verdish 29.08.03, 21:40 jakieś opinie a propos "Sleeping witjh ghosts"....? i daty 6.09.2003? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniamania Re: placebo IP: *.lodz.mm.pl 30.08.03, 12:20 1. kiepsko 2. i tak przyjadę Odpowiedz Link Zgłoś
verdish Re: placebo 30.08.03, 12:37 to fakt, płyta nie należy do najlepszych. Nie mniej jednak ma coś w sobie. Nie wiem jeszcze co zrobie ze sobą po koncercie, ale przyjadę na pewno. bilet już czeka Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: placebo 30.08.03, 13:49 verdish napisała: > Nie > wiem jeszcze co zrobie ze sobą po koncercie, ale przyjadę na pewno. Jeżeli koncert nie będzie lepszy od ostatniego to zapewne upijesz sie z rozpaczy jak ja dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masturbulencja Re: placebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 21:37 Plyta wiotka i slodka...jedynie bulletproof cupid spelnia sowje zadanie, ma rozgrzewacale oczywiscie i ja tam sie bede na widok B slinila pozdrawiam i zycze duzopowietrza(w stodole nie bylo litosci)! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: placebo 30.08.03, 21:42 miecio4 napisał: > Jeżeli koncert nie będzie lepszy od ostatniego to zapewne upijesz sie z > rozpaczy jak ja dwa lata temu. Eee tam, Mieciu, gadasz. Po prostu się upiłeś, a nie tam z żadnej rozpaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: placebo 30.08.03, 22:24 madee1 napisała: > Eee tam, Mieciu, gadasz. Po prostu się upiłeś, a nie tam z żadnej rozpaczy... > Ale żmija. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: placebo 30.08.03, 22:54 miecio4 napisał: > Ale żmija. No co, może nieprawda? A Ty jesteś zaskroniec Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: placebo 30.08.03, 23:00 madee1 napisała: > miecio4 napisał: > > > Ale żmija. > > No co, może nieprawda? > Własnie dlatego że to prawda. Jak to mówi Polak: każda okazja dobra Odpowiedz Link Zgłoś
verdish 2 lata temu 31.08.03, 13:37 2 lata temu upiłam sie z rozpaczy, bo miałam bilet i nie mogłam jechac. wyniknęły pewne okoliczności, i sprzedałam go za pośrednictwem trójki. powód więc był. dzis kolejny powo zeby sie upic, bo mam 20 urodziny. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura lubie. IP: *.tele2.pl 31.08.03, 13:57 dopiero teraz jak placebo komercyjne i graja to bez przerwy to poznalam... lubie tekst See you at the BITTER END.... gdzie bitter jest słowem kluczowym moze by sobie dzis, 31. sierpnia napisac jako opis? ) jakis koniec wakacji. hmm... a do tego - That I followed You home - to mam bardzo osobisty stosunek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniamania Re: lubie. IP: *.lodz.mm.pl 31.08.03, 14:01 Gość portalu: laura napisał(a): > lubie tekst See you at the BITTER END.... gdzie bitter jest słowem kluczowym a mnie się wydawało, że "end"... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: placebo IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 17:03 A o której się właściwe koncert zacvzyna???(i kiedy kończy) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Bardzo bardzo ważne dwa pytania 31.08.03, 17:42 1. Czy ktoś wie czy są jeszcze bilety? 2. Kto jest supportem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania IP: *.toya.net.pl 31.08.03, 17:47 Supportem Placebo jest łódzka grupa Tosteer-dawna nazwa zespołu to Toster Band.A w sprawie biletów to skontaktuj się z Empikiem,najlepiej telefonicznie.Bo przez interet,w odyssey już nie można złożyć zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania 31.08.03, 18:16 Gość portalu: me napisał(a): > Supportem Placebo jest łódzka grupa Tosteer-dawna nazwa zespołu to Toster > Band. O matko... To chyba gdzieś indziej się wybiorę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania IP: *.toya.net.pl 31.08.03, 19:02 ilhan napisał: > Gość portalu: me napisał(a): > > > Supportem Placebo jest łódzka grupa Tosteer-dawna nazwa zespołu to Toster > > Band. > > O matko... To chyba gdzieś indziej się wybiorę... > Przeżyjesz ten support,ja też przecież muszę Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania 31.08.03, 19:33 Gość portalu: me napisał(a): > Przeżyjesz ten support,ja też przecież muszę No nie wiem... Ale liczyłem na coś fajnego na supporcie. Coś co by mnie definitywnie przekonało że warto tam się wybrać. A tak... Eeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania IP: *.toya.net.pl 31.08.03, 21:21 To co,to dla supportu chcesz się wybrać na Torwar(jeśli sie w ogóle wybierzesz)??? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania 31.08.03, 21:33 Gość portalu: me napisał(a): > To co,to dla supportu chcesz się wybrać na Torwar(jeśli sie w ogóle > wybierzesz)??? A ja to rozumiem. Placebo jest ok choć do końca mnie nie przekonują. W Wielkiej Brytanii supportował ich fantastyczny Colour Of Fire, i gdyby przyjechali z nimi do Warszawy, na pewno bym się wybrała. A tak, to zostaję nieprzekonana i pewnie się nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania 31.08.03, 22:03 madee1 napisała: > A ja to rozumiem. Placebo jest ok choć do końca mnie nie przekonują. W > Wielkiej Brytanii supportował ich fantastyczny Colour Of Fire, i gdyby > przyjechali z nimi do Warszawy, na pewno bym się wybrała. A tak, to zostaję > nieprzekonana i pewnie się nie wybiorę. Ja dokładnie jak wyżej. Może tylko trochę bardziej lubię Placebo Nie dla supportu bym szedł, wiadomo, ale liczyłem na jakiś młody, obiecujący, gitarowy zespół z Wysp... A tu taki zawód. Nie wykluczam jeszcze, że pójdę, ale nie zachęcił mnie ten Toster czy jak to się tam nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 21:12 ilhan napisał: > 1. Czy ktoś wie czy są jeszcze bilety? Jest jeszcze bardzo dużo biletów i gwarantuję Ci, że nawet w dniu koncertu będziesz mógł je kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Bardzo bardzo ważne dwa pytania 31.08.03, 21:27 A ja wychodze na lekkiego heretyka, bo mialem za darmo bilet, ale stwierdzielm, ze mam w dupie koncert w godzinach meczu reprezentacji Polski. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luper Re: placebo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 20:19 ratunku to moja opinia-po kiepskim bmm spodziewalam sie po placebo czegos nowego,a nie grania jednego motywu w kolko- nudy na pudy! teraz placebo mozna wrzucic do gigantycznej szuflady z napisem"zwiedle gitarowe granie! Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: placebo 31.08.03, 22:14 Koncert Placebo w 2001 roku był niezły. Chłopaki wychodzą na żywo o wiele lepiej niż to sobie wyobrażałem. "Sleppeing with ghosts" jest jednak wg mnie ich najsłabszą płytą i dlatego nie myślałem, żeby iść na Torwar. Ale jeżeli ktoś nie widział ich na żywo i tak jak ja lubi ich poprzednie płyty - szkoda zostawać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: placebo 31.08.03, 22:22 Idę na koncert, bo 1) nigdy nie byłam na Placebo i chce iść i nawet ten powalający support mnie nie zniechęci 2) muszę usłyszeć "Every me, every you" w wersji live 3) płyta "Sleeping with ghosts" podoba mi się bardziej od poprzedniej, choć nie jest tak rewelacyjna jak "Without you I'm nothing" Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
verdish kwestia supportu 01.09.03, 10:26 hmmm.... to że sleeping... jest raczej słabe nie zmienia faktu, że i tak warto iść. Ja na przykład będę sie tłukła pociągniem do warszafki niezależnie od tego jaki jest support. przyjade na placebo. i tyle Odpowiedz Link Zgłoś