Gość: lll IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aislinn Re: llllllllllllllll IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:27 to się nazywa wybitna inteligencja, czy jakoś trak. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: llllllllllllllll 31.07.03, 22:28 Gość portalu: aislinn napisał(a): > to się nazywa wybitna inteligencja, czy jakoś trak. Ais, może Ty mi wytłumaczysz, co chciał napisać autor wątku, bo ja dziś nie piję i nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus trak... 31.07.03, 22:30 Może nie bardzo Tobie pomogę, ale chociaż wytłumaczę co to jest trak. Sensu zdania tłumaczyć nie będę. trak - techn. (maszyna służąca do przecierania kłód drzewnych na tarcicę i elementy drewniane; także maszyna służąca do przepiłowywania brył kamiennych na płyty, bloki itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As A co to jest tarcica ?? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 31.07.03, 22:32 Zawsze byłem słaby z zajęć praktycznych ... Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus tarcica... 31.07.03, 22:33 tarcica - (materiał drzewny otrzymany przez pocięcie okrąglaków równolegle do ich osi podłużnych; jedna z desek otrzymanych w ten sposób) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture jeb 31.07.03, 22:38 homohedonistus napisał: > tarcica - (materiał drzewny otrzymany przez pocięcie okrąglaków równolegle do i > ch osi podłużnych; jedna z desek otrzymanych w ten sposób) > Ekhm... mimo Twych wszelkich starań nie zamierzam dziś nic pić. A w ogóle sprawdź pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: llllllllllllllll IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:31 cicho być ,miało być tak, nie czepiać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: llllllllllllllll IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:33 a sensu ci nie podam, bo nie posiadam wybitnej inteligencji, wiec go nie rozumiem. )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Do Ais 31.07.03, 22:39 IIIIIIIIIIIIIII? IIIIIIIIIII - IIIIIIIIIIIIIIIII - IIIIIIIIIIIII!!! IIIIIIIIIIIII??? IIIIIIIIIII!!! IIIIIIII IIIIIIIIIII. IIIIIIIIIIIIIII: IIIIIIIIIIIIIIIII, IIIIIIIIIIIIII, IIIIIIIIIIIIII... IIIIIIIIIIIIII!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: Do Ais IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:40 lllllllllllllllll, lllllllllllllllllll lllllllllllll! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: Do Ais IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:43 llllllllllllllllll!!!!!!!!!!!! lllllllllll? llllllllll........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: llllllllllllllll IP: *.opa-carbo.com.pl 31.07.03, 23:01 Na pewno autor wątku siedzi za kratkami tj. w więzieniu zakneblowany i nie może mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: llllllllllllllll 31.07.03, 23:06 Gość portalu: gaspar napisał(a): > Na pewno autor wątku siedzi za kratkami tj. w więzieniu zakneblowany i nie może > > mówić. Ja sądzę, że to albo jakiś kod, albo wątek założył dzięcioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: llllllllllllllll IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 13:47 Janusz Dzięcioł?.... Odpowiedz Link Zgłoś