crazy_diamond 15.10.03, 22:23 czyli wszelkie kolysanki... na mnie lepiej od cieplego mleka dziala Sigur Ros () Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
argus1 Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:31 Przy "Into the labirynth" Dead Can Dance - zawsze potem mam niesamowite sny. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:31 na przykład płyty takie jak: The Notwist "Neon Golden" The Polyphonic Spree "The Beginning Stages Of The Polyphonic Spree" Talk Talk "The Colour Of Spring" Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:38 ilhan napisał: > Talk Talk "The Colour Of Spring" W Twoim wieku miałem to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:42 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > Talk Talk "The Colour Of Spring" > > W Twoim wieku miałem to samo! Obawiam się że ostro Ci się już wszystko chrzani - 47 lat temu zespół Talk Talk jeszcze nie istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:02 ilhan napisał: > Obawiam się że ostro Ci się już wszystko chrzani - 47 lat temu zespół Talk Talk jeszcze nie istniał. Sory, z Hermans Hermits mi się pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.spray.net.pl / 192.168.1.* 15.10.03, 22:40 Ostatnio przy Maire (przepraszam : Moyi? Moya? to się odmienia???) Brennan i płycie Two Horizons, tylko trzeba zdezaktywować ostatni kawałek, bo brutalnie wybudza z rozmarzenia (i snu także) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.orasoft.pl 15.10.03, 22:41 a mi przy takiej plumkajacej muzyce typu St.Germain, Jazzanova, DePhazz, Massive Attack i tym podobne brzdąkania.... Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:46 Enya, Eva Cassidy, Feetwood Mac, Sinead O,Connor))Pozdrawiam i zycze milych snow)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjedzony ogon sępa Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.chomiczowka.net.pl 15.10.03, 23:02 Ostatnio najchętniej przy żadnej, bo zaczynam słuchać i wcale mi się nie chce spać potem. Ale przy rzępolni jestem w stanie usnąć na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:07 ja ostatnio najczescie wlaczam Mars Volte i to na trzecia piosenke ("Roulette dares (the haunt of)").Moze nie jest najlepsza do usypiania,bo ballada to raczej nie jest.Do tego dosc ciezko czasem usnac,bo sluchawki znajdujace sie miedzy glowa a poduszka sprawiaja niejaki bol Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:09 Cocteau Twins - Milk and kisses Lisa Stansfield - Face up Nicolette - Now is early Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:34 Kochany Moonspellek, kochana "Darkness and Hope".... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:39 cokolwiek co tam radio puszcza, najczesciej jak ide spac to akurat Pink Floyd puszczaja)) Odpowiedz Link Zgłoś
mellodi Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 00:00 Joy Division "Closer" Mazzy Star "So Tonight..." Mono "Fomica Blues" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sykoraks Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 00:55 Nic nie działa na mnie tak usypiająco jak Rage against the machine lol Odpowiedz Link Zgłoś
xamel [LOL] ?? 16.10.03, 09:11 przy OK Computer Radiohead? usypia mnie momentalnie a tak serio to zasypiam tak szybko i dobrze ze nie ma dla mnie znaczenia co gra : rownie dobrze zasypiam przy metallice,slajerze,rageach,vaderze czy sepulturze i panterze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haiko Re: [LOL] ?? IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 16.10.03, 09:24 jak jestem w okresie spokoju to peter gabriel passiona tak na co dzien to facelift alice in chains, lub nin fragile Odpowiedz Link Zgłoś
jonyszko Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 11:00 Sigur Ros, Mum, Alpha, "Deadman" Neila Younga, Klaus Schulze, Hood, Meredith Monk, Hildegard von Bingen, Tuxedomoon, Swans, Pan American, wszystko z Kranky, Zorny "Filmowrks", Lambchop, Godspeed You Black Emperor, Mogwai, Nico, "Amelie", "Total Eclispe", Calexico. To najwazniejsze........ Odpowiedz Link Zgłoś
verah Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 17:35 jonyszko napisał: > Sigur Ros, Mum, Alpha, "Deadman" Neila Younga, Klaus Schulze, Hood, Meredith > Monk, Hildegard von Bingen, Tuxedomoon, Swans, Pan American, wszystko z Kranky, > > Zorny "Filmowrks", Lambchop, Godspeed You Black Emperor, Mogwai, > Nico, "Amelie", "Total Eclispe", Calexico. > To najwazniejsze........ kurde. ale podobny gust Odpowiedz Link Zgłoś
verah Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 17:37 znaczy podobny gust do zasypiania czy jakos tak :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 13:44 sodom burzum slayer... straszne ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.crowley.pl 16.10.03, 14:04 siouxie& the banshees 'trough the looking glass' najdalej po 3 kawałku zasypiam jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haiko Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 16.10.03, 15:29 tez probowalam zasnac przy mogwai, ale u mnie jest tak, ze jezeli artysta przyklada uwage do kazdego dzwieku i kazda sekunda jest wazna to nigdy nie zasne. kiedys wlaczylam mogwaia to nie spalam cala noc, bo przeanalizowalam wszystkie plyty. podobnie bylo z wieloma innymi ludzmi, np. z nin, sonic youth, john coltrane. tak wiec u mnie trzeba ostroznie wybierac plyty z ktorymi sie zasypia. ale ktos wspomnial dead man, swietna plyta do zasypiania, nie zeby byla nudna ale wprowadza w inny wymiar, tak jak passion gabriela, ale jej sie czasami boje Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 15:42 behemoth - Thelema6 Burzum - Daudi Baldrs Dimmu Borgir- Spiritual Black Dimensions Nightwish - Wishmaster Odpowiedz Link Zgłoś
h8red no matter 16.10.03, 21:03 Zasypiam przy muzyce. Wszystko co mi wchodzi może grać jak idę spać )) Odpowiedz Link Zgłoś