegółami o jej operacji. Nie mam pojęcia w jakim celu aż w takich szczegółach i tak emocjonalnie upubliczniła swoje przeżycia uncertain )
          • daisy Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:24
            Zajrzyj do Basi Tworek, to jest zupełnie inna jakość i inne podejście do jogi.
            • pepsi.only Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:31
              Zajrzę! Dzięki za polecenie. smile
          • extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 20:08
            Ja praktykowałam regularnie 18 lat. Od covida ćwiczę sama , wpadam czasem na zajęcia do różnych szkół, ale już nie chodzę do jednej nauczycielki/ grupy i raczej do tego nie wrócę.
    • daisy Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:00
      Polecam Basię Tworek, jest świetna, rzeczowa i fajna, nic z pretensjonalnej yoga-babe.
      • daisy Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:01
        www.youtube.com/channel/UCpqYY3zU3PbEPZ_7P-woiAw
        • extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:05
          Dzięki, zapomniałam o niej a kiedyś też ćwiczyłam z nią. Może dziś coś machnę.
    • pepsi.only Re: Joga YouTube 28.01.22, 20:14
      Obczaiłam Kobus- fajna! kiedyś już widziałam jej filmiki instruktażowe, typu jak nie popełniać błędów w Powitaniu słońca, czy jak oddychać Ujjayi, ale nigdy z nią nie ćwiczyłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka