Gość: smutek IP: *.ztpnet.pl 06.12.07, 16:52 Smutne piosenki z filmów. Np. Edyta Bartosiewicz - Ostatni Magda M. i wiele, wiele innych, jakich np. ? Zadowoli mnie wyłącznie tytuł i wykonawca z resztą sobie poradzę ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: Smutne piosenki z filmów. 06.12.07, 17:29 Damien Rice:The Blower's Daughter z filmu Closer Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil "Requiem dla snu", 17.12.07, 13:12 Kronos Quartet, cala sciezka dzwiekowa. Zreszta, to zdecydowanie najsmutniejszy film jaki widzialem. ---------------------------------------------- Dla inteligentnych inaczej, czyli dla wiekszosci piszacych na forach internetowych: KRETYNOFIL to nie rodzaj kretyna, tylko osoba czerpiaca perwersyjna, niemal ekstatyczna przyjemnosc z obcowania z kretynami. Milej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es33 chi mai z zawodowca z JP Belmondo IP: 82.177.9.* 17.12.07, 13:37 pl.youtube.com/watch?v=DK8pjN5Q_cM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPACOXT Re: Smutne piosenki z filmów. IP: 193.30.160.* 17.12.07, 13:33 jeszcze stay (faraway, so close) u2 - film w. wendersa pt. faraway, so close Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t000mek moje smutne piosnki, polecam!!! IP: *.chello.pl 17.12.07, 13:34 pl.youtube.com/watch?v=Mr-alr7P_qk nie dosc, ze mam swoje lata (24 na karku i jestem 100% miesizna, to przy tej piosnce chce mi sie plakac pl.youtube.com/watch?v=qNonF2n4qdE no i moj faworyt (tzw. ciarki pl.youtube.com/watch?v=aX2qP3gP_Vs POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: moje smutne piosnki, polecam!!! 17.12.07, 13:43 Gość portalu: t000mek napisał(a): > nie dosc, ze mam swoje lata (24 na karku i jestem 100% miesizna, to przy tej > piosnce chce mi sie plakac e, mesizna! ales mi przypomniał!! no rzeczywiscie, zupełnie zapomniałem o Imperium słońca! dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t000mek Re: moje smutne piosnki, polecam!!! IP: *.chello.pl 17.12.07, 14:02 spoko, jeszcze u2 - bloody sunday pl.youtube.com/watch?v=Fd1mKaxN6EY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka "Who Wants To Live Forever" - Queen 20.12.07, 09:06 też mi sie chce przy niej plakać, jak pomyśle że czlowiek o takim glosie, chryzmie i fenomenie w tworzeniu utworów odszedl... Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Smutne piosenki z filmów. 06.12.07, 21:28 wszystkie z filmu "The Wall" A. Parkera b. Odpowiedz Link Zgłoś
hot_chip Re: Smutne piosenki z filmów. 07.12.07, 00:48 'Nothing else' Archive ze 'Sztuki latania' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.ztpnet.pl 07.12.07, 15:33 O, te piosenki co podaliście są na serio super, jeszcze jakies propozycje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysia Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:56 ale to nie jest niestety serio super Moon River ze śniadania u Tiffany'ego Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster Sting - Shape Of My Heart z "Leon Zawodowiec" 07.12.07, 18:29 buuuuuuuuuuu.... :~( Odpowiedz Link Zgłoś
sylweno Re: Sting - Shape Of My Heart z "Leon Zawodowiec" 07.12.07, 18:53 zgadzam się, to jedna z najpiękniejszych piosenek świata Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster Re: Sting - Shape Of My Heart z "Leon Zawodowiec" 07.12.07, 19:00 to prawda, "LZ" to jedyny film w którym obejrzałem końcowe napisy - dla tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
danziger73 Re: Sting - Shape Of My Heart z "Leon Zawodowiec" 17.12.07, 15:03 O tak. Jesli zatrzymam film przed poczatkiem tej piosenki to jeszcze sie jakos trzymam jesli nie - to buczę. Na samo wspomnienie robi sie troche wilgotno pod powiekami... Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster kołysanka z filmu "Savior" 07.12.07, 18:40 pl.youtube.com/watch?v=bvEut13aWm0 nie znam smutniejszego filmu, a ta serbska kołysanka to już mega-dołująca Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster Limp Bitzkit "Behind Blue Eyes" z "Gothica" 07.12.07, 19:05 cover zespołu The Who (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster tylko nie wiem o co chodzi w teledysku 07.12.07, 19:09 koleś z LB ma kłopoty z narkotykami? był na odwyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: tylko nie wiem o co chodzi w teledysku IP: *.2-0.pl 07.12.07, 23:55 SUPER TEMAT! Uwielbiam smutne fortepianowe OSTy No więc: OST z "Door in the floor" - można odpłynąć! A ja daje to, będziecie zadowoleni na pewno: pl.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4 Gary Jules -Mad World Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: IP: *.ztpnet.pl 08.12.07, 17:44 Dzięki Bunch a te piosenki świetne ;P jeszcze jakieś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: IP: *.lublin.mm.pl 08.12.07, 18:22 Coldplay - The Scientist z filmu 'Apartament' ('The wicker park') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalala Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 15:49 OST Theme z filmu Pianino (The Piano - tu folm może tezdźwiek - w rpacy nie mam głosu więc nie sprawdzę youtube.com/watch?v=hdWLwRexMRA) - bez słów, ale kawałek piękny Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Limp Bitzkit "Behind Blue Eyes" z "Gothica" 17.12.07, 15:05 Nie wzruszaja mnie "zgwalcone" oryginaly, gosc z LB zrobil z tego straszna siare, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster Re: Limp Bitzkit "Behind Blue Eyes" z "Gothica" 19.12.07, 21:14 no, on w ogóle robi siare, hehe, ale ten kawałek im raczej wyszedł, fajnie zaśpiewany, zgwałcił za to "Sanitarium" Metallicy, chyba w 15min to zrobili bo dretwe jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
niktwielkiona2 Re: Smutne piosenki z filmów. 09.12.07, 13:18 Jeszcze oczywiście piosenka z filmu pt.: "Filadelfia" wykonywana przez Bruce'a Springsteena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.ztpnet.pl 09.12.07, 21:31 O, to też jest spoko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.pergole.net 10.12.07, 11:15 tak, Streets of Philadelphia. Cudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.dynamic.caiway.nl 10.12.07, 22:41 Przemysław Gintrowski - Tylko kołysanka (z filmu tato) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Smutne piosenki z filmów. 11.12.07, 09:42 Sting ze ścieżki dźwiękowej "Leaving Las Vegas" - śpiewał tam 3 piosenki, wszystkie smutne i piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.ztpnet.pl 16.12.07, 16:10 hm ? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
betty.la.fea Re: Smutne piosenki z filmów. 16.12.07, 16:47 "Mad World" Tears for fears z "Donnie Darko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.bss.pl 17.12.07, 12:15 Pola śmierci..Mike Oldfield co prawda nie piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
agresiolka Re: Smutne piosenki z filmów. 17.12.07, 12:16 I'm colourblind counting crows z cruel intentions Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mellisa Re: Smutne piosenki z filmów. IP: 194.196.228.* 17.12.07, 12:59 "Everybody's got to learn sometimes" Beck'a z "Eternal sunshine of the spotless mind". Cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.crowley.pl 17.12.07, 12:44 Z filmu "Eternal sunshine of the spotless mind" (u nas pod tytułem: "Zakochany bez pamięci") piosenka "Everybody's Gotta Learn Sometime" wykonywana przez Becka. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bara Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 12:51 Sarah McLachlan "Arms of an Angel" z Miasta Aniołów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor75 Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.popl.cable.ntl.com 17.12.07, 12:52 Mulholand drive-SILENCIO-wlosy deba staja Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Smutne piosenki z filmów. 17.12.07, 15:06 A to nie chodzi o Llorando? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaleo Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 13:05 aaale fajny watek! a tu moje trzy zlamane szezlongi calkowicie genialny Brian Eno "By this river" - z filmu "Pokoj syna" jest tam: pl.youtube.com/watch?v=w2WURHY3D4A I jeszcze smutna, komiczno-tragiczna "In the end" - z filmu "Shortbus" w oblednie pieknym wykonaniu Justina Bonda i Hungry March Band jest tam: pl.youtube.com/watch?v=bDfer2J-Vpk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaleo Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 13:21 i motyw z Ostatniego tanga w Paryzu, Gato Barbieri Odpowiedz Link Zgłoś
aaneta Re: Smutne piosenki z filmów. 17.12.07, 12:50 "Sleep" Marianne Faithfull z filmu Ozona "Czas, który pozostał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realny.esteta Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.07, 12:59 Sweet November OST Celeste Prince - Wherever you are Odpowiedz Link Zgłoś
plaenen Re: Smutne piosenki z filmów. 17.12.07, 13:19 About Her - Malcolm Mclaren z KillBill2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 13:26 dla muzyki (ale nie tylko) warto obejrzeć wg mnie Bandytę www.youtube.com/watch?v=vip6Pk3He6c oraz Requiem dla snu www.youtube.com/watch? v=e2Ma4BvMUwU&eurl=rypka.pl/2,340,requiem_dla_snu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blakecarrington Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.cst.tpsa.pl 17.12.07, 13:33 Playground Love - Air z The Virgin Suicides Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Magnolia była? 17.12.07, 13:37 pl.youtube.com/watch?v=T5PDlfig2U8 i ostatnie minuty "6 stóp pod ziemią" pl.youtube.com/watch?v=WWdYMuo3_B4 smutniej juz nie można... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geigo Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 13:35 Caetano Veloso & Lila Downs - Burn It Blue Chavela Vargas - Paloma Negra (z "Fridy") Jeff Alexander - Come Wander With Me (z "The Brown Bunny") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Blue velvet IP: *.wa.westnet.com.au 17.12.07, 13:35 www.youtube.com/watch?v=hyG3WUXSMH0 she wore blue velvet, bluer than velvet was the night, softer than satin was the light from the stars... she wore blue velvet bluer than velvet were her eyes, warmer than may her tender sighs, love was ours... ours a love I held tightly, feeling the rapture grow, like a flame burning brightly, but when she left, gone was the glow of blue velvet... but in my heart there'll always be precious and warm, a memory through the years... and i still can see blue velvet through my tears. Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster ubiegłaś mnie ;) 17.12.07, 16:05 "Blue Velvet" masz na myśli film Lyncha? nudnawy, ale ta piosenka jest bardzo ładna - w filmie śpiewa kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
warhamster <a href="http://pl.youtube.com/watch?v=MvehFNOG3p8" target="_blank 17.12.07, 16:12 plus agent z Twin Peaks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.wa.westnet.com.au 17.12.07, 13:37 www.youtube.com/watch?v=hyG3WUXSMH0 she wore blue velvet, bluer than velvet was the night, softer than satin was the light from the stars... she wore blue velvet bluer than velvet were her eyes, warmer than may her tender sighs, love was ours... ours a love I held tightly, feeling the rapture grow, like a flame burning brightly, but when she left, gone was the glow of blue velvet... but in my heart there'll always be precious and warm, a memory through the years... and i still can see blue velvet through my tears. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 13:47 Napewno Gustavo Santaolalla "Love That Will Never Grow Old"z filmu Tajemnice Brokeback Mountain i Yann Tiersen(?)"Comptine d'un autre été" z Amelii. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Smutne piosenki z filmów. 17.12.07, 13:58 jeszcze mi się przypomniało parę: właściwie wszystkie z filmu TAŃCZĄC W CIEMNOSCIACH finałowa filadelfia jest powajająca pl.youtube.com/watch?v=vJ40uig4yFU&feature=related a ostatnio zaskoczyła mnie pani KOZAK na zakończenie jakiegoś polskiego bzdurnego serialu. film bzdurny, nawet nie pamiętam tytułu ale pieśń mnie wzruszyła pl.youtube.com/watch?v=oGNLGJxPwRo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 13:57 Dodałbym jeszcze motyw w filmu Babel również Gustavo Santaolalla www.youtube.com/watch?v=_ZqH8V_2RYU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanix Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.07, 14:22 To ja jeszcze dodam: Suicide is painless z M.A.S.Ha, moze troche "innych" uczuc dotyczy, ale takze jest ewidentnie smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaleo Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:39 aaa uwielbiam ten kawalek, it brings so many changes dzieki za przypomnienie go Odpowiedz Link Zgłoś
dgrzechu Re: Smutne piosenki z filmów. 17.12.07, 14:56 Najsmutniejsza dla mnie - zdecydowanie OST Requiem for a Dream Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Smutne piosenki z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:52 Kill Bill vol.1: Nancy Sinatra - "Bang Bang" Trainspotting: Lou Reed - "Perfect Day" Odpowiedz Link Zgłoś