Gość: greg IP: *.man.polbox.pl 27.06.03, 12:20 www.alt.cgm.pl/news.php?id=655 Boże, co za zestaw utworów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawkshaw Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 27.06.03, 12:27 Już sobie zamówiłem, mimo że brakuje mi paru piosenek w tym zestawie. Czekam na dostawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic IP: *.man.polbox.pl 27.06.03, 12:33 hawkshaw napisał: > Już sobie zamówiłem, mimo że brakuje mi paru piosenek w tym zestawie. Czekam na > > dostawę. Gdzie zamówiłes? mam kilka bootlegów z tej trasy i po prostu jest to jeden wielki orgazm artystyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 27.06.03, 12:35 w fan.pl cena chyba 49,99 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 13:08 mam DVD - poezja.... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 27.06.03, 15:49 Jezu! Po Helter Skelter i Dear Prudence pani Suxie do swego repertuaru włączyła kolejny utwór Beatlesów - Blue Jay Way - jedną z moich ulubionych kompozycji. Ciekawym, jak brzmi. Oba poprzednie covery - przedniej marki! Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 27.06.03, 17:46 REWELACJA!!! bylem na jednym z tych koncertow i to co robi ona i zespol to cos niesamowitego, caly czas taka sama energia jak przed laty, cos cudownego!!!! polecam tez kupno plyt innego zespolu pani Siouxie , The creatures!!! taz doskonala muza. Odpowiedz Link Zgłoś
persephone Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 28.06.03, 19:11 To cud! Są jeszcze w tym kraju ludzie, którzy słuchają Siouxsie and The Banshees? Czuję się podbudowana (jak nigdy) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 28.06.03, 20:32 He, he, "Passenger" konsekwentnie nie grają... a tak w ogóle, to nie słyszałem ich nigdy na żywo. Da się tego słuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 28.06.03, 20:46 Oczywiście, że się da. Byłem na ich koncercie w Warszawie. To była chyba część trasy promującej płytę "The rapture" i mimo tragicznego nagłośnienia bardzo mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 28.06.03, 20:54 Jakoś nie mam do nich szczęścia, zawsze tylko "ocierałem się" o tę grupę. Nawet sobie sto lat temu kupiłem (jeszcze piracką, bo innych nie było) kasetę z teledyskami, ale potem przesłuchałem "Rapture" i jakoś mi nie podeszło. Może jescze się spotkam z ich muzyką w pełniejszym wymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 28.06.03, 21:02 Ja byłem przyzwyczajany do pani Siouxsie od małego (podobnie jak do Kate Bush). Moja mama bardzo te panie lubiła i zamiast Czerwonych Gitar itp w domu na okrągło puszczała winyle Kate i Siouxsie... i tak mi już zostało. Później oczywiście kasety "oryginalne inaczej" z bazaru na Wolumenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 28.06.03, 21:03 Mam składankę Souxie i zapewniam Cię vulture, że zachęca ona do dalszego obcowania [hmmm] z tą grupą. Acha, kocham ich nie tylko za rewelacyjne covery Beatlesów... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 28.06.03, 21:17 cze67 napisał: > Mam składankę Souxie i zapewniam Cię vulture, że zachęca ona do dalszego > obcowania [hmmm] z tą grupą. Acha, kocham ich nie tylko za rewelacyjne covery > Beatlesów... No więc ja też miałem kiedyś tę składankę, ale potem najwyraźniej coś innego odciągnęło moją uwagę... Beata? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Siouxsie And The Banshees-koncertowe wydawnic 28.06.03, 23:01 Właśnie sobie słucham tej płyty (musiałem sobie zrobić przerwę w pisaniu pierdół, czyli pracy magisterskiej). Jak dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Smith IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 22:42 Ponoc to wszystko dzieki Robertowi Smithowi z The Cure, ktory u niej grywal. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw 7 year itch tour 29.06.03, 23:05 Jakby ktoś był zainteresowany, to znalazłem stronę, na której można posłuchać Siouxsie na żywo z trasy, która została udokumentowana na najnowszej płycie. W sumie jest tam 5 pełnych koncertów. www.untiedundone.com/ Odpowiedz Link Zgłoś