Gość: Janusz IP: *.promus.com 16.07.03, 19:34 Ogladalem kiedys film pod tytulem "Milosc w rytmie rap".Super byla tam muzyka,ale niestety nie wiem kto ja wykonuje moze ktos z Was wie kto to taki.Z gory dzieki za wszelkie wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesmeredia Re: poszukuje 16.07.03, 22:16 Jeżeli w tym filmie grał Vanilla Ice (a tak mi się wydaje) to bankowo jego kawałki były grane. Nie chcę wprowadzać w błąd. I. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: poszukuje 16.07.03, 23:28 a nie chodzi tu o taki film, w ktorym panienka uczy sie ukladu tanecznego zeby dostac sie do wymarzonej szkoly,jednoczesnie chodzi do szkoly w czarnej dzielnicy i kolega z klasy co ja uczy tego tanca to zakochuje sie w niej a ona w nim, i takie tam wlasnie mlodziezowe perypetie milosne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: poszukuje IP: *.promus.com 18.07.03, 16:11 Chodzi mi o film,w ktorym goscie jezdza na motorach i zatrzymuja sie w pewnym miescie z powodu awarii motoru.Tam sie rozgrywa cala akcja filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: poszukuje IP: *.nd.e-wro.net.pl 17.07.03, 08:51 vulture napisał: > ta tragedia nazywa się COOL AS ICE <jeb> masz chyba na myśli MOP "Cold as Ice"?(ostatnio a reklamie gumy do żucia hehe) stąd go można zassać www.icpnet.pl/~tiv/hiphop.htm fajny kawałek, lubię ten tłusty bas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackRainbow Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 00:57 Gwoli jasności "Cool As Ice" to tytuł filmu tłumaczonego na polski jako "Miłość w rytmie rap" (brawo dla ludzi wymyślających polskie tytuły!) z Vanilla Ice'm w roli głownej i nie ma nic wspólnego (poza >As Ice< w tytule z kawałkiem MOP "Cold as Ice"... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture aaaaaaa 18.07.03, 01:00 Właśnie. Vanilla Ice gra w COOL AS ICE a to, co jest w reklamie, to profanacja utworu Foreigner COLD AS ICE. A swoją drogą nigdy nie myślałem, że kawałki Foreigner można jeszcze bardziej spieprzyć... Odpowiedz Link Zgłoś