Gość: ???? IP: *.polkomtel.com.pl 16.01.08, 11:05 Podobno nie ma już biletów na koncert Roisin w Warszawie 26 stycznia. Ja z chęcią kupię. może ktoś ma odsprzedać albo wie, jak je zdobyc? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Koncert Roisin Murphy IP: *.edipresse.pl 21.01.08, 13:17 ja być może będę miała jeden do odsprzedania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Koncert Roisin Murphy IP: *.jmdi.pl 22.01.08, 20:13 jak ktos zainteresowany biletem to prosze o kontakt bielmarek1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ad Re: Koncert Roisin Murphy IP: *.subscribers.sferia.net 23.01.08, 08:39 A kto to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adcv Re: Koncert Roisin Murphy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 09:10 Gość portalu: Ad napisał(a): > A kto to jest ? Taka dyskotekowa gwiazdeczka - ludziom wmówiono, że jej koncert to niebywałe wydarzenie kulturalne, na którym TRZEBA być. Dobrze jest wiedzieć co modne, ale nie z taką wulgarnością codziennego obnoszenia się, tylko z elitarnego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubeq Re: Koncert Roisin Murphy IP: 213.134.179.* 24.01.08, 20:26 Najbardziej żałosne są właśnie takie komentarze, ludzi, którym się wydaje, że lepiej wiedzą, są mądrzejsi, lepsi, oryginalni, nie to co motłoch , PRAWDZIWA ELITA, Wyborcza to idealna przestrzeń dla tego gatunku NADLUDZI , żałosne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adcv Re: Koncert Roisin Murphy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 09:26 No jasne, skoro GW napisała że coś jest dobre, to mogę wierzyć. GDyby napisał tak Dziennik albo Superexpress to wiadomo że to nieprawda. Niektóre media przeznaczone są dla ludzi o wyższym poziomie intelektualnym niż tych którym za całą sensację życiową wystarczają perypetie małżeńskie dr Zosi Maserak. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Koncert Roisin Murphy 25.01.08, 11:04 Wiesz, najlepiej samemu posłuchać i zdecydować, ja tak zwykle robię i chyba jeszcze parę innych osób też. Odpowiedz Link Zgłoś