myshen82 01.08.03, 10:04 no wlasnie, jaki? na mnie chyba Cave + P.J Harvey - 'Henry Lee' nie ma tam montazu, ani jednego ciecia, zadnej sztucznosci, pozowania - P.J i Nick siedza przed kamera i spiewaja - piekne. A jak oni na siebie patrza!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_logout Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:09 Lenny Valentino-Chłopiec z plasteliny Łzy-Oczy szeroko zamknięte(to nie żart) Placebo-Taste in men Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:21 jest jeszcze taki teledysk Lenny Valentino z dziewczynka i misiem, nie pamietam tytulu piosenki, jest tam tez karuzela i dziadek. nie wiem czemu ale zawsze przy tym teledysku placze Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:22 myshen82 napisała: > jest jeszcze taki teledysk Lenny Valentino z dziewczynka > i misiem, nie pamietam tytulu piosenki, jest tam tez > karuzela i dziadek. nie wiem czemu ale zawsze przy tym > teledysku placze Wymieniony już powyżej "Chłopiec z plasteliny". Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:23 No to jest właśnie Chłopiec z plasteliny. Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:24 ilhan,nie zauważyłam twojego postu powyżej ,sorry Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:26 Czemu wlasnie Lzy? Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:29 Strasznie mnie się spodobał ale nie wiem czym to jest podyktowane- podświadomość Odpowiedz Link Zgłoś
malinowska2 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 16.08.03, 17:46 ŁZY?? podświadomość?? toż to banalna historyjka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: 212.160.240.* 28.08.03, 13:41 Masz racje! Nie jest to muzyka gornych lotow, ale zaskoczony bylem dobrym wykonaniem. Generalnie polskie teledyski sa fatalnie wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:17 Dla mnie jest to chyba "Svfen-g-englar" Sigur Rós. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.tlsa.pl 07.08.03, 11:08 mapmuh napisał: > Dla mnie jest to chyba "Svfen-g-englar" Sigur Rós. faktycznie, niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: 81.210.22.* 01.08.03, 10:32 Ja tez sie powtorze, bo juz nie raz pisalem o tym klipie, czyli o Rabbit in Your Headlights UNKLE. Wrazenie robi na mnie tez nakrecony bez ciecia "Knives Out" Radiohead No i jeszce dodam Come to Daddy Aphex Twina. Mocna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 01.08.03, 10:38 Był już chyba taki wątek, ale niech będzie... U2 - " Please " ( zarówno " normalny " jak i live ) U2 - " Love Is Blindness " U2 - " One " ( z bizonami ) Metallica - " One " i ostatnio " St. Anger " ( tak!! ) Sepultura - wszystkie, szczególnie chyba " Arise " i " Roots Bloody Roots " więcej nie pamiętam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gronky Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.pai.net.pl 06.08.03, 15:22 Come to daddy jest powalajacy!!!!! Zdecydowanie nr 1 jezeli chodzi o wrazenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flatline Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: 62.233.180.* 24.09.03, 07:32 Taaaak!! "Come To Daddy" Aphex Twin. Głowa odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lt Bitchkovsky Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:51 A "Windowlicker"? A juz zwlaszcza gadka tych kolesi w samochodzie. To wywarlo na mnie niezatarte wrazenie. Taka angielszczyzne chcialbym kiedys plynnie opanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.bb.netvision.net.il 11.08.03, 22:47 Rabbit In Your Headligths - az ciary przechodza! dawno nie widzialam, ale pamietam doskonale. I dopisuje sie czterema konczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 24.09.03, 01:09 >Rabbit In Your Headligths - az ciary przechodza! dawno nie widzialam, ale >pamietam doskonale. I dopisuje sie czterema konczynami. Zdecydowanie tak. I z innej beczki: Otherside - Red Hotów - doskonały plastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clan of xymox Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 01.08.03, 10:46 The Cure - Close to me (to ten w szafie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ly Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 23:52 moze jeszcze bjork- all is full of love? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.bb.netvision.net.il 03.08.03, 00:51 "Karma Police" - Radiohead a dawno dawno temu "Black Hole Sun" Soundgarden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniamania Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.lodz.mm.pl 06.08.03, 14:18 Gość portalu: nico napisał(a): > a dawno dawno temu "Black Hole Sun" Soundgarden świetnie pamiętam ten teledysk, zwłaszcza Barbie smażące się na grillu i dziewczynkę z lodami a ostatnio spodobał mi się teledysk Marilyn Mansona, nie pamiętam tytułu piosenki (płyta "Mechanical Animals"), w którym odtworzono scenę zamachu w Dallas (Marilyn - Kennedym...) Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 07.08.03, 00:33 Gość portalu: aniamania napisał(a): > a ostatnio spodobał mi się teledysk Marilyn Mansona, nie pamiętam tytułu > piosenki (płyta "Mechanical Animals"), w którym odtworzono scenę zamachu w > Dallas (Marilyn - Kennedym...) To był "Coma White" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 11:41 Babyface & Stevie Wonder "How Come, How Long" Odpowiedz Link Zgłoś
blue_valentine1 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 03.08.03, 22:44 "Karma Police" Radiohead "Jeremy" Pearl Jam "Losing my religion" REM "Untitled" D'Angelo (ze wzgledu na to CIALO...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherem Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.acn.pl 30.08.03, 10:47 "runaway train" soul asylum od lat niezmiennie wprawia mnie w stan, w którym zanoszę się tragicznym (dla świadków)szlochem i wielce dramatycznym (niczym Helena Modrzejewska)łkaniem. na zmianę lub równocześnie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherem Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.acn.pl 30.08.03, 13:04 "jeremy"- tak, tak: zwłaszcza zaangażowanie eddiego w ryk "woooOOHhhh..(spoke in, spoke i-i-in..)" -z uczuciem, z głębi trzewi, wzruszająco. klimatycznie i w półmroku. plus ten mocny akcent na zakończenie- jednoznaczny ale bez dosłowności. wybitne. pzdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
oratio Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 06.08.03, 13:55 np. "Drive" R.E.M. (Stipe "płynie" na rękach ludzi na koncercie - czarno-biały) większość teledysków Michaela Jacksona, "Rooots Bloody Roots" Sepultury... Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 06.08.03, 16:06 duzo nie ogladam ale na mnie robi wrazenie "Killing in the name of" Rage'ow dosc zabwny i fajny jest Rhatamatata Sepultury no i z ostatnich (czyli jak dla mnie rok temu ) zaskoczyl mnie zajebiscie Acidofilia Acidow (po dziesiatkach nu-metalowych produkcji na vivie czlowiek mogl odetchnac ze jednak ktos jeszcze potrafi tak zagrac) teraz nie mam telewizora wiec nic nie robi na mnie wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 06.08.03, 16:08 xamel napisał: > teraz nie mam telewizora wiec nic nie robi na mnie wrazenia Mała strata. Sam nie oglądam tv, a interesujące mnie teledyski i tak w niej nie lecą, więc je oglądam w komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 06.08.03, 19:03 vulture napisał: > xamel napisał: > > teraz nie mam telewizora wiec nic nie robi na mnie wrazenia > > Mała strata. Sam nie oglądam tv, a interesujące mnie teledyski i tak w niej nie > > lecą, więc je oglądam w komputerze. komputera tez nie mam ... nie mowiac o internecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Nowy Sting BUAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA!!! 06.08.03, 19:55 No więc skoro była mowa o telewizorze, postanowiłem właczyć pudło i zobaczyłem nowy teledysk Stinga - o k.... jak ten facet wygląda, przecież tak nie można, jakieś podrygiwania, imidż jak nie wiadomo skąd, aaaaa aaaaaa aaaaaaa aaaaaaa! No i wyłączyłem telewizor... Odpowiedz Link Zgłoś
led_a Re: Sting 06.08.03, 21:52 vulture napisał: > o k.... jak ten facet wygląda, przecież tak nie można, > jakieś podrygiwania, imidż jak nie wiadomo skąd, aaaaa aaaaaa aaaaaaa aaaaaaa! Bez przerwy czepiasz się Phila, teraz Stinga nie za głos, aranżacje czy całą stronę muzyczną, tylko za "imidż". To teraz tak się słucha muzyki? Światło i show? > No i wyłączyłem telewizor... A co będziesz sobie żałował...wyłącz tylko fonię. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Sting 06.08.03, 21:54 led_a napisała: > Bez przerwy czepiasz się Phila, teraz Stinga nie za głos, aranżacje czy całą > stronę muzyczną, tylko za "imidż". To teraz tak się słucha muzyki? Światło i > show? To jest zdaje się wątek o teledyskach. Czepianie się (zresztą jak najbardziej słuszne, wg mnie) innych "walorów" Stinga miało miejsce w paru innych. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture led_a 07.08.03, 00:03 1. Jest źle bo się czepiam Fila 2. Jest źle bo się czepiam Stinga a nie Fila 3. Jest źle bo w wątku o teledyskach piszę o teledyskach Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay niebo:) IP: *.tele2.pl 10.08.03, 17:02 teledysk send your love b. mi sie podoba bo jest tam widok nieba, ktory uwielbiam - takie szybko przelatujace chmurki, takie jakby "od dołu" nagrywane. z tego samego powodu b. lubie Beautiful Day - U2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay Nothing compares 2 U IP: *.tele2.pl 22.09.03, 15:42 jeszcze cos dopowiem - ostatnio duze wrazenie na mnie wywarł teledysk shinead o'connor bodajze, Nothing compares 2 U, wiecie o co chodzi.. i podobnie - jest ona pokazana tylko z twarzy, ale super gra - nawet sie wzrusza jak to spiewa. no super normalnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
led_a Re: Sting 07.08.03, 08:51 ilhan napisał: > > To jest zdaje się wątek o teledyskach. To jest zdaje się wątek o tele - DYSKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivier Re: Sting IP: NAT:* / 10.1.0.* 07.08.03, 09:30 moje typy teled. to 1. bjork tenu dentysty i czyms co przypomina smieciare 2. marilin manson jako telewizyjny jezus 3. christina aguilera dirrty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Sting IP: 213.17.153.* 07.08.03, 10:06 A ja bardzo lubię: 1. Bjork - Human Behaviour - niesamowity klimat, zawsze robi na mnie wrażenie, pewnie głównie za sprawą muzyki, ale też przez ten ciemny las nocą... 2. Tom Petty - Mary Jane last dance z Kim Basinger (chyba) - też super, zwłaszcza jak martwa pani B. otwiera oczy pod wodą w ostatniej scenie. 3. Carma Police - Radiohead - tylko strasznie smutny. Bardzo lubie w ogóle całą płytę, ale niestety nie mogę jej słuchać, bo wpadam w okrutne doły, autentycznie. i jeszcze wiele innych, których nie mogę sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
vulture i tu drobna uwaga 07.08.03, 10:49 Gość portalu: ultra75 napisał(a): > 2. Tom Petty - Mary Jane last dance z Kim Basinger (chyba) - też super, > zwłaszcza jak martwa pani B. otwiera oczy pod wodą w ostatniej scenie. Ch... ze stacji muzycznych mieli fajny zwyczaj obcinania tej ostatniej sceny, bo wtedy już wyciszała się muzyka. A te trzy sekundy piechotą nie chodzą. Nie znoszę jak stacja tv stara się zaoszczędzić na czasie, obcinając końcówkę teledysku, a potem VJ pieprzy głupoty przez 10 minut (zamiast zapowiadać szybko i znikać jeszcze szybciej). P.S. Tak, to jest Kim Basinger. Fajny był też teledysk Petty'ego z Faye Dunaway i Johnnym Deppem, "Into The Great Wide Open". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: i tu drobna uwaga IP: 81.210.22.* 07.08.03, 11:04 Mnie ten zwyczaj najbardziej wkurzal w przypadku "You Could Be Mine" Guns 'n' Roses, bo pod koniec Arnold Terminator skanuje członków zespołu i to mnie wtedy strasznie jaralo, ale najczesciej obcinali te scene. Nie bojmy sie mocnych slow. To te CHUJE ze stacji muzycznych! Dziekuje. Dowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture hehe 07.08.03, 12:34 Gość portalu: Ton napisał(a): > Nie bojmy sie mocnych > slow. Nareszcie ktoś inny bluzgał niż ja, dzięki. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: hehe IP: 81.210.22.* 07.08.03, 12:42 Jesli o to chodzi, zawsze mozesz na mnie liczyć. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: hehe 07.08.03, 12:53 Dzięki, po prostu czułem się w tym nieco osamotniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolczatka Re: i tu drobna uwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 11:16 Gość portalu: Ton napisał(a): > Mnie ten zwyczaj najbardziej wkurzal w przypadku "You Could Be Mine" Guns 'n' > Roses, bo pod koniec Arnold Terminator skanuje członków zespołu i to mnie wtedy > > strasznie jaralo, ale najczesciej obcinali te scene. Do tej pory lubię jak skanuje na końcu Axla i wyskakuje mu komunikat "Waste of amo". Miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: i tu drobna uwaga IP: 213.17.153.* 07.08.03, 11:45 vulture napisał: > Ch... ze stacji muzycznych mieli fajny zwyczaj obcinania tej ostatniej sceny, > bo wtedy już wyciszała się muzyka. A te trzy sekundy piechotą nie chodzą. Nie > znoszę jak stacja tv stara się zaoszczędzić na czasie, obcinając końcówkę > teledysku, a potem VJ pieprzy głupoty przez 10 minut (zamiast zapowiadać szybko i znikać jeszcze szybciej). > No to miałam szczęście, że udało mi sie parę razy zobaczyć całość - pewnie miał wtedy "dyżur" jakiś VJ bez refleksu ). A "Into The Great Wide Open" pamiętam i też lubię. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: Sting IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.03, 01:07 1. to "army of me" bjork fajny jest a mooj typ to "ganz graf" autechre Odpowiedz Link Zgłoś
fallingsky Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 10.08.03, 19:05 'Just' Radiohead i 'One' Metalliki Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 10.08.03, 20:58 Siekiera - "Misiowie puszyści" Midnight Oil - "Blue Sky Mining" Talking Heads - "Once In A Lifetime" Big Audio Dynamite - "E=mc2" The Clash - "Rock The Casbah" Bjork - "Human Behaviour" Massive Attack - "Protection" i "Unfinished Sympathy" The Verve - "Bitter Sweet Symphony" Manic Street Preachers - "Everlasting" Basement Jaxx (ten z małpkami) SNAP - "Welcome to tomorrow" New Order - "World" i "Touched By the Hand of God" Blur - "Parklife" i "Coffee and TV" A propos "Chłopca z plasteliny" LV : ja też przy tym ryczę tak samo jak kiedyś przy "Misiu Colargolu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:50 U.N.C.L.E.,nie wiem jaki tytuł utworu.W teledysku dziewczyna czeka na stacji na metro,wokół pusto,tylko jakis bezdomny(?)siedzi na ziemi.Przyjeżdża pociąg,dziewczyna wsiada,odjeżdża i okazuje się,że na stacji juz nikogo nie ma...Potem w metrze gaśnie światło...Brr.Ma to swój nastrój.Nawet o 8 z rana ciary przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 11.08.03, 09:03 A to "Be There" z Ianem Brownem. Fajne kozaczki tak by the way I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 09:10 mesmeredia napisała: > A to "Be There" z Ianem Brownem. Fajne kozaczki tak by the way > I. Oj,fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszny Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.chem.pg.gda.pl 12.08.03, 10:42 Prodigy - Smack my bitch up Add N to X - Plug me in Zwlaszcza ten ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
aproxymat Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 16.08.03, 19:21 taa... "Rabbit" UNKLE to na razie klip wszechczasów... I w ogóle masa Radioheadów - choćby "Pyramid Song", "Just" albo i "Street Spirit" (świetne zdjęcia). Z gorzko-zabawnych Cake - "Sheep Go To Heaven", z prostą fabułą a w miarę oryginalne: Mercury Rev - "Goddess On A Highway", Die Toten Hosen - "Kein Alkohol", Muse - "Sunburn". Z fajnymi pomysłami - parę clipów Eels. Z przerażajacym zakończeniem - "No Shelter" RATM, równie poważne ale z oczopląsem - Bad Religion - "Atomic Garden". Fajne plastycznie i często fabularnie są klipy Rammsteina. Świetny klimat - "Sabrina" Einstürzende Neubauten i "Teethgrinder" Therapy? ... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 16.08.03, 19:43 Pierwsze skojarzenie to, o dziwo, polski teledysk - "Bruk" Sweet Noise. Gdy bylam mała - "Black & white" M.Jacksona i "November rain" G'n"R, hihihi Za b. plastyczny uważam "Frozen" Madonny Odpowiedz Link Zgłoś
fallingsky Re: zupełnie zapomniałam... 22.08.03, 18:34 Pink Floyd "High Hopes" i Radiohead "Street Spirit" - lubie takie klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pendragon Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: 81.210.25.* 23.08.03, 01:28 Dream Theater - Another Day (nie chciałbym wyjasniać dlaczego odebrałem go tak a nie inaczej) Megadeth - A Tout Le Monde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 19:23 teledyski aphexa i bjork- all is ful of love Odpowiedz Link Zgłoś
ninel1 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 24.08.03, 23:40 teledyski petera gabriela, np.shock the monkey albo sledgehammer, uwielbiam tez kate bush - wuthering hights, babooshka, cloudbusting, no i oczywiscie kate+peter w don't give up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosik Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.tkb.net.pl 25.08.03, 01:57 Radiohead "Just". Wiem, nie jestem pod tym wzgledem oryginalna. Wszystkie Tool'a - prawdziwa Sztuka Ostatnio Robbie Williams "Come Undone" za odwage i caly klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: 62.233.163.* 25.08.03, 14:11 dla mnie to teledys "Walking In My Shoes" Depeche Mode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas83 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 23:06 dla mnie takim clipem jest one metalliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maribon Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 27.08.03, 18:06 Swietny jest animowany teledysk do pisenki Sie Sciemnia Maanamu z 1988 po prostu zapiera dech w piersi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierymek Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.mogwai.co.uk 27.08.03, 22:43 "Latający pies" i "Iris sleeps under the snow" - niezła aura tajemniczości. lubię takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.chello.pl 28.08.03, 00:13 "Scensriusz dla moich sąsiadów" Myslovitz - taka fajna historyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: 81.210.22.* 28.08.03, 10:01 Ja jeszcze bym dodal, z nowszych, "Can't Stop" RHCP. Fajne pomysly, a poza tym nie nudzi mi sie nawet jak widze go po raz 15. Moze dlatego, ze wciaz zauwazam cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 29.08.03, 10:35 ja uwielbiam scene w ktorej na Flea leci takie różowe cos- ponoc to takie pianki do jedzenia i sceny z Kiedisem w ubranku z namiotu swietny ten teledysk - i rzeczywiscie sie nie nudzi. A te sceny ze swiatelkami... miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherem Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.acn.pl 30.08.03, 10:25 myshen82 napisała: > ja uwielbiam scene w ktorej na Flea leci takie różowe > cos- ponoc to takie pianki do jedzenia i sceny z > Kiedisem w ubranku z namiotu swietny ten teledysk - i > rzeczywiscie sie nie nudzi. A te sceny ze swiatelkami... > miodzio! a mnie najbardzieh rozczula Frusciante w śmietniku... CUD MALINA Odpowiedz Link Zgłoś
nuxx Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 28.08.03, 10:26 come to daddy - aphex twin toxicity - system of a down Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze 30.08.03, 01:28 Electric Six - Gay bar - ostatnio, nad takim naj naj to musze jeszcze pomyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nka Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.net.pulawy.pl / 10.5.25.* 28.08.03, 20:57 A jaki jest tytuł piosenki Radiohead, w teledysku do której facet leży na ziemi i wszyscy go pytaja dlaczego, on nie chce powiedzieć, a dopiero kiedy policjant interweniuje on mówi i na koniec wszyscy ci ludzie leżą razem z nim? To stary teledysk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.chello.pl 29.08.03, 10:18 BEDTIME STORY, EROTICA, HUMAN NATURE, VOGUE Madonny ARMY OF ME, ISOBEL, MISS YOU, BACHELORETE, VIOLENTLY HAPPY Bjork SON OF THE GUN Janet Jackson & Missy Elliott SHE'S A BITCH, WORK IT Missy Elliott I WANT YOU BACK Missy Elliott & Mel B. THERE THERE, STREET SPIRIT (FADE OUT), KARMA POLICE Radiohead DLA CIEBIE Myslovitz GRAWITACJA, NIEKOCHANI Justyny Steczkowskiej w tej chwili wiecej nie pamietam ale moze cos mi sie przypomni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marq Re: Teledysk ktory zrobil na was najwieksze wraze IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.09.03, 10:16 Chyba wszyscy zapomnieli o "To nie był film" Myslovitz. Oprócz tego "One" zespołu Metallica. A propos czy ktoś widział teledysk "Rycz Mała Rycz" zespołu Vox? Ten kto widział, ten wie o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś