Gość: SirPsychoSexy IP: *.toya.net.pl 23.08.03, 19:12 Jestem tą wiadomością kompletnie zaskoczony. Nie spodziewałem sie że następnapłyta wyjdzie tak szybko. Dobrze jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dogma Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 21:44 Zajebiście! Już nie mogę się doczekać! Kocham ten zespół! Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów 25.08.03, 00:24 Ale super. Tu mi LEgia pojechał tych frajerów, a tu Papryczki znowu w akcji!! Tylko pewnie trzeba będzi etrochę poczekać bo grejtest hits ma być chyba pierwsze, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.08.03, 12:21 Mam nadzieję że panowie się opamiętali i nie będzie to płyta tak sofciarska i mdła jak "By The Way". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArhaT Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: 80.51.99.* 25.08.03, 21:47 Kazdy ma swoje zdanie na ten temat aczkolwiek ja sie nie zgadzam aby z By The Way było coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów 26.08.03, 21:53 Gość portalu: As napisał(a): > Mam nadzieję że panowie się opamiętali i nie będzie to płyta tak sofciarska i > mdła jak "By The Way". Będzie bedzie. Przecież móili że wolą teraz ładne melodie a nie jakieś punkowo- funkowe jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.08.03, 22:05 boobie napisał: > Gość portalu: As napisał(a): > > > Mam nadzieję że panowie się opamiętali i nie będzie to płyta tak sofciarsk > a i > > mdła jak "By The Way". > > Będzie bedzie. Przecież móili że wolą teraz ładne melodie a nie jakieś punkowo- > funkowe jazdy Na Californication też było pełno ładnych melodii, a jednak płyta miała kopa. Czego niestety nie można powiedzieć o BTW Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Ewo, rewo i ja... 26.08.03, 23:52 Gość portalu: As napisał(a): > Na Californication też było pełno ładnych melodii, a jednak płyta miała kopa. > Czego niestety nie można powiedzieć o BTW Asie, jak przybędzie Ci kilka lat to też będziesz wolał być głaskany niż kopany... *-) Dla każdego, coś miłego... Ja tam BTW lubię słuchać... A jak mam ochotę na odrobinę szaleństwa to zarzuacam sobie BSSM czy MM i już... Czekam z niecierpliwością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Ewo, rewo i ja... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.08.03, 23:58 ugugunana napisał: > Gość portalu: As napisał(a): > > > Na Californication też było pełno ładnych melodii, a jednak płyta miała > kopa. > > Czego niestety nie można powiedzieć o BTW > > Asie, jak przybędzie Ci kilka lat to też będziesz wolał być głaskany niż > kopany... *-) Dla każdego, coś miłego... Ja tam BTW lubię słuchać... A jak mam > ochotę na odrobinę szaleństwa to zarzuacam sobie BSSM czy MM i już... > > Czekam z niecierpliwością... Owszem, bardzo lubię kilka utworów z BTW - Dosed, Can't Stop, Minor Thing i Venice Queen. Jednak jest tu za dużo mdłych balladek (Tear, The Zephyr Song, Midnight i I could die for you). A tak w ogóle to na tej płycie wyczuwam inspiracje Beatlesami za którymi nie przepadam, delikatnie mówiąc Zaczynam powoli doceniać jak udaną i ważną płytą była "One Hot Minute" ... Szkoda że gdy wrócił Frusciante to starają się o niej zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArhaT Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: 80.51.99.* 25.08.03, 21:44 ZAJEBIŚCIE, ŻE NAGRALI TE PŁYTKE....SPODZIEWAŁEM SIE TEGO I CZEKAŁEM Z NIECIERPLIWOSCIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabron Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.08.03, 00:52 zgadzam sie z As'em ale tylko w połowie. faktycznie 'by the way' jest sofciarski, ale ze mdly - to juz przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.tkchopin.pl 28.08.03, 21:03 hallllllllo widzialam ciekawy wywiad na mtv niemieckiejɚ dni temu> i flea wyraxnie mowil że nagrali aż 16!!!!!! nowych kawalkow!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 21:08 Fajnie by było gdyby chłopaki przypomnieli sobie tak jak np.Metallica do czego służą gitary, a nie znomu jakieś Baj de łeje nagrywali. Odpowiedz Link Zgłoś