gixera 31.10.07, 15:04 Może ktoś wie co to za piosenka leci w czołówce serialu CSI Miami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geigo Re: Piosenka z CSI Miami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 15:15 The Who - Won't Get Fooled Again Odpowiedz Link Zgłoś
kiminska Re: Piosenka z CSI Miami 02.12.07, 16:48 jest to zespół THE WHO i znajdziesz ta piosenke w orginalnym wykonaniu na youtube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolff Re: Piosenka z CSI Miami IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 16:35 Dokładnie nie wiem ale jest to piosenka zespołu Tenacious D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Layla Re: Piosenka z CSI Miami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 21:21 Hej, a wie ktoś może, jaka piosenka leciała w 105 odcinku, który był emitowany 20 lipca. Chodzi mi o tę nutę, która leciała, jak chłopak ten w czarnej kurtce jechał w samochodzie na lotnisko, to było już pod koniec, taka bardzo znana piosenka, tylko nie mam pojęcia, jak się nazywała. Prosze o pomoc, jak ktoś wie to niech pisze na justa0811@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondii Re: Piosenka z CSI Miami IP: *.serv-net.pl 26.10.08, 17:12 Hej zna może ktoś te 2 piosenki co leciały jak zastrzelili siostre tego młodego i jak wieźli tego gostka w bagażniku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Piosenka z CSI Miami IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.09, 14:28 A zna ktos moze nutke jak ona gotowala obiad temu w rozowej kurtce? Chyba kurczak z ryzem to byl, nie pamietam ;< A ta druga nutke jak ona wtedy tak patrzyla? Odpowiedz Link Zgłoś