Gość: depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:40 No kto? Litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Ja IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.08, 15:17 Pewnie jej mama,bacia,ciocia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Ja nie kupuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 10:25 Mam wystarczającą ilość pokrywek na garnki. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? 25.04.08, 11:11 A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 11:37 jarka63 napisała: > A kto to jest? To taka nowa Anna Jantar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mitra Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.acn.waw.pl 17.05.08, 22:22 Nie obrazaj Anny Jantar... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.bog Ludzie. 18.05.08, 09:31 Byłbyś niezłym segregatorem ludzi w czasach nazizmu. "Kolega wyłapuje Żydów, a ja tych, co słuchają nieodpowiedniej muzyki". Znaczy "nieodpowiedniej" według ciebie. Napisz wprost "SZLAGOWSKA DO GAZU" i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster histeryk IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 10:06 A pan.bog węszy i piętnuje najmniejsze objawy nietolerancji i niepoprawności politycznej, ma swoje stare, sprawdzone argumenty: nazizm i obozy - tylko że jak zbyt często i z byle powodu ich używa stają się one coraz słabsze, wyświechtane a nawet czasami śmieszne. A co do tematu wątku: To nie ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: histeryk IP: 92.12.255.* 25.05.08, 21:08 Ja tez nie! Po stokroc nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? 18.05.08, 14:10 Myślę, że głównie dziewczęta w wieku 10-12 lat. Ewentualnie trochę starsze, ale mało ambitne. I to nie jest wcale złośliwe, ale bardzo łatwo sobie to po prostu wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sysia Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 19:19 Ja już kupiłam jest supeer!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? 24.05.08, 20:36 mnie bardziej zastanawia kto kupuje Gosie andrzejewicz i Kombii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.08, 21:03 > mnie bardziej zastanawia kto kupuje Gosie andrzejewicz i Kombii oni mają układ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 10:12 Gość portalu: warhamster napisał(a): > > mnie bardziej zastanawia kto kupuje Gosie andrzejewicz i Kombii > oni mają układ Znaczy że Gosia kupuje płyty Kombii i na odwrót??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.05.08, 20:02 > Znaczy że Gosia kupuje płyty Kombii i na odwrót??? podejrzewam że może być ich więcej i są coraz lepiej zorganizowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molly Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 18:17 Mam 15 lat i nie znam absolutnie nikogo, kto by słuchał jej... z braku lepszego słowa nazwijmy to muzyką... Ani moi znajomi (głównie 14-17 lat), ani nawet znajomi mojego mlodszego brata (przede wszystkim 12-15 lat)... Skąd się bierze ta niesamowita popularność? A komentarze pod newsami (wesołkowatymi i pełnymi wiary w cudowną młodą artystkę) na onecie i plotku są niemal wyłącznie negatywne. PS. Podobno jej "złota płyta w pierwszy dzień" to bujda. Oczywiście, pisały o tym portale plotkarskie - w żadnym wypadku nie onet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola rulez! Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.net.pl 05.06.08, 10:19 Gość portalu: depresja napisał(a): > No kto? Litości!!! Nie ma litości!!! Do sklepu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhem mama toli, tata toli i brat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:00 Oraz pies, kot i dwie papugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollo Re: mama toli, tata toli i brat IP: *.pgi.waw.pl 13.06.08, 13:39 a kto kupuje gosie andrzejewicz, reni jusis,kombi (kombi to juz w ogole dno totalne),maryla rodowicz,patrycja markowska,synowie typa z bydki suflera..mozna tak wymieniac w kółko, repertuar toli sz wcale nie jest gorszy od dokonań powyższych muzyków(?) albo skladanki typu eska summer hits beznadziejne,ze hoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollo Re: mama toli, tata toli i brat IP: *.pgi.waw.pl 13.06.08, 13:43 aha i jeszcze feel,verba ,ich troje i mandaryna,tatiana okupnik,,,wymieniać dalej ten 'dennyzm' ? Odpowiedz Link Zgłoś