Dodaj do ulubionych

Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów

IP: *.toya.net.pl 23.08.03, 19:12
Jestem tą wiadomością kompletnie zaskoczony. Nie spodziewałem
sie że następnapłyta wyjdzie tak szybko. Dobrze jest big_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: Dogma Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 21:44
      Zajebiście! Już nie mogę się doczekać! Kocham ten zespół!
      • boobie Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów 25.08.03, 00:24
        Ale super. Tu mi LEgia pojechał tych frajerów, a tu Papryczki znowu w akcji!!
        Tylko pewnie trzeba będzi etrochę poczekać bo grejtest hits ma być chyba
        pierwsze, niestety
    • Gość: As Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.08.03, 12:21
      Mam nadzieję że panowie się opamiętali i nie będzie to płyta tak sofciarska i
      mdła jak "By The Way".
      • Gość: ArhaT Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: 80.51.99.* 25.08.03, 21:47
        Kazdy ma swoje zdanie na ten temat aczkolwiek ja sie nie zgadzam aby z By The
        Way było coś nie tak
      • boobie Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów 26.08.03, 21:53
        Gość portalu: As napisał(a):

> Mam nadzieję że panowie się opamiętali i nie będzie to płyta tak sofciarska i
        > mdła jak "By The Way".

Będzie bedzie. Przecież móili że wolą teraz ładne melodie a nie jakieś punkowo-
        funkowe jazdy sad
        • Gość: As Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.08.03, 22:05
          boobie napisał:

> Gość portalu: As napisał(a):
          >
          > > Mam nadzieję że panowie się opamiętali i nie będzie to płyta tak sofciarsk
          > a i
          > > mdła jak "By The Way".
          >
          > Będzie bedzie. Przecież móili że wolą teraz ładne melodie a nie jakieś
          punkowo-
          > funkowe jazdy sad

Na Californication też było pełno ładnych melodii, a jednak płyta miała kopa.
          Czego niestety nie można powiedzieć o BTW sad
          • ugugunana Ewo, rewo i ja... 26.08.03, 23:52
            Gość portalu: As napisał(a):

> Na Californication też było pełno ładnych melodii, a jednak płyta miała
            kopa.
            > Czego niestety nie można powiedzieć o BTW sad

Asie, jak przybędzie Ci kilka lat to też będziesz wolał być głaskany niż
            kopany... *-) Dla każdego, coś miłego... Ja tam BTW lubię słuchać... A jak mam
            ochotę na odrobinę szaleństwa to zarzuacam sobie BSSM czy MM i już...

Czekam z niecierpliwością...
            • Gość: As Re: Ewo, rewo i ja... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.08.03, 23:58
              ugugunana napisał:

> Gość portalu: As napisał(a):
              >
              > > Na Californication też było pełno ładnych melodii, a jednak płyta miała
              > kopa.
              > > Czego niestety nie można powiedzieć o BTW sad
              >
              > Asie, jak przybędzie Ci kilka lat to też będziesz wolał być głaskany niż
              > kopany... *-) Dla każdego, coś miłego... Ja tam BTW lubię słuchać... A jak
              mam
              > ochotę na odrobinę szaleństwa to zarzuacam sobie BSSM czy MM i już...
              >
              > Czekam z niecierpliwością...

Owszem, bardzo lubię kilka utworów z BTW - Dosed, Can't Stop, Minor Thing i
              Venice Queen. Jednak jest tu za dużo mdłych balladek (Tear, The Zephyr Song,
              Midnight i I could die for you). A tak w ogóle to na tej płycie wyczuwam
              inspiracje Beatlesami za którymi nie przepadam, delikatnie mówiąc smile

Zaczynam powoli doceniać jak udaną i ważną płytą była "One Hot Minute" ...
              Szkoda że gdy wrócił Frusciante to starają się o niej zapomnieć.
    • Gość: ArhaT Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: 80.51.99.* 25.08.03, 21:44
      ZAJEBIŚCIE, ŻE NAGRALI TE PŁYTKE....SPODZIEWAŁEM SIE TEGO I
      CZEKAŁEM Z NIECIERPLIWOSCIĄ
      • Gość: cabron Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.08.03, 00:52
        zgadzam sie z As'em ale tylko w połowie. faktycznie 'by the way'
        jest sofciarski, ale ze mdly - to juz przesada
    • Gość: aneta Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.tkchopin.pl 28.08.03, 21:03
      hallllllllo widzialam ciekawy wywiad na mtv niemieckiejɚ dni
      temu> i flea wyraxnie mowil że nagrali aż 16!!!!!! nowych
      kawalkow!!!!!!!!!!
      • Gość: irman Re: Red Hot Chili Peppers: 15 nowych utworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 21:08
        Fajnie by było gdyby chłopaki przypomnieli sobie tak jak np.Metallica do czego
        służą gitary, a nie znomu jakieś Baj de łeje nagrywalismile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka