Dodaj do ulubionych

Electric Sixxx

19.08.03, 21:12
Czy może ktoś z was widział gdzieś napolskiej ziemi ognistą płytkę Electric
Six?
Obserwuj wątek
    • pirx13 Re: Electric Sixxx 20.08.03, 00:48
      widziałem np. w empiku i w wiekszości sklepów internetowych (www.stereo.pl,
      www.gigant.pl, sklep.terra.pl itd.)
      • boobie Re: Electric Sixxx 20.08.03, 13:37
        Dzięki. A w którym Empiku?
        • pirx13 Re: Electric Sixxx 20.08.03, 17:07
          boobie napisał:
          > Dzięki. A w którym Empiku?

w Katowicach, ale chyba jest w wiekszości empików, choć z nimi nigdy nic nie
          wiadomo wink
          • boobie Re: Electric Sixxx 21.08.03, 19:52
            Aha. Pojade sprawdzić. To trochę dziwne, że jest, bo przeciez nie ma polskiego
            dystybutora... W gigancie jest super tanio- 54 zeta przy odbiorze uniech. Chyba
            się na to zdecyduję...
            • pirx13 Re: Electric Sixxx 21.08.03, 22:43
              nie ma polskiego dystrybutora? hmm przecież to wydalo XL Recordings, a w Polsce
              dystrybucja tej wytworni zajmuje sie Sonic, to chyba w tym przypadku też, tak
              mi się przynajmiej wydaje smile
              • boobie Re: Electric Sixxx 22.08.03, 21:35
                Dzwinym trafem gdzie ją chcę dostać to mówię że tzreba ją sprowadzić (MEdia
                MArkt, gigant.pl), więc nie wiem jak to jest ale wszędzie to jej nie widać...
                • pirx13 Re: Electric Sixxx 23.08.03, 23:15
                  hmm a ja naiwnie wink myślałem, ze jak Sonic ma to w swoim katalogu:
                  www.sonicrecords.pl/katalog/?let=E to nie powinno byc poważniejszych
                  problemów z dostaniem płyty, ale widocznie wydawca nie jest przekonany do tego,
                  że ta płyta może się sprzedać w Polsce i pojawiają się pojedyńcze egzemplarze i
                  trzeba mieć szczęście, żeby ją od razu dostać, taki to już nasz dziwny polski
                  rynek wydawniczy sad powodzenia w zdobywaniu tej płyty
                  • boobie Re: Electric Sixxx 24.08.03, 14:27
                    Chyba tak to wygląda.. ALbo mogę czekać aż mi ją sprowadzą z daaaaleka.
                    Kojarzysz ile kosztowała w tym Empiku?
                    • pirx13 Re: Electric Sixxx 24.08.03, 21:55
                      boobie napisał:
                      > Kojarzysz ile kosztowała w tym Empiku?

szczerze mowiąc to niedokładnie, ale cos okolo 60zł, tak standartowo jak na
                      empik w przypadku nowych plyt, jakby było dużo taniej to pewnie bym lepiej
                      zapamiętał
                      • boobie Re: Electric Sixxx 24.08.03, 23:34
                        Więc mam dwie opcje- radosne skakanie po sklepach albo cierpliwe oczekiwanie w
                        gigancie za 55 zł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka