myshen82 15.08.03, 14:40 ..A jednak śpiewają... ostatnim moim odkryciem jest JEWEL - ani nie umie śpiewać ani nie wygląda, ani nie jest interesująca... jakie są wasze typy? komu zabronilibyście śpiewać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 14:48 Ale chodzi o artystów rozumiem, a nie n.p. o Kasię Klich? Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 14:54 ogólnie - tym co śpiewają chociaż niekoniecznie radują czyjeś uszy a artyści to mi sie samo napisało. Z polskich na pewno: Piasek, Monika Kuszyńska i Patrycja Markowska, no i BAchleda Curuś i Pasztatelska Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 14:57 Ja bym prędzej powymieniał artystów, którzy coś muzycznie znaczą, ale biorą się za śpiewanie i wychodzi koszmarnie. Przykład podany przeze mnie powyżej pasuje moim zdaniem idealnie. Nie ma sensu tworzenia listy beznadziejnych gwiazdek pop, wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 14:49 myshen82 napisała: > komu zabronilibyście śpiewać??? Johnowi Squire. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 15:06 Można również opuścić artystów, którzy stracili nieco głos z powodu wieku i, ekhm, intensywnego trybu życia (Robert Plant). A dla mnie niekoniecznie przyjemnością jest słuchanie wokalu Roda Stewarta. Właśnie że nie Phila, ale Stewarta bym prędzej poprosił o nieśpiewanie. Plus wykonawców Country (Alan Jackson, Garth Brooks) ze względu na dość specyficzną manierę. A, no i tych, którzy nie wiedzą, kiedy ze sceny zejść... Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 15:10 ja bym jeszcze Sutke Buflera dodała... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 15:22 myshen82 napisała: > ja bym jeszcze Sutke Buflera dodała... Ja bym zwłaszcza poprosił, żeby nie śpiewał ekshumowany raz na jakiś czas w charakterze gościa Felicjan Andrzejczak. Przy nim słuchanie Cugowskiego to rozkosz. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 15:30 A niech se spiewaja, ja tam ich plyt kupowac nie musze ))Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 19:57 Zdecydowanie Tatiana Okupnik z Blue Cafe.Gorszej tortury dla uszu to chyba już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.08.03, 21:32 login_logout napisała: > Zdecydowanie Tatiana Okupnik z Blue Cafe.Gorszej tortury dla uszu to chyba już > nie ma Fakt Ona śpiewa jak zepsuty android mający udawać kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 22:05 Gość portalu: As napisał(a): > login_logout napisała: > > > Zdecydowanie Tatiana Okupnik z Blue Cafe.Gorszej tortury dla uszu to chyba > > już > > nie ma > > > Fakt Ona śpiewa jak zepsuty android mający udawać kobietę Ona nie śpiewa,ona skrzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 22:20 login_logout napisała: > Gość portalu: As napisał(a): > > > login_logout napisała: > > > > > Zdecydowanie Tatiana Okupnik z Blue Cafe.Gorszej tortury dla uszu to > chyba > > > > już > > > nie ma > > > > > > Fakt Ona śpiewa jak zepsuty android mający udawać kobietę > > Ona nie śpiewa,ona skrzeczy . oj tam - czepiacie się - po prostu ktos pewnie jej kiedyś powiedział że fajnie bedzie jak poudaje ze ma krzywą przegrodę w nosie, a ta jak pierwsza lepsza idiotka w to uwierzyła i tak jej zostało. współczuję jej dzieciom i wnukom jeśli będzie im chciała kołysanki spiewać . Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 20:14 . byl niedawno wątek na temat coverów bodajze w którym powiedziałem to co powiem teraz - jak dla mnie to niejaki Bob Dylan mógłby z powodzeniem przestac śpiewać (szkoda ze kiedykolwiek zaczął) a skupić się tylko na pisaniu super tekstów Jest to oczywiście tylko moja prywatna opinia, ale jego głos nie dość ze do mnie "nie trafia" to wręcz psuje mi cały artyzm tekstów . Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 22:51 no tak, maniera śpiewania Dylana (na Unplugged rzeczywiście już beczy jak koza) może być irytujca. Ja mam taki problem z innym wielkim, dla niektórych zapewne największym w ogóle, czyli Jimmim Hendrixem. Nie ujmuję mu zdolności i fantazji gitarowych popisów - pod tym względem był niezastąpiony. Ale dlaczego śpiewał??? Jeśli coś mnie odstrasza od muzyki Hendrixa to właśnie ten głos... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.08.03, 23:20 ydorius napisał: Ja mam taki problem z innym wielkim, dla niektórych > zapewne największym w ogóle, czyli Jimmim Hendrixem. Nie ujmuję mu zdolności i > fantazji gitarowych popisów - pod tym względem był niezastąpiony. Ale dlaczego > śpiewał??? Jeśli coś mnie odstrasza od muzyki Hendrixa to właśnie ten głos... A ja mam czasem tak że wolę jak Jimi śpiewa niż gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać IP: *.tkdami.net / 172.16.10.* 15.08.03, 22:44 Paschalska Markowska Kuszyńska Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 22:51 Gość portalu: szined napisał(a): > Paschalska > Markowska > Kuszyńska Miało być o artystach. Odpowiedz Link Zgłoś
monia___ Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:12 Gość portalu: szined napisał(a): > Paschalska > Markowska > Kuszyńska do tej listy dopisalabym jeszcze kilka nazwisk. chocby Stankiewicz i Kowalska Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:18 monia___ napisała: > > do tej listy dopisalabym jeszcze kilka nazwisk. chocby Stankiewicz i Kowalska > O ARTYSTAAAAAAAAAAAACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia___ Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:25 vulture napisał: > O ARTYSTAAAAAAAAAAAACH!!! > a fakt! ale to w sumie ciezko bedzie, bo skoro ktos jest artysta, to spiewac nie tylko powinien, ale musi moim zdaniem. no chyba, ze jest np. artysta plastykiem Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:25 monia___ napisała: > ale to w sumie ciezko bedzie, bo skoro ktos jest artysta, to spiewac nie tylko > powinien, ale musi moim zdaniem. no chyba, ze jest np. artysta plastykiem Rod Stewart jest malarzem pokojowym? Odpowiedz Link Zgłoś
monia___ Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:27 nie rozumiem. sadzisz, ze Rod nie powinien spiewac?? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:29 monia___ napisała: > nie rozumiem. sadzisz, ze Rod nie powinien spiewac?? Przeczytaj, co napisałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
monia___ Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:31 tzn ze sie nie zrozumielismy. Dla mnie Rod jest przede wszystkim wokalista, a tacy artysci powinni spiewac Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:37 monia___ napisała: > tzn ze sie nie zrozumielismy. Dla mnie Rod jest przede wszystkim wokalista, a > tacy artysci powinni spiewac Rod nagrał nawet płytę "Lead Vocalist", ale dla mnie mógłby już przestać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.08.03, 23:28 vulture napisał: > monia___ napisała: > > > ale to w sumie ciezko bedzie, bo skoro ktos jest artysta, to spiewac nie > tylko > > powinien, ale musi moim zdaniem. no chyba, ze jest np. artysta plastykiem > > > Rod Stewart jest malarzem pokojowym? > Był taki jeden co też zaczynał jako malarz pokojowy, ale marnie skończył ... na śmietniku historii. A Roda chyba będzie się lepiej pamiętac. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: ARTYŚCI którzy nie powinni śpiewać 15.08.03, 23:31 vulture napisał: > Rod Stewart jest malarzem pokojowym? > . to chyba jasne że raczej steward'em . Odpowiedz Link Zgłoś