boobie 19.08.03, 21:12 Czy może ktoś z was widział gdzieś napolskiej ziemi ognistą płytkę Electric Six? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pirx13 Re: Electric Sixxx 20.08.03, 00:48 widziałem np. w empiku i w wiekszości sklepów internetowych (www.stereo.pl, www.gigant.pl, sklep.terra.pl itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Electric Sixxx 20.08.03, 17:07 boobie napisał: > Dzięki. A w którym Empiku? w Katowicach, ale chyba jest w wiekszości empików, choć z nimi nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Electric Sixxx 21.08.03, 19:52 Aha. Pojade sprawdzić. To trochę dziwne, że jest, bo przeciez nie ma polskiego dystybutora... W gigancie jest super tanio- 54 zeta przy odbiorze uniech. Chyba się na to zdecyduję... Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Electric Sixxx 21.08.03, 22:43 nie ma polskiego dystrybutora? hmm przecież to wydalo XL Recordings, a w Polsce dystrybucja tej wytworni zajmuje sie Sonic, to chyba w tym przypadku też, tak mi się przynajmiej wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Electric Sixxx 22.08.03, 21:35 Dzwinym trafem gdzie ją chcę dostać to mówię że tzreba ją sprowadzić (MEdia MArkt, gigant.pl), więc nie wiem jak to jest ale wszędzie to jej nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Electric Sixxx 23.08.03, 23:15 hmm a ja naiwnie myślałem, ze jak Sonic ma to w swoim katalogu: www.sonicrecords.pl/katalog/?let=E to nie powinno byc poważniejszych problemów z dostaniem płyty, ale widocznie wydawca nie jest przekonany do tego, że ta płyta może się sprzedać w Polsce i pojawiają się pojedyńcze egzemplarze i trzeba mieć szczęście, żeby ją od razu dostać, taki to już nasz dziwny polski rynek wydawniczy powodzenia w zdobywaniu tej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Electric Sixxx 24.08.03, 14:27 Chyba tak to wygląda.. ALbo mogę czekać aż mi ją sprowadzą z daaaaleka. Kojarzysz ile kosztowała w tym Empiku? Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Electric Sixxx 24.08.03, 21:55 boobie napisał: > Kojarzysz ile kosztowała w tym Empiku? szczerze mowiąc to niedokładnie, ale cos okolo 60zł, tak standartowo jak na empik w przypadku nowych plyt, jakby było dużo taniej to pewnie bym lepiej zapamiętał Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Electric Sixxx 24.08.03, 23:34 Więc mam dwie opcje- radosne skakanie po sklepach albo cierpliwe oczekiwanie w gigancie za 55 zł... Odpowiedz Link Zgłoś