extereso 28.01.22, 17:34 Znacie Magdalenę? Dotąd robiłam czasem Mostowska lub Gosię Kobus ale Magdalena to jeszcze inna jakość. Kogoś polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Joga YouTube 28.01.22, 18:34 www.youtube.com/results?search_query=yoga+with+adriene www.youtube.com/c/MadyMorrison www.youtube.com/c/bohobeautiful Nie znam Magdaleny. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 18:58 Zobacz sobie, polecam. Adriane też znam, ale Mady nie 🍀 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Joga YouTube 28.01.22, 18:54 Na razie tylko Mostowska. Mnie pasuje, i nie szukam innych, a jedynie zmieniam filmiki -w zależności od samopoczucia, i na ile mam siłę, chęci, no i dzięki temu, że ćwiczę z różnych nagrań Mostowska nie nudzi mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 18:58 No ma dziewczyna swój wdzięk. Mnie chyba potrzeba czegoś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:21 Nie wiem ile czasu praktykujesz. No i ile czasu poświęcasz. Ja w zasadzie dopiero startuję samodzielnie, więc jeszcze nic mi się nie nudzi. Ale jak niegdyś "w czasach przedkowidowych " chodziłam na salę, to też w sumie robiłyśmy stale samo, tpraktycznie zawsze te same sekwencje asan. (Dopiero jak zaczęłyśmy naprawdę prawidłowo robić, tylko gdzieniegdzie wpleciono nam trudniejsze pozycje, ale całe układy, i nawet kolejności asan, własciwie się nie zmieniały).Więc być może po tym, co miałam w realu, teraz wcale nie oczekuję, i nie szukam nowości albo zbyt krótko praktykuję samodzielnie (A Mostowskiej nie lubię wpisów na IG. Ani jej opowieści dziwnych treści. Typu: raz trafiłam na prawie godzinną opowieść ze szczegółami o jej operacji. Nie mam pojęcia w jakim celu aż w takich szczegółach i tak emocjonalnie upubliczniła swoje przeżycia ) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:24 Zajrzyj do Basi Tworek, to jest zupełnie inna jakość i inne podejście do jogi. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 20:08 Ja praktykowałam regularnie 18 lat. Od covida ćwiczę sama , wpadam czasem na zajęcia do różnych szkół, ale już nie chodzę do jednej nauczycielki/ grupy i raczej do tego nie wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:00 Polecam Basię Tworek, jest świetna, rzeczowa i fajna, nic z pretensjonalnej yoga-babe. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:01 www.youtube.com/channel/UCpqYY3zU3PbEPZ_7P-woiAw Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Joga YouTube 28.01.22, 19:05 Dzięki, zapomniałam o niej a kiedyś też ćwiczyłam z nią. Może dziś coś machnę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Joga YouTube 28.01.22, 20:14 Obczaiłam Kobus- fajna! kiedyś już widziałam jej filmiki instruktażowe, typu jak nie popełniać błędów w Powitaniu słońca, czy jak oddychać Ujjayi, ale nigdy z nią nie ćwiczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś