Gość: anty staś IP: 172.25.35.* 30.07.03, 13:30 wole sepleniących raperów niż tego beztalencia słuchać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STFX Re: Nie pożyczaj IP: 172.25.35.* 30.07.03, 13:32 wypierdalać z tym palantem. słyszał go ktoś na koncercie? przecież on jest do dupy i to nie tylko moja opinia ale prawie całego śląska i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan disco polo Re: Nie pożyczaj IP: 172.25.35.* 30.07.03, 13:34 proponuje to zaliczyć do disco polo, mi tam sie podoba :-] jak dla mnie to ma szanse być w pierwszej 30 na liście disco w polu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamto Re: Nie pożyczaj IP: *.katowice.agora.pl 30.07.03, 13:58 dla mnie stasio jest super - znakomite teksty, a muzyka coraz lepsza ”arka noego, po mikrofonie zamiast klocków lego” Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Nie pożyczaj 30.07.03, 16:16 akurat tej nowej płyty Stasia nie znam, ale jego pierwsza była calkiem przyjemna i zabawna, a ta nowa też sie dobrze zapowiada (a do tego ciekawi goście), a tak na marginesie to po tej całej idiotycznej aferze z pierwszą plytą Stasia można ją sobie w całości ściągnąć z jego oficjalnej strony (o ile dobrze pamiętam www.stasio.art.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uton Re: Nie pożyczaj IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 14:17 Witam! Dla mnie stasio Jest OK. Jak ktos lubi sepleniacych raperów to niech ich słucha! Ja tam Wole STASIA. Pozdrowienia jest Wporzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriz szacuneczek dla tego kolesia!!! IP: *.chello.pl 16.08.03, 12:23 jest dobry,wolę go od calej reszty polskego hiphopu, rozbujnik był super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: szacuneczek dla tego kolesia!!! IP: *.katowice.agora.pl 18.08.03, 11:12 respekt dla stasia, gość ma wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozg Re: Nie pożyczaj IP: *.we.client2.attbi.com 22.08.03, 04:52 poznali sie w hurowni srubek - rewelacja, podobnie jak rozciagam sie i moje tez kolana. zajebista plyta, ostre, cyniczne a jednak zabawne teksty, muzyka tez ciekawa. a jesli sie nie podoba jakims 16 letnim hip-hopowym ortodoksom, to bardzo dobrze, po co komu fani kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssoniq Re: Nie pożyczaj IP: *.wierzbica.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 18:33 STASIO RULEZ!!! Szczególnie A cz. 4 Pozdro Stasio tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś