Dodaj do ulubionych

przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia?

15.10.03, 22:23
czyli wszelkie kolysanki...
na mnie lepiej od cieplego mleka dziala Sigur Ros ()
Obserwuj wątek
    • argus1 Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:31
      Przy "Into the labirynth" Dead Can Dance - zawsze potem mam niesamowite sny.
    • ilhan Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:31
      na przykład płyty takie jak:

The Notwist "Neon Golden"
      The Polyphonic Spree "The Beginning Stages Of The Polyphonic Spree"
      Talk Talk "The Colour Of Spring"
      • cze67 Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:38
        ilhan napisał:

> Talk Talk "The Colour Of Spring"

W Twoim wieku miałem to samo!
        • ilhan Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:42
          cze67 napisał:

> ilhan napisał:
          >
          > > Talk Talk "The Colour Of Spring"
          >
          > W Twoim wieku miałem to samo!

Obawiam się że ostro Ci się już wszystko chrzani - 47 lat temu zespół Talk Talk
          jeszcze nie istniał.
          wink
          • cze67 Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:02
            ilhan napisał:

> Obawiam się że ostro Ci się już wszystko chrzani - 47 lat temu zespół Talk
            Talk jeszcze nie istniał.

Sory, z Hermans Hermits mi się pomyliło...
    • Gość: aislinn Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.spray.net.pl / 192.168.1.* 15.10.03, 22:40
      Ostatnio przy Maire (przepraszam : Moyi? Moya? to się odmienia???) Brennan i
      płycie Two Horizons, tylko trzeba zdezaktywować ostatni kawałek, bo brutalnie
      wybudza z rozmarzenia (i snu także)
    • Gość: AgentCooper Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.orasoft.pl 15.10.03, 22:41
      a mi przy takiej plumkajacej muzyce typu St.Germain, Jazzanova, DePhazz,
      Massive Attack i tym podobne brzdąkania....
    • ejno Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 22:46
      Enya, Eva Cassidy, Feetwood Mac, Sinead O,Connorsmile))Pozdrawiam i zycze milych
      snowsmile))
    • Gość: Zjedzony ogon sępa Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.chomiczowka.net.pl 15.10.03, 23:02
      Ostatnio najchętniej przy żadnej, bo zaczynam słuchać i wcale mi się nie chce
      spać potem.

Ale przy rzępolni jestem w stanie usnąć na stojąco.
    • mameluch Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:07
      ja ostatnio najczescie wlaczam Mars Volte i to na trzecia piosenke ("Roulette
      dares (the haunt of)").Moze nie jest najlepsza do usypiania,bo ballada to
      raczej nie jest.Do tego dosc ciezko czasem usnac,bo sluchawki znajdujace sie
      miedzy glowa a poduszka sprawiaja niejaki bolwink
    • hawkshaw Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:09
      Cocteau Twins - Milk and kisses
      Lisa Stansfield - Face up
      Nicolette - Now is early
    • vampira Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:34
      Kochany Moonspellek, kochana "Darkness and Hope"....
    • mallina Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 15.10.03, 23:39
      cokolwiek co tam radio puszcza, najczesciej jak ide spac to akurat Pink Floyd
      puszczajasmile))
    • mellodi Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 00:00
      Joy Division "Closer"
      Mazzy Star "So Tonight..."
      Mono "Fomica Blues"
    • Gość: sykoraks Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 00:55
      Nic nie działa na mnie tak usypiająco jak Rage against the machine lol
      • xamel [LOL] ?? 16.10.03, 09:11
        przy OK Computer Radiohead?
        usypia mnie momentalnie smile
        a tak serio to zasypiam tak szybko i dobrze ze nie ma dla mnie znaczenia co
        gra :
        rownie dobrze zasypiam przy metallice,slajerze,rageach,vaderze czy sepulturze i
        panterze
        • Gość: haiko Re: [LOL] ?? IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 16.10.03, 09:24
          jak jestem w okresie spokoju to peter gabriel passiona tak na co dzien to
          facelift alice in chains, lub nin fragile
          • jonyszko Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 11:00
            Sigur Ros, Mum, Alpha, "Deadman" Neila Younga, Klaus Schulze, Hood, Meredith
            Monk, Hildegard von Bingen, Tuxedomoon, Swans, Pan American, wszystko z Kranky,
            Zorny "Filmowrks", Lambchop, Godspeed You Black Emperor, Mogwai,
            Nico, "Amelie", "Total Eclispe", Calexico.
            To najwazniejsze........
            • verah Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 17:35
              jonyszko napisał:

> Sigur Ros, Mum, Alpha, "Deadman" Neila Younga, Klaus Schulze, Hood, Meredith
              > Monk, Hildegard von Bingen, Tuxedomoon, Swans, Pan American, wszystko z
              Kranky,
              >
              > Zorny "Filmowrks", Lambchop, Godspeed You Black Emperor, Mogwai,
              > Nico, "Amelie", "Total Eclispe", Calexico.
              > To najwazniejsze........

kurde.
              ale podobny gust smile
              • verah Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 17:37
                znaczy podobny gust do zasypiania
                czy jakos tak :-0
                • jonyszko to fajno 16.10.03, 20:45
                  pozdrawiam, verah.
    • nikka007 Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 13:44
      sodom
      burzum
      slayer...
      straszne sad(((
      • Gość: marla Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.crowley.pl 16.10.03, 14:04
        siouxie& the banshees 'trough the looking glass' najdalej po 3 kawałku zasypiam
        jak dziecko
        • Gość: haiko Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 16.10.03, 15:29
          tez probowalam zasnac przy mogwai, ale u mnie jest tak, ze jezeli artysta
          przyklada uwage do kazdego dzwieku i kazda sekunda jest wazna to nigdy nie
          zasne. kiedys wlaczylam mogwaia to nie spalam cala noc, bo przeanalizowalam
          wszystkie plyty. podobnie bylo z wieloma innymi ludzmi, np. z nin, sonic youth,
          john coltrane. tak wiec u mnie trzeba ostroznie wybierac plyty z ktorymi sie
          zasypia. ale ktos wspomnial dead man, swietna plyta do zasypiania, nie zeby
          byla nudna ale wprowadza w inny wymiar, tak jak passion gabriela, ale jej sie
          czasami boje
          • grail Re: przy jakiej muzyce najlepiej sie wam zasypia? 16.10.03, 15:42
            behemoth - Thelema6
            Burzum - Daudi Baldrs
            Dimmu Borgir- Spiritual Black Dimensions
            Nightwish - Wishmaster
    • h8red no matter 16.10.03, 21:03
      Zasypiam przy muzyce. Wszystko co mi wchodzi może grać jak idę spać smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka