lalabo 07.07.03, 16:52 i nie wieszac postow na temat ( tu prosze uprzejmie wpisywac propozycje), bo i tak kulawy nick na nie odpowie. Dziekuje za podpowiedzi oszczedzajace czas. lalabo wita was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalabo Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:27 i pisac o reggae, muzyce filmowej, flamenco, cyganskiej i klasycznej. Lalabo po lekturze dwoch forumowych dni idzie na piwo. Zasluzone, zatem nie zazdroscic. Dobra, na dwa piwa, w koncu dwa dni przeczytal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Nie ma co sie wysilac IP: 213.199.225.* 07.07.03, 17:36 lalabo napisała: > i nie wieszac postow na temat ( tu prosze uprzejmie wpisywac propozycje), bo > i tak kulawy nick na nie odpowie. > Dziekuje za podpowiedzi oszczedzajace czas. > > lalabo wita was he, to trafiłeś ostatnio założyłem wątek o występie Kida Koali na wrocławskim rynku i nic, cisza, zero odzewu, zastanawiam się czy nikt go nie zna, czy nikomu nie chciało sie dopisywać, tak czy siak dziwne to, bo nie co dzień gościmy w Polsce tak wybitnych przedstawicieli progresywnego hip hopu a set kida był niesamowity, pierwszy raz miałem przyjemnośc podziwać na żywo takie czary przy deckach, wierzcie lub nie, ale gramofon tego wieczoru rzeczywiście był instrumentem, na którym da się grać zarówno akompaniament, melodie jak i solówki... Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:40 Etam, e tam lalabo niezrzeszony jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:40 ja się nie dopisałem, bo szlag mnie trafia, że nie mieszkam we Wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Nie ma co sie wysilac 10.07.03, 18:00 nierymek napisał: > ja się nie dopisałem, bo szlag mnie trafia, że nie > mieszkam we Wrocku We Wrocku jak w Otwocku- nawet wiatr omija z daleka )). Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:48 Gość portalu: etam napisał(a): > he, to trafiłeś > ostatnio założyłem wątek o występie Kida Koali na wrocławskim rynku > i nic, cisza, zero odzewu, Większość moich wątków na tym forum o konkretnych artystach/płytach tak skończyła niestety... Jeśli wątek ma być "komercyjny" (tzn. z dużą ilością wejść/wpisów), warto w tytule dać "Ich Troje", "Leszczyński", ewentualnie "Idol". > zastanawiam się czy nikt go nie zna, czy nikomu nie chciało sie dopisywać, Ja nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 18:04 lalabo napisała: > zle konczysz Dopiero zaczynam... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:42 ja sie nie dopisalam, bo nie znam tego, o czym piszesz, i mysle, ze to podstawowy powod, ze niektore watki sa puste. Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:46 Ja sie nie dopisalem, bo nikt sie nie dopisal, podejrzana sprawa - pomyslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:52 Ale juz sie wszyscy dopisali, wiec watek przestal byc podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:55 wszyscy? wydawalo mi sie, ze jest was wiecej fajnie, tak kameralnie Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 17:56 fajnie, nie? czasami tu sie czuje, jak u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 21:25 A ja się dopisuję, żeby sprawić Ci radość. Cieszysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 21:37 Pytasz senso stricte czy senso largo? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Nie ma co sie wysilac 07.07.03, 21:44 A jaki senso bardziej Cię uszczęśliwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugar Dopisuję się chociaż wiem że źle czynię... IP: *.retsat1.com.pl 07.07.03, 21:47 ... bo podbijam wyjątkowo beznadziejny wątek Szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi temu gościowi lalacośtam. Ale mam dwa słowa dla ilhana: ilhan napisał że: "Większość moich wątków na tym forum o konkretnych artystach/płytach tak skończyła niestety..." Tego typu wątki są często skierowane do stosunkowo wąskiej grupy osób. Ponadto, bywa że publikowane rzeczy do dyskusji po prostu się specjalnie nie nadają (np. moje teksty o Panterze czy Down). Ludzie wchodzą czytają i... koniec. Jeżeli recenzujesz płytę to można się z nią nie zgodzić, ale o czym pisać jeśli napisałeś zgodnie z czyimiś odczuciami? Cukrować że świetne? Niektórzy cukrują (Sugar!) napisał także: "Jeśli wątek ma być "komercyjny" (tzn. z dużą ilością wejść/wpisów), warto w tytule dać "Ich Troje", "Leszczyński",ewentualnie "Idol" Ostatnio zauważyłem, że najbardziej oblegane wątki to te poświęcone WAM, oraz gówniane rzeczy w stylu tego w którym piszę te słowa. Są to po prostu tematy uniwersalne. O niczym. I każdy może coś wtrącić. A jeśli chodzi o tekst etam o Kidzie Koali, to sorry, ale kompletnie nie znam gościa. Ale zaraz wejdę i poczytam. A chuj tam! Nawet go podbiję (jak będzie dobry). Może to będzie jedyny pozytyw tego durnego wątku??? Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Dopisuję się chociaż wiem że źle czynię... 07.07.03, 21:57 > Ostatnio zauważyłem, że najbardziej oblegane wątki to te poświęcone WAM, oraz > gówniane rzeczy w stylu tego w którym piszę te słowa. Są to po prostu tematy > uniwersalne. O niczym. I każdy może coś wtrącić. Chapeau bas, Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dopisuję się chociaż wiem że źle czynię... 07.07.03, 22:02 Gość portalu: Sugar napisał(a): > ilhan napisał że: > > "Większość moich wątków na tym forum o konkretnych artystach/płytach tak > skończyła niestety..." > > Tego typu wątki są często skierowane do stosunkowo wąskiej grupy osób. > Ponadto, > bywa że publikowane rzeczy do dyskusji po prostu się specjalnie nie nadają > (np. moje teksty o Panterze czy Down). Ludzie wchodzą czytają i... koniec. > Jeżeli recenzujesz płytę to można się z nią nie zgodzić, ale o czym pisać > jeśli napisałeś zgodnie z czyimiś odczuciami? Cukrować że świetne? Niektórzy > cukrują (Sugar!) No więc zgoda, ja o tym wiem, i biorę pod uwagę że może to żadnego odzewu nie przynieść, ale najzwyczajniej w świecie czasem miło mi jest napisać o czymś co mi się akurat podoba, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As PYTANIE ZASADNICZE IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.07.03, 22:06 O czym jest ten wątek? Bo coś mi się wydaje że skończy jak słynny wątek Tegusia, z grubo ponad setką postów na liczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture drogi Asie 07.07.03, 22:10 Gość portalu: As napisał(a): > O czym jest ten wątek? Bo coś mi się wydaje że skończy jak słynny wątek > Tegusia, z grubo ponad setką postów na liczniku. "Nie ma co sie wysilac i nie wieszac postow na temat" czyli Wątek jest o tym, żeby wszystkie posty były nie na temat, wtedy będzie na temat, a na końcu ktoś mnie opierniczy, że piszę posty nie na temat. Lub też wątek jest o tym, by wszystkie posty były na temat, a wtedy ktoś mnie opierniczy, że piszę posty nie na temat. Dokładnie nie wiadomo, bo składnia osoby, która go założyła, jest nad wyraz nowoczesna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: drogi Asie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.07.03, 22:27 vulture napisał: > Gość portalu: As napisał(a): > > > O czym jest ten wątek? Bo coś mi się wydaje że skończy jak słynny wątek > > Tegusia, z grubo ponad setką postów na liczniku. > > "Nie ma co sie wysilac > i nie wieszac postow na temat" > > czyli > > Wątek jest o tym, żeby wszystkie posty były nie na temat, wtedy będzie na > temat, a na końcu ktoś mnie opierniczy, że piszę posty nie na temat. Lub też > wątek jest o tym, by wszystkie posty były na temat, a wtedy ktoś mnie > opierniczy, że piszę posty nie na temat. Dokładnie nie wiadomo, bo składnia > osoby, która go założyła, jest nad wyraz nowoczesna. > Podoba mi się - wchodzę w to ! (jak mawiał Buczkowski w jednej ze swoich ról, chyba taksókarza w Domie). Osobiście dopilnuję żeby ten wątek miał ponad 100 postów, a ponieważ i tak jest on bez sensu więc możemy pisać o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: drogi Asie 07.07.03, 22:29 Świetnie, nareszcie coś innego niż do tej pory )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: drogi Asie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.07.03, 22:31 vulture napisał: > Świetnie, nareszcie coś innego niż do tej pory )))))))) Czyli co, sugerujesz że nigdy nie pisałem na tym forum o niczym ? To mi pochlebia ... Odpowiedz Link Zgłoś
huney DrogiAsie 10.07.03, 18:06 Gość portalu: As napisał(a): Osobiście dopilnuję żeby ten wątek miał ponad 100 > postów, Ops, przepraszam Asie, to miało być napisane w poście nr. 102 ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: drogi Asie 07.07.03, 22:38 > "Nie ma co sie wysilac > i nie wieszac postow na temat" > > czyli > > Wątek jest o tym, żeby wszystkie posty były nie na temat, wtedy będzie na > temat, a na końcu ktoś mnie opierniczy, że piszę posty nie na temat. Lub też > wątek jest o tym, by wszystkie posty były na temat, a wtedy ktoś mnie > opierniczy, że piszę posty nie na temat. Dokładnie nie wiadomo, bo składnia > osoby, która go założyła, jest nad wyraz nowoczesna. > sugerujesz Vulture ze inne osoby sa staroswieckie czy cos takiego? musze wiec bardziej sie skupic nad swoimi postami, bo zawsze chcialam isc z duchem czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nie ma duchow 07.07.03, 22:44 pocieszajace to nie zaklocenia w mozgu, to za duzo (albo za malo) uzywki Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: za wczas poszlo;-) 07.07.03, 23:30 nie zaznasz spokoju, film polski, z napisami Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: za wczas poszlo;-) 07.07.03, 23:56 obslugiwalem kiedys angielskiego vultura Odpowiedz Link Zgłoś
vulture skoro już o mnie mowa... 08.07.03, 00:00 lalabo napisała: > obslugiwalem kiedys angielskiego vultura Nie żebym się czepiał, ale zdaje się, że coś jest nei tak - wyskoczyło "lalabo napisała" a Ty piszesz "obsługiwałem"... Trochę dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: skoro już o mnie mowa... 08.07.03, 00:05 wazne kim czlowiek sie czuje a nie kim jest Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: skoro już o mnie mowa... 08.07.03, 00:07 czuje sie dobrze, nie jestem vulturem Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: skoro już o mnie mowa... 08.07.03, 00:06 witaj bracie w zdziwieniu naszym Odpowiedz Link Zgłoś
vulture mallina 08.07.03, 00:09 Masz na stosownym wątku foto stosowne. Tzn. link. Na prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As & micro;帲˝ĂľîĹ͸& brvbar; ľĂŔ& raquo; ŔÚ°ÝŔĚ & micro;Ǵ°ˇ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.07.03, 22:45 ¶ÇÇѰˇÁö,şń±łÇҸ¸Çѱ׷ěŔ»ąß°ßÇߴ°ˇ?ÇĎÇĎ Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: & micro;帲˝ĂľîĹ͸& brvbar; ľĂŔ& raq 07.07.03, 22:48 - Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane. - Użyj innych słów kluczowych. - Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych. - Spróbuj użyć mniejszej liczby słów kluczowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: & micro;帲˝ĂľîĹ͸& brvbar; ľĂŔ& IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.07.03, 22:50 lalabo napisała: > - Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane. > - Użyj innych słów kluczowych. > - Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych. > - Spróbuj użyć mniejszej liczby słów kluczowych. > A ja myślałem że wypowiedziałem się wystarczająco jasno ... Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: & micro;帲˝ĂľîĹ͸& brvbar; ľĂŔ& 07.07.03, 22:56 wasy nieczytelne okazaly sie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: & micro;帲˝ĂľîĹ͸& brvbar; ľĂŔ& raq 07.07.03, 22:53 @€öäßßßßßßüüöä²²²²²²²²²²^^^°°°°°µµµµ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gżyszyn Dżytsyn wekszyn ot abh durcżyn? IP: *.retsat1.com.pl 07.07.03, 22:50 Hersyn dutsżyn asczen fotha, bude kersen manthyn fundgsżyn. Dżytszyn kyberdżysan od e żutszyn, kenpszyn uy e dorż wenkżyghn. Urożegszyn po drugżeszyn ot abh? Wend szyszyn gżyszyn kyberdzysżyn? Szupel hrupel w piżdzu chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszyn Re: Dżytsyn wekszyn ot abh durcżyn? IP: *.retsat1.com.pl 07.07.03, 23:17 Gość portalu: Gżyszyn napisał(a): > Hersyn dutsżyn asczen fotha, bude kersen manthyn fundgsżyn. Dżytszyn > kyberdżysan od e żutszyn, kenpszyn uy e dorż wenkżyghn. Urożegszyn po > drugżeszyn ot abh? Wend szyszyn gżyszyn kyberdzysżyn? Szupel hrupel w piżdzu > chuj. Gotszyn mekszyn hersyn kersyn, kyberdżysan dżytsyn wokszyn! Nekszyn czutkszyn wywższyn gżyszyn krhszyn detszyn obszyn wykszyn. Szczyszyn chujszyn ugżyn ptaszyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analszyn Re: Dżytsyn wekszyn ot abh durcżyn? IP: *.retsat1.com.pl 07.07.03, 23:18 Gość portalu: Szyszyn napisał(a): > Gość portalu: Gżyszyn napisał(a): > > > Hersyn dutsżyn asczen fotha, bude kersen manthyn fundgsżyn. Dżytszyn > > kyberdżysan od e żutszyn, kenpszyn uy e dorż wenkżyghn. Urożegszyn po > > drugżeszyn ot abh? Wend szyszyn gżyszyn kyberdzysżyn? Szupel hrupel w piżd > zu > > chuj. > > Gotszyn mekszyn hersyn kersyn, kyberdżysan dżytsyn wokszyn! Nekszyn czutkszyn > wywższyn gżyszyn krhszyn detszyn obszyn wykszyn. Szczyszyn chujszyn ugżyn > ptaszyn... He he he... Mekszyn wukszyn kyberdżajszyn. Brzuszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piżdżyszyn Re: Dżytsyn wekszyn ot abh durcżyn? IP: *.retsat1.com.pl 07.07.03, 23:20 Gość portalu: Analszyn napisał(a): > Gość portalu: Szyszyn napisał(a): > > > Gość portalu: Gżyszyn napisał(a): > > > > > Hersyn dutsżyn asczen fotha, bude kersen manthyn fundgsżyn. Dżytszyn > > > kyberdżysan od e żutszyn, kenpszyn uy e dorż wenkżyghn. Urożegszyn po > > > > drugżeszyn ot abh? Wend szyszyn gżyszyn kyberdzysżyn? Szupel hrupel w > piżd > > zu > > > chuj. > > > > Gotszyn mekszyn hersyn kersyn, kyberdżysan dżytsyn wokszyn! Nekszyn czutks > zyn > > wywższyn gżyszyn krhszyn detszyn obszyn wykszyn. Szczyszyn chujszyn ugżyn > > ptaszyn... > > He he he... Mekszyn wukszyn kyberdżajszyn. > > Brzuszyn. Mogżyszyn wdupszyn pesalszyn wyżygalszyn dupa. Cwelszyn herszyn kyberdżyszyn. Piżduszyn palcoowkejszżyn. Chujożyszyn Brzuszyn Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Dżytsyn wekszyn ot abh durcżyn? 07.07.03, 23:18 jan ptaszyn wroblewski na temat Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dżytsyn wekszyn ot abh durcżyn? 07.07.03, 23:23 lepszy wrobel w garsci niz za slodka herbata Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Dżytsyn wekszyn ot abh durcżyn? 07.07.03, 23:25 w czasie deszczu szosa sucha Odpowiedz Link Zgłoś
mallina ptasio 07.07.03, 23:30 zwischen zwei zwetschgenzweigen zwitschern zwei Schwalben Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As d:)->-<]: IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.07.03, 23:03 d->-<]: Kto jest na obrazku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: d:)->-<]: 07.07.03, 23:06 Gość portalu: As napisał(a): > d->-<]: > > Kto jest na obrazku ?? Peja? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: d:)->-<]: 07.07.03, 23:06 mysle ze to napewno jakis porzadny obrazek jest..nic gorszacego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cukierszyn PYTANIE! Lubicie żybisy? IP: *.retsat1.com.pl 07.07.03, 23:24 Bo ja lubię. Ciekawe czy jutro jest wtorek? A woda gieczyńska ma przezroczystą butelkę. I dlatego nie lubię unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤oo¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°°¤o,¸ IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.07.03, 23:34 Konstantynopolitańczykowianeczka tańczy krakowiaczka z konstantynopolitańczykowiańczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤oo¤°`°¤o,¸¸¸,o¤° 07.07.03, 23:36 jedzie pociag z daleka, jak z daleka, z niedaleka Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤oo¤°`°¤o,¸¸¸,o¤° 08.07.03, 07:24 maszynista strajk urządzi lalabu na dworcu zbłądzi puf...puf...puf...uuuuUUUUUUUUUUU.... Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Nie ma co sie wysilac /personalnie 08.07.03, 11:47 i pytac o Wojciecha Kilara, Nigela Kennedy'ego, Ricky'ego Martina i Majke Friedrich. Zespoly na upalne dni szczegolnie niemilo widziane jako pogodowo zlosliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stazzio Re: Nie ma co sie wysilac /personalnie IP: *.tcz.pl / 10.25.33.* 08.07.03, 13:55 lalabo napisała: > i pytac o Wojciecha Kilara, Nigela Kennedy'ego, Ricky'ego Martina i Majke > Friedrich. Zespoly na upalne dni szczegolnie niemilo widziane jako pogodowo > zlosliwe. Ręce precz od Ricky'ego Martina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Nie ma co sie wysilac /personalnie 08.07.03, 17:40 jak daleko, a jak blisko rowniez film polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Nie ma co sie wysilac /personalnie IP: *.dop.krakow.pl 08.07.03, 14:04 mallina napisała: > @€öäßßßßßßüüöä²²²²²²²²²²;^^^°°°°°µµµµ? ostatnio nie, ale moze w przyszly piatek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Nie ma co sie wysilac /personalnie 08.07.03, 17:39 w ktory przyszly, jak przyszly to chyba i wroca, sobie wroca, mowilem, nie pozyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nie ma co sie wysilac /personalnie 08.07.03, 20:13 Gość portalu: xamel napisał(a): > mallina napisała: > > > @€öäßßßßßßüüöä²²²²²²²²² > ²;^^^°°°°°µµµµ? > > ostatnio nie, ale moze w przyszly piatek ?? czemu nie, ryzyk - fizyk jak to mowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As & & #35 8482; IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 08.07.03, 17:29 Gość portalu: As napisał(a): > ™ Dlaczego te fajne znaczki nie wchodzą do tematu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: & & & #35 35 8482; 08.07.03, 17:37 poglaskac czy przytulic, moze podrapac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As & reg; IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 08.07.03, 17:40 lalabo napisała: > > poglaskac czy przytulic, moze podrapac ® Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: & & & & #35 35 35 8482; IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 08.07.03, 17:42 lalabo napisała: > > poglaskac czy przytulic, moze podrapac Nie poskutkowało © Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a teraz? 08.07.03, 20:15 lalabo napisała: > glaskac czy tulic, moze drapac > a wszystkiego naraz sie nie da? Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: a teraz? 09.07.03, 10:32 slow niewypowiedzianych wiecej nie powtorze uczcze nasze niespotkanie sadzac dzika roze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Troszkę poezji ... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.07.03, 11:09 W pokoiku na stoliku stało mleczko i jajeczko Przyszedł kotek wypił mleczko a ogonkiem stłukł jajeczko Przyszła pani kotka zbiła a skorupki wyrzuciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Troszkę poezji ... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.07.03, 11:11 Zapomniałem dodać Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Finito 09.07.03, 12:13 Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i dziekuje za wspolna zabawe, tym, ktorzy sie nie bawili - dziekuje za czas poswiecony lekturze, tym, ktorzy czasu na nia pozalowali - tez dziekuje - za wybor Lalabo * Specjalny dla Malliny i Asa Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Finito 10.07.03, 18:13 lalabo napisała: > > Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i dziekuje za wspolna zabawe, tym, > ktorzy sie nie bawili - dziekuje za czas poswiecony lekturze, tym, ktorzy czasu > > na nia pozalowali - tez dziekuje - za wybor > > Lalabo > * Specjalny dla Malliny i Asa Ja dziękuję za to, że w końcu pojawił się ktoś nowy i normalny )) i natchnął wszystkich do zrzucenia tych drętwych maseczek z twarzy. Niech nam się zwoje na powrót pofałdują !!! **Nawet w garncu miodu znajdziesz łyżkę dziegciu** Odpowiedz Link Zgłoś