Dodaj do ulubionych

wystartowala VIVA Plus

07.01.02, 15:06
To nowy kanal w miejsce Viva Zwei. Jak na razie to graja muzyke bardzo rozna,
tzn to co w Zwei plus troche komerchy. Zapowiadaja ze bedzie interaktywna
(mozna chyba wybrac 12 teledyskow, ktore oni puszcza). Pozatym calkiem nowi
prezenterzy, choc nie wszyscy (koles z 2rock chyba zostal). Poczekamy
zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jack Re: wystartowala VIVA Plus IP: *.gazeta.pl 07.01.02, 22:23
      Póki co viva plus bez rewelacji...
      • Gość: Gosc Re: wystartowala VIVA Plus IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 22:33
        Rzeczywiscie wiadomosci o smierci Vivy2 byly przesadzone. Za to na jej miejsce
        wprowadzono na razie misz-masz bez programow tematycznych, cos na wzor MTV2. Na
        szczescie zmiana szefa Radiostacji nie zmienila jej w Radiostacje+ (na razie)
        wiec mam co sluchac (sorry, jestem z W-wy). Ale generalnie jest coraz gorzej.
        Dobrze ze jestem juz tak stary (widzialem zywego Sida V.), ze nie dozyje konca
        tego dramatu.
    • Gość: Hollow Re: wystartowala VIVA Plus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 08:25
      Pozyjemy zobaczymy . Jak na razie nie jest tak tragicznie jak myslalem ze
      bedzie. Denerwujace jest to info co leci caly czas na dole i zajmuje prawie 1/4
      ekranu. Prezenterzy tez wygladaja nieciekawie , jak slodkie nastoladki z
      okladek "Bravo" - przynajmniej ci co wczoraj siedzieli w studiu .
      Wolalbym starą dobrą Vive2 ale jak juz napisalem , nie jest na szczescie tak
      tragicznie , przynajmniej jesli chodzi o muzyke.
      • Gość: Abra Re: wystartowala VIVA Plus IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 16:27
        Ci Niemcy to już naprawdę nie mają na co pieniędzy wywalać! Jakby naprawdę mnie
        interesowało, co mają do powiedzenia korespondenci z Berlina, Londynu czy Los
        Angeles. I to żeby jeszcze mówili o muzyce! A oni gadają sobie o, z tego co
        narazie zobaczyłam, jakimś szeroko rozumianym life style.
        Te same tysiące marek, a właściwie teraz euro smile, mogli by zapłacić za relację
        z jakiegoś porządnego koncertu czy wywiad.
        A napisy na dole doprowadzają mnie powoli do szału. Tym bardziej,że się
        powtarzają. A po za tym, że Michael Jackson chce, aby jego muzykę słuchali
        zarówno farmerzy jak i babcia sprzątająca toalety (!), to niczego ciekawego sie
        nie dowiedziałam.
        Jednym słowem pudło
    • Gość: Hollow Re: wystartowala VIVA Plus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 15:17
      Po paru dniach musze stwierdzic ze to jednak wielka kapa.
      Puszczają takie rzeczy jak Britney Spears i boski Enrike , co
      na Vivie2 bylo nie do pomyslenia . Porazka...
      Poza tym nic ciekawego tam jeszcze nie widzialem sad
      VIVA ZWEI COME BACK --l
    • Gość: robi Re: wystartowala VIVA Plus IP: *.chello.pl 14.01.02, 08:09
      Ciekawe jak duże badania przeprowadzili ze uruchomili nową telewizję którą nie
      zaintersują się ani ludzie oglądający dawną VIVE ZWEI jak i ludzie oglądający
      VIVE. VIVA PLUS telewizja dla wszystkich czyli dla nikogo.
    • vic1 Re: wystartowala VIVA Plus 14.01.02, 09:11
      Okazuje się, że to kompletny shit. Jedyne, co można obejrzeć na Vivie (tej
      zwykłej) to Viva-rock. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka