Dodaj do ulubionych

Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce

IP: *.aster.pl 19.06.07, 12:38
BANG BANG PRODUCTION & M I N D Y O U R E A R S Z D U M Ą
P R E Z E N T U J E :

FISHBONE (USA)

PO RAZ PIERWSZY W POLSCE !!!

Legenda z Los Angeles po raz pierwszy w Polsce na jedynym koncercie! Niezwykła
hybryda funku, punk rocka, ska, reagge, metalu i czarnego feelingu! Fishbone
to jeden z bardziej wpływowych zespołów lat 80. Do grona adoratorów
zainspirowanych ich muzyką należą m.in. Red Hot Chili Peppers, Living Colour,
Primus, czy Mike Patton i Mr Bungle. W obecnym 7-osobowych składzie Fishbone
gra m.in. ex-gitarzysta Suicidal Tendencies Rocky George. Nie wolno przegapić!

Najnowszy album grupy ‘Still Stuck In Your Throat’ wydany od 8 grudnia 2006
jest już w Polsce dostępny dzięki dystrybucji Kartel Music.

www.fishbone.net
www.myspace.com/fishboneisredhot

05.07.2007
WARSZAWA – HARD ROCK CAFE
Złote Tarasy, wejście od Emilii Plater
Start godz. 21.30
Bilety: 49 pln przedsprzedaż / 59 pln w dniu koncertu

Bilety: www.shortcut.pl/www.eventtim.pl/wwwticketpro.pl
Warszawa Traffic Club ul. Bracka 25

Obserwuj wątek
    • theagata Re: Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce 21.06.07, 10:49
      moim marzeniem jest żeby Fishbone supportował koncert RHCP w Chorzowie a nie
      ograniczał się do ciasnej sceny HRC, aż żal że ten występ niemal z góry skazany
      jest na klęskę z powodów właśnie lokalowych; ale pewnie i tak tam będę 5. lipca
      • Gość: franek Re: Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce IP: 195.136.20.* 06.07.07, 09:10
        Nigdy bym się nie spodziewał, że Panowie dadzą tak do pieca. To był chyba
        najbardziej energetyczny koncert, na jakim byłem! Funk, rock, ska, jazz itd...
        wymieszane w jakimś potężnym gejzerze energii. Albo ci goście biorą jakieś
        dobre prochy, albo po prostu są jedną z najlepszych kapel na świecie. Daaawno
        się tak nie bawiłem. Peppersi to przy nich żałosne dziadki...
        • Gość: glebogryzarka Re: Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce IP: *.polskieradio.pl 06.07.07, 15:07
          miałem odwiedzić i ZNÓW POCZUĆ SIĘ MŁODY, ostatecznie położyłem, zresztą trochę
          mnie zniechęciło info że z oryginalnego składu zostali tylko Angelo i Norwood.
          co grali? było coś z 'reality of my surroundings'?
          • Gość: franek Re: Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce IP: 195.136.20.* 06.07.07, 15:14
            www.fishbonelive.org/concerthistory/2007-07-04/1612/
            - tu jest setlista z Wrocka, z Wawy pewnie będzie lada chwila. Najśmieszniejsze
            jest to, że ja w ogóle nie znałem płyt Fishbone, a kojarzyłem jeno stare
            singlowe "Everyday Sunshine". Nie przeszkodziło mi to zupełnie w fantastycznym
            odbiorze koncertu, na którego wspomnienie wciąż micha mi się cieszy
            niezmiernie...
            • Gość: witek Re: Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce IP: *.aster.pl 06.07.07, 19:51
              byłem w Warszawie i do tej pory nie mogę uwierzyć że z takim wypierdem można
              jeszcze grać..... i że można w taki sposób w dalszym ciągu bawić się swoją
              muzyką, co oni tam wyrabiali !!!! widziałem wiele koncertów w życiu ale takiego
              kontaktu muzyk - widz nigdy, żadnego gwziazdorstwa tylko pozytywna energia,
              szczena mi opadła i nie mogę jej podnieść do dziś
              • Gość: lopez Re: Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:24
                REWELACJA!!!!!!!!!! Ale była jazda!!!! Ten kto nie był niech ŻAŁUJE. To był
                koncert który zostawia ślad w pamięci na całe życie.
      • theagata Re: Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce 06.07.07, 20:37
        jestem szczęśliwa że poszłam na ten koncert smile)
        Fishbone po prostu pozamiatali! nagłośnienie było rewelacyjne, a zabawa tak
        wspaniała że przestało mieć znaczenie miejsce zdarzenia; bolą mnie nogi i ręce
        a buzia mi się śmieje na samo wspomnienie wczorajszego wieczoru wink

Fishbone Baby, Fishbone!
        • theagata Re: Fishbone - koncert pierwszy raz w Polsce 09.07.07, 00:33
          w Antyradiu zapowiadają retransmisję warszawskiego koncertu smile))

wtorek 20.00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka