Dodaj do ulubionych

kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:40
No kto? Litości!!!
Obserwuj wątek
    • that_man_walking Ja 24.04.08, 15:09
      nie
      • Gość: aga Re: Ja IP: *.wroclaw.mm.pl 24.04.08, 15:17
        Pewnie jej mama,bacia,ciocia...
    • Gość: wnerw Sama Tola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 08:49
    • Gość: Mistrz Karate Ja kupuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 10:12
      A co?
      • Gość: Asia Ja nie kupuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 10:25
        Mam wystarczającą ilość pokrywek na garnki.
    • jarka63 Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? 25.04.08, 11:11
      A kto to jest?
      • Gość: lelek Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 11:37
        jarka63 napisała:

> A kto to jest?

To taka nowa Anna Jantar.
        • Gość: Mitra Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.acn.waw.pl 17.05.08, 22:22
          Nie obrazaj Anny Jantar...
    • pan.bog Ludzie. 18.05.08, 09:31

Byłbyś niezłym segregatorem ludzi w czasach nazizmu.
      "Kolega wyłapuje Żydów, a ja tych, co słuchają nieodpowiedniej
      muzyki".
      Znaczy "nieodpowiedniej" według ciebie.
      Napisz wprost "SZLAGOWSKA DO GAZU" i już.
      • Gość: warhamster histeryk IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 10:06
        A pan.bog węszy i piętnuje najmniejsze objawy nietolerancji i niepoprawności
        politycznej, ma swoje stare, sprawdzone argumenty: nazizm i obozy - tylko że jak
        zbyt często i z byle powodu ich używa stają się one coraz słabsze, wyświechtane
        a nawet czasami śmieszne.

A co do tematu wątku: To nie ja!
        • Gość: Kasienia Re: histeryk IP: 92.12.255.* 25.05.08, 21:08
          Ja tez nie! Po stokroc nie!!! smile
    • grenzik Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? 18.05.08, 14:10
      Myślę, że głównie dziewczęta w wieku 10-12 lat. Ewentualnie trochę starsze, ale
      mało ambitne. I to nie jest wcale złośliwe, ale bardzo łatwo sobie to po prostu
      wyobrazić.
      • Gość: Sysia Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 19:19
        Ja już kupiłam jest supeer!! smile
        • maciej1909 Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? 24.05.08, 20:36
          mnie bardziej zastanawia kto kupuje Gosie andrzejewicz i Kombii big_grin
          • Gość: warhamster Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.05.08, 21:03
            > mnie bardziej zastanawia kto kupuje Gosie andrzejewicz i Kombii big_grin
            oni mają układ
            • Gość: eee Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 10:12
              Gość portalu: warhamster napisał(a):

> > mnie bardziej zastanawia kto kupuje Gosie andrzejewicz i
              Kombii big_grin
              > oni mają układ

Znaczy że Gosia kupuje płyty Kombii i na odwrót???
              • Gość: warhamster Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.05.08, 20:02
                > Znaczy że Gosia kupuje płyty Kombii i na odwrót???
                podejrzewam że może być ich więcej i są coraz lepiej zorganizowani
    • Gość: Molly Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 18:17
      Mam 15 lat i nie znam absolutnie nikogo, kto by słuchał jej... z braku lepszego
      słowa nazwijmy to muzyką... Ani moi znajomi (głównie 14-17 lat), ani nawet
      znajomi mojego mlodszego brata (przede wszystkim 12-15 lat)... Skąd się bierze
      ta niesamowita popularność? A komentarze pod newsami (wesołkowatymi i pełnymi
      wiary w cudowną młodą artystkę) na onecie i plotku są niemal wyłącznie negatywne.
      PS. Podobno jej "złota płyta w pierwszy dzień" to bujda. Oczywiście, pisały o
      tym portale plotkarskie - w żadnym wypadku nie onet...
    • Gość: Tola rulez! Re: kto kupuje płyty Toli Szlagowskiej??? IP: *.net.pl 05.06.08, 10:19
      Gość portalu: depresja napisał(a):

> No kto? Litości!!!
      Nie ma litości!!! Do sklepu!!!
      • Gość: ehhem mama toli, tata toli i brat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:00
        Oraz pies, kot i dwie papugi.
        • Gość: rollo Re: mama toli, tata toli i brat IP: *.pgi.waw.pl 13.06.08, 13:39
          a kto kupuje gosie andrzejewicz, reni jusis,kombi (kombi to juz w ogole dno
          totalne),maryla rodowicz,patrycja markowska,synowie typa z bydki suflera..mozna
          tak wymieniac w kółko, repertuar toli sz wcale nie jest gorszy od dokonań
          powyższych muzyków(?)
          albo skladanki typu eska summer hits beznadziejne,ze hoho
          • Gość: rollo Re: mama toli, tata toli i brat IP: *.pgi.waw.pl 13.06.08, 13:43
            aha i jeszcze feel,verba ,ich troje i mandaryna,tatiana okupnik,,,wymieniać
            dalej ten 'dennyzm' ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka