surfik Re: JOANNA DARK 20.07.03, 00:13 teddy4 napisał: > valse napisał: > > > Kto to taki? > > Nikt. ? Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: JOANNA DARK 20.07.03, 00:19 Teddy, strzeż się Joasi i tych godzin popółnocnych...niezależnie od miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: JOANNA DARK IP: *.chello.pl 20.07.03, 10:53 to chyba kolejny przypadek zmarnowanego talentu kobieta o niesamowitym, bluesowym glosie i niebanalnym wygladzie - niesamowicie wysoka z burza blond włosów kiedyś, wieki temu śpiewała songi Brechta potem występowała w pierwszej obsadzie musicalu METRO później wydała straszną płytę NIE BÓJ SIE LATANIA teraz pojawia się czasem na jakiś koncertach szkoda, bo głos ma naprawdę rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
valse Re: JOANNA DARK 20.07.03, 11:30 Usłyszałem w jej wykonaniu kilka piosenek Osieckiej - m.in. Miasteczko cud- zaśpiewała to fenomalnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: JOANNA DARK IP: *.chello.pl 20.07.03, 18:06 a gdzie to uslyszales? tez bym chetnie posluchal Odpowiedz Link Zgłoś
valse Re: JOANNA DARK 20.07.03, 20:37 Parę miesięcy temu był w 1PR koncert piosenek Osieckiej, a właściwie coś w rodzaju spektaklu - Błaszczyk w roli Osieckiej i Bakuła w roli Bakuły czytały listy do siebie i przeplatane to było piosenkami - nagrałem Miasteczko i muszę przyznać, że Dark ma temperament! Przypomina mi trochę Lizę Minelli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: JOANNA DARK IP: *.chello.pl 21.07.03, 14:31 własnie sie doczytalem w sieci, ze jest taki spektakl OSTATNI BAL moze w nowym sezonie jeszcze to zagraja a Joanne mozna jeszcze uslyszec w... Krolu lwie spiewa polska wersje piosenki CIRCLE OF LIFE Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: JOANNA DARK 21.07.03, 16:03 Nazywa się Joanna Jagła i jest żoną Marka Dutkiewicza. To tak prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś