Gość: qart IP: *.chello.pl 07.08.08, 17:30 Nie wiem, jak Wy, ale ja jestem w szoku na wieść o tym, że Tina powraca na scenę. Ona ma prawie 70 lat i zaplanowane mnóstwo koncertów, niektóre dzień po dniu!! Jak ona to robi? Jest niesamowita! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caroli_ne_86 Re: Tina Turner 08.08.08, 16:55 Gość portalu: qart napisał(a): > Nie wiem, jak Wy, ale ja jestem w szoku na wieść o tym, że Tina powraca na scen > ę. Ona ma prawie 70 lat i zaplanowane mnóstwo koncertów, niektóre dzień po dniu > !! Jak ona to robi? Jest niesamowita! Uwielbiam TinęMa dobry głos i wspaniałą figurke jak na pania w tym wieku Ogładałam kiedyś film "Tina" Bardzo smutne było jej ..życie Sceny z dziećmi i ich bezradność, gdy Tina była katowana, a one nie mogły nic zrobić. To musiało odbić się na ich psychice...((( Pozdrawiam pl.youtube.com/watch?v=nq20b4eb6z0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Tina Turner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:06 Tina nie tyle powraca, co wydaje tysięczną składankę. Nawet bez nowej piosenki. "Atrakcją" mają być 3-4 utwory w wersjach live ,z ostatnich lat. Ona nie musi nic robić, pieniądze ma, piosenek nie pisała chyba nigdy, więc i głodu artystycznego nie ma. Ot, nudzi jej się i chciała się raz na jakiś czas przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Tina Turner IP: 193.59.112.* 20.09.08, 13:41 Bez nowej piosenki? A "I'm ready" i "It would be a crime", to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz edukacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 14:03 posłuchajta jak zadebiutowała solo w 1966: sunny-and-angel.wrzuta.pl/audio/zYrG1xxGRn/06._tina_turner_- _river_deep_mountain_high - tu niezła fota z mężulkiem gibałem Ikiem: media.commercialappeal.com/mca/content/img/photos/2007/12/12/13ike2.jpeg orkiestra która to z nią gra, to Phil Spector i jego legendarna Ściana Dźwięku, najpotężniejsze aranże w muzyce, później pokochane przez The Beatles. niedawno Phil zastrzelił (w każdym razie na to wychodzi) swoją przyjaciółkę w napadzie szału i to z bliska, metodą lufa-czoło, proces trwa. niezły zawodnik. nawet dziś nieźle wygląda: bp2.blogger.com/_PNn0eOlPqHs/RvvaH2AmOVI/AAAAAAAAAtk/cx5IYCVxqTU/s1600-h/phil-spector1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wybierz_albo_wpisz_nowy Re: Tina Turner 21.09.08, 13:36 Gość portalu: qart napisał(a): > Nie wiem, jak Wy, ale ja jestem w szoku na wieść o tym, że Tina powraca na scenę Ja też jestem w szoku. Nienawidzę jej głosu i piosenek, niestety, w radiu ciągle katują jej kawałkami (mają dwa w zestawie). Rzadko słucham radia (jak ktoś mnie zmusi, ale Tina grasuje w każdej stacji. Buee.. Znaczy, że teraz będzie jej jeszcze więcej( Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Tina Turner 25.09.08, 21:04 MUZYKę to ona robiła z ikem. pózniej to już tandeta.chociąz dobrze zrobiona tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONLYTINA Re: Tina Turner IP: *.chello.pl 30.09.08, 22:35 Nie chcecie wierzyć w talent Tiny. Zapraszam więc na stronę polskiego fanklub www.onlytina.socjum.pl Informacje, ciekawostki, historia z życia gwiazdy, forum fanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bick2019 Re: Tina Turner IP: *.43.236.176.ipv4.supernova.orange.pl 28.06.18, 06:46 super Odpowiedz Link Zgłoś