Dodaj do ulubionych

Long weekend is comin' ...

16.06.03, 11:46
...no wlasnie. Jakie plany ? Zostajecie w miescie czy sie gdzies wybieracie ?
Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo na razie chuowo to wyglada sad
Obserwuj wątek
    • aric Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 11:54
      Najbardziej mi się dłuzy czekanie na długi łikend. Tak mi się nie chce siedzieć
      w pracy, że zaraz szajby dostanę.
      A na długi łikend zapowiadają się atrakcje typu gril i zimne piwo.smile) Słoneczko
      i aric na leżaczku.smile
    • aislinn Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 12:10
      Ja siedzę w domu. Niestety. Ale co tam, posłucham muzyczki sobie...
      • gregkor Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 12:13
        A ja odpoczywam do bólu......smile)))

pozdr
    • ilhan Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 12:16
      Ja nic nie wiem. Się zobaczy. Na pewno nie zamierzam siedzieć non stop w domu.

Nie śmiejcie się, ale dopiero parę minut temu mi się przypomniało, że teraz
      jest ten długi weekend smile Ech...
    • nikka007 Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 12:32
      uczę się do 3 egzaminów, przeprowadzam, awanturuję się, krzyczę na matkę,
      dostaję paranoi nt.banku bph-pbk, piję piwo, dostaję paranoi, uczę się... i tak
      w kółko
      • aric Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 12:41
        Powiem ci, że prowdzisz bardzo aktywne życie.smile hihihi
        • pizmak31 Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 12:49
          Nie ma long weekendu. jest rabota.
        • nikka007 Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 13:00
          Jak wyjdę za mąż za jakiegos idiotę i on będzie płacił za moje rozrywki to
          obiecuję, że będę odpowiednio się rozrywkować. Na razie- standard, awantury i
          zamęt smile)))))))))))
          • pizmak31 Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 13:03
            Wnuska, jakby ten idiota mial tez sklonnego ku temu samemu brata, to daj mi
            znac jak najszybciej...
            • nikka007 Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 13:04
              Ale ja nie znam żadnego idioty...
              • aislinn Re: Long weekend is comin' ... 16.06.03, 13:12
                uuuu ja znam niejednego ale chyba żaden się nie nadaje do pełnenia w/w funkcji
                wink
                • nikka007 Ba! 16.06.03, 13:37
                  a ja znam takiego co by się nadawał do w/w funkcji, ale nie jest idiotą.
                  ni w ciom nie ugadisz
                  • aislinn Re: Ba! 16.06.03, 13:38
                    czyba trzeba zacząć sprowadzać na zamówienie z fabryki
                    • nikka007 fabryka mężów? 16.06.03, 13:40
                      hmn.. niech prototyp ma 185 cm wzrostu, klatę i forsę smile
                      • aislinn Re: fabryka mężów? 16.06.03, 13:43
                        hmmm, aż tak wygórowane wymagania, to sam za siebie tą forsą będzie musiał
                        zapłacić wink
                        • nikka007 wygórowane??????!!!!!!!!! 16.06.03, 13:45
                          khem, dobra, klata i forsa
                          • aislinn Re: wygórowane??????!!!!!!!!! 16.06.03, 13:48
                            hehehhe no wiesz, niektórym wystarczają pojedynczo te warunki wink

no pomyśl - klata, forsa, wzrost...Ty wiesz ile kosztuje wyprodukowanie takiego
                            gzemplarza ?

nie martw się ,ja mam jeszcze bardziej wygórowane wink)))kurna, zbankrutuję
                            • nikka007 jakież są Twoje warunki? 16.06.03, 13:49
                              ciekawam hehe
                              • aislinn Re: jakież są Twoje warunki? 16.06.03, 13:55
                                Ha ! Cały wic polega na tym że nie są sprecyzowane, wiesz jak to komplikuje
                                sprawę produkcji ?
                                • pizmak31 Re: jakież są Twoje warunki? 16.06.03, 14:09
                                  dziewczeta. Polecam WIZUALIZACJE!
                                  • nikka007 Re: jakież są Twoje warunki? 16.06.03, 14:12
                                    ja już sobie zwizualizowałam, Bab smile
                                • nikka007 czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:11
                                  dopasujemy warunki do kandydata, a nie odwrotnie
                                  • aislinn Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:24
                                    eee próbowałam, nic nie wychodzi z tego....a ci co ewentualnie by się nadawali
                                    to po tygodniu juz się nie nadają ....

może zwizualizuję sobie, bab, to dobry pomysł. Tylko co potem ?
                                    • pizmak31 Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:26
                                      Jak zwizualizujesz to potem idziesz sobie po ulicy i patrzysz: On ci jest! I
                                      padasz jemu w ramiona, a potem ryz, golabki, suknia slubna, dziecie, pieluszki
                                      i takie tam... To moze lepiej nie wizualizowac...
                                      • ilhan Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:36
                                        pizmak31 napisała:

> I padasz jemu w ramiona, a potem ryz, golabki

Te kobiety to w kółko o jedzeniu...
                                        • pizmak31 Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:42
                                          Taki mlody, a taki dowcipny..
                                        • aislinn Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:44
                                          Jak możemy nie w kółko o jedzeniu, skoro potem łażą po świecie takie Kubasy i w
                                          kółko tylko jedzą i jedzą...co z nim trzy słowa zamienisz to jeść idzie....Może
                                          nie ?
                                          • ilhan Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:50
                                            aislinn napisała:

> Jak możemy nie w kółko o jedzeniu, skoro potem łażą po świecie takie Kubasy i
                                            > w kółko tylko jedzą i jedzą...co z nim trzy słowa zamienisz to jeść
                                            > idzie....Może nie ?

Nie wiem. Nie mam czasu o tym myśleć, bo idę coś zjeść.
                                            • aislinn Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:55
                                              ech, ta młodzież smile
                                      • aislinn Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 14:37
                                        pizmak31 napisała:

idziesz sobie po ulicy i patrzysz: On ci jest! I
                                        > padasz jemu w ramiona, ....

a on : babo, coś ty zmysły postradała ?

a potem zauważa moje niewątpliwe zalety ducha ciała i talenta wszelakie, i...

potem zupki z torebki, płacz o pieniądze na pieluchy, papiloty, kapcie....
                                      • nikka007 Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 15:48
                                        pizmak31 napisała:

> Jak zwizualizujesz to potem idziesz sobie po ulicy i patrzysz: On ci jest! I
                                        > padasz jemu w ramiona, a potem ryz, golabki, suknia slubna, dziecie,
                                        pieluszki
                                        CO ZA OHYDA!!!!
                                        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                                        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                                        • pizmak31 Re: czyli każdy może być :) 16.06.03, 15:55
                                          Wnuska, to jest zycie, a nie ohyda!!!!!!!!!!!
                                          • nikka007 nie kadź 16.06.03, 15:57
                                            żadnych gołąbków, żadnych dzieci, żadnego kościółka. Każdy ma to, na co
                                            zasłużył, Bab smile
                                            • pizmak31 Re: nie kadź 16.06.03, 15:58
                                              To ja bede miala to wszystko, Wnus.
                                              • nikka007 huhuhu 16.06.03, 15:59
                                                pogratulować...
                                        • mesmeredia A może chcecie 16.06.03, 16:00
                                          tego co chciał mnie w autobusie posiąść? Śpiewał i w ogóle fuull romantyzm plus
                                          białe włosy i wiek ok 50-50 lat. Byłam przekonana, że moja desperacja sięgnęła
                                          szczytu a tu proszę, odruch obronny. Bo mnie się takie okazy trafiają właśnie.
                                          I.
                                          • nikka007 senkju 16.06.03, 16:02
                                            ja chyba powinnam pranie rozwiesić, sorry. Ale może Babcia chętna?
                                            • pizmak31 Re: senkju 16.06.03, 16:03
                                              Nie nie, ja musze wlasnie prasowac koszule meskie...
                                              • nikka007 Re: senkju 16.06.03, 16:05
                                                a nie, nie. Moje koszule uprasuje kto inny. Damskie koszule of korz
                                                • pizmak31 Re: senkju 16.06.03, 16:18
                                                  Wyzel?smile))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • nikka007 Re: senkju 16.06.03, 16:19
                                                    nie, ładniejszy i mądrzejszy smile)))))))))))))))))))))
                                                  • aislinn Re: senkju 16.06.03, 16:22
                                                    hehe nie, no co Ty, wyżeł to sobie pościel co najwyżej prasuje
                                                  • nikka007 Re: senkju 16.06.03, 16:23
                                                    nie, on ją tylko pierze, ale zawsze włącza nie ten program co trzeba. ścierwo...
                                                  • pizmak31 Re: senkju 16.06.03, 16:27
                                                    WNussmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!
                                                  • aislinn Re: senkju 16.06.03, 16:37
                                                    heh smile
    • aric Pozostało: 18.06.03, 14:44
      1h20'

Bum bum bum.smile))))))
    • aislinn hrrrrrrrrrrrr 18.06.03, 14:47
      gówno a nie long łikent
      Moi cudowni szefowie ustalili że w piątek pracujemy pełną parą - bo żaden
      przed drugim sie nie przyzna, że najchętniej by miał wszystko w dupie.
      • aric Re: hrrrrrrrrrrrr 18.06.03, 14:55
        1h10'

Moja firma też rabotajet. Ja wzołem urlop.smile
        • aislinn Re: hrrrrrrrrrrrr 18.06.03, 14:59
          moja firma składa sięw Polsce z 4 osób i takie urlopy w szczycie zezonu są
          niewskazane , hmm
          • aric Re: hrrrrrrrrrrrr 18.06.03, 15:04
            1h3'

No cóż, faktem jest że u nas pracuje ponad 200 osób, to mam wieksze
            mozliwosci.smile
            I dodam, że takie dni to jedyna mozliwośc dla mnie do odpoczynku od firmy, bo
            ogólnie nie zanosi się na dłuższy urlop. nie miałem dłuzszego urlopu od 2 lat.
            W tamtym roku zapłacili mi ekwiwalent za 15 dni.smile
    • mesmeredia Idę na imprez 18.06.03, 18:43
      proszę o mnie myśleć cobym niczego głupiego nie zrobiła, no!!! Bo stracę morale
      całe!
      I.
      • mesmeredia Wróciłam z impreza 18.06.03, 22:42
        Wpadłam w depresję, jest mi smutno i dlatego wróciłam do domu. Z fajnych rzeczy
        to do melodii "Whiskey" Dżemu śpiewaliśmy Inwokację, Lokomotywę i jakieś
        impresje. Ale generalnie wpędziłam się w depresję tylko, bo taka głupia już
        jestem.
        I.
        • nikka007 whiskey in the jar 19.06.03, 15:06
          trzeba se było zaśpiewać tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka