login_logout 03.08.03, 21:07 Co to za zespół? Ktoś zna jakieś informacje na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: WARSAW 03.08.03, 21:16 Ja znam. To punkowy zespół z Manchesteru, skład: Ian Curtis, Peter Hook, Bernard Albrecht, Stephen Morris. Najbardziej znane utwory: np. "Digital", "Warsaw", "Leaders Of Men". W okolicach 1978 roku zmienił nazwę na Joy Division. Odpowiedz Link Zgłoś
smurf688 Re: WARSAW 03.08.03, 21:32 Jest też polskie Warsaw - zespół Janka Benedka(ex-T.Love,Tilt),mają jedną fajną piosenkę,poza tym ich nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: WARSAW 03.08.03, 21:34 Dziękuję,no właśnie o to polskie Warsaw mi chodziło.Kilka dni temu słyszałam w radiu jakiś ich utwór,tytułu niestety nie pamiętam.Całkiem niezły był,stąd moje zapytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: WARSAW 03.08.03, 21:37 login_logout napisała: > Dziękuję,no właśnie o to polskie Warsaw mi chodziło. Szczerze mówiąc byłem pewien że to o to chodzi Ale polecam również tamto Warsaw, jakby co, i Joy Division, też jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: WARSAW 03.08.03, 21:44 login_logout napisała: > Joy Division jak najbardziej znam A to dobrze, ale lepiej przezornie polecić, bo jeszcze będzie ktoś kto nie zna, i wtedy pozna i będzie sobie słuchał i będzie zadowolony i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: WARSAW 03.08.03, 21:46 A jeśli znajdzie się ktoś kto posłucha i mu się nie spodoba,to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: WARSAW 03.08.03, 21:55 login_logout napisała: > A jeśli znajdzie się ktoś kto posłucha i mu się nie spodoba,to co wtedy? To znaczy że się nie zna oczywiście ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: WARSAW IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 05.08.03, 16:00 warsaw i joy division to dobra propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: WARSAW- Gdzie znalezc ?? IP: *.crowley.pl 05.08.03, 11:21 smurf688 napisał: > Jest też polskie Warsaw - zespół Janka Benedka(ex-T.Love,Tilt),mają jedną fajną > > piosenkę,poza tym ich nie znam... Chyba wlasnie wiem o jaka piosenke chodzi, paletam sie po sieci i szukam czegos. Moze jakies www?? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: WARSAW- Gdzie znalezc ?? 05.08.03, 14:51 Ta piosenka ma tytuł:68 i jest moim zdaniem taka sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: WARSAW- Gdzie znalezc ?? IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 05.08.03, 16:03 podzielam - sredniawka , zreszta slyszalem ich na zywo w tv i straszna nedza no i nazwe zerzneli ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś