IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 02:43
Szukam płyt Georginy,chętnie mp3.Wymienie się na inne w wav lub mp3
Kontakt:keracz1000@gazeta.pl
505710922
GG 3235265
Obserwuj wątek
    • boobie Re: Georgina 31.08.03, 20:35
      To ta dziewczyna co walczyłą w Opolu? Przepiękne.
    • vulture Re: Georgina 31.08.03, 20:42
      Powinny być w koszu w Empiku.
      • Gość: holli Re: Georgina IP: *.chello.pl 31.08.03, 21:16
        vulture napisał:

> Powinny być w koszu w Empiku.

po takie cos to chyba lepiej sie na stadion wybrac.
        • Gość: Fred Re: Georgina IP: *.wolsztyn.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 22:53
          Dziewczyna ma niezwykły głos i talent. Jestem pewien, że będzie jeszcze o niej
          głośno.
        • keracz1000 Re: Georgina 13.09.03, 01:20
          Weź gumową rekawice i wybierz z tego kosza ,będziesz miał na pare flaszek wina.
          Możesz mi je sprzedać.Tylko człowiek pozbawiony ucha może docenić jej talentu.
          Oglądałem zagraniczne strony poświecone Konkursowi Interwizji albo jemu
          odpowiednikowi/nie pamiętam nazwy/ i wszyscy ją cwalili.Między innymi
          Grecy,Finowie,Szwedzi,Portugalczycy,Hiszpanie ,Rosjanie.Mniejsza o
          repertuar,ten zawsze można zmienić,ale wrodzonego talentu nie da się wypracować
          przez rok lub dwa.Tyle chciałem Ci powiedzieć.Mam nadzieje,wątpliwą zresztą,że
          nie zmarnowałem mojego cennego czasu
          keracz
          • vulture Podejmuję gumową rękawicę 13.09.03, 04:59
            Georgina Tarasiuk wygrała "Szansę na sukces" i udało jej się kilka razy pokazać
            na większych imprezach telewizyjnych. Głos ma jakiś tam na pewno, ale nie o
            głos mi tu chodzi. Beznadziejna jest jej kreacja, ponieważ nie za bardzo
            wiadomo, do kogo są adresowane jej piosenki. Dla dzieci na pewno są za poważne,
            a dla jej rówieśników i starszych osób są obciachowe. Aranżacje, teksty i
            ogólny image Georginy (vide występ w Opolu, podczas którego nie radziła sobie
            także ze śpiewem) powodują, że hasło "Georgina Tarasiuk" wywołuje reakcje
            dalekie od zachwytu. Może się dziewczyna wyrobi, ale na razie nie ma wiele do
            powiedzenia, więc jeszcze co najmniej kilka lat produkowania muzycznych
            odchodów przed nią.

Pozdrawiam
          • mapmuh Re: Georgina 13.09.03, 11:09
            keracz1000 napisał:

> Tylko człowiek pozbawiony ucha może docenić jej talentu.
            To lubisz ją czy nie?

> Oglądałem zagraniczne strony poświecone Konkursowi Interwizji albo jemu
            > odpowiednikowi/nie pamiętam nazwy/ i wszyscy ją cwalili.Między innymi
            > Grecy,Finowie,Szwedzi,Portugalczycy,Hiszpanie ,Rosjanie.
            W każdym z tych krajów chwali się również Kate Ryan.

Mniejsza o
            > repertuar,ten zawsze można zmienić,ale wrodzonego talentu nie da się wypracować
            >
            > przez rok lub dwa.
            Za to można go zaprzepaścić w znacznie krótszym czasie. G.Tarasiuk bez wątpienia jest obdarzona rzadkim i ciekawym głosem i - zgadzam się - można powiedzieć, że ma talent. Ale w jej przypadku mamy do czynienia z powtarzającym się do znudzenia na polskiej scenie schematem, w którym zdolny młody człowiek wskutek manipulacji wytwórni/agentów/producentów marnuje się udając kogoś, kim nie jest, powielając, nagrywając "pod publikę". Bycie muzykiem wymaga charakteru, świadomości własnej wartości i celu do którego się zmierza. Wybitny malarz nie bierze pierwszej lepszej fuchy, a nawet jeśli, to zgarania za nią pieniądze, aby stworzyć coś prawdziwego i w ten sposób w jego dorobku będzie 5 potretów namalowanych dla forsy, 20 świetnych obrazów i 2 wybitne dzieła.
            Czy Tarasiuk wybije się ponad komercyjną przeciętność? Chciałbym, ale to mało prawdopodobne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka