Gość: Beata IP: *.one.pl / 192.168.11.* 15.06.03, 01:34 .....i nie daruję Wam tej nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huney Re: Kocham Was!!!!!!!!!... 15.06.03, 02:00 Gość portalu: Beata napisał(a): > .....i nie daruję Wam tej nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie? Ale za droga też nie będzie, dobra? No bo ja bym jeszcze tą jutrzejszą chciała... i pojutrzejszą i po po... I nie wiem, czy uciułam... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Kocham Was!!!!!!!!!... 15.06.03, 13:35 ilhan napisał: > Beata, jesteś debeściarska!!! > Debeściarska??? Ilhan, ten rocznik nie skuma o co chodzi )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Kocham Was!!!!!!!!!... 15.06.03, 15:13 huney napisała: > ilhan napisał: > > > Beata, jesteś debeściarska!!! > > > > Debeściarska??? Ilhan, ten rocznik nie skuma o co chodzi )) Beata jest bardzo młodzieżowa a poza tym wygląda na 18 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Kocham Was!!!!!!!!!... 15.06.03, 16:33 No, niejedna laska chciałaby tak wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huney Re: Kocham Was!!!!!!!!!... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 22:45 ilhan napisał: > huney napisała: > > > ilhan napisał: > > > > > Beata, jesteś debeściarska!!! > > > > > > > Debeściarska??? Ilhan, ten rocznik nie skuma o co chodzi )) > > > Beata jest bardzo młodzieżowa a poza tym wygląda na 18 lat!!! Wiesz... Nawet po głosie poznałabym, że jeszcze z pieluch nie wyrosła... A Ty zaraz te 18! > Odpowiedz Link Zgłoś