Gość: Krzysztof IP: *.oepd.com.pl / 172.16.17.* 06.11.03, 13:10 Bełkot i plastik - kompletny syf a nie oryginalne wykonania. To tak jakby ktoś w obraz Mony Lizy wstawił twarz posłanki Beger. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marie-Te Re: "Verve//Remixed 2" Verve/Universal Music IP: *.chello.pl 25.02.04, 18:51 REWELACJA! Jako absolwentka AM mogę co nieco powiedzieć o jazzie - i to jest to! Niesamowite, jak można odświeżyć takie perełki, nie ocierając się o profanację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: "Verve//Remixed 2" Verve/Universal Music IP: *.chello.pl 25.02.04, 18:54 chyba nie wiesz co to jest muzyka klubowa, jesli nazywasz to plastikiem naprawde dobra plyta Odpowiedz Link Zgłoś
vulture verve screwed 25.02.04, 18:56 Nie podoba mi się idea miksowania klasyki jazzu. Słyszałem pierwszą część "Verve Remixed" i w niektórych momentach byłem lekko znudzony, a w innych po prostu szkoda mi było ładnych piosenek. Może nawet nie chodzi o remiksy, bo nie są to typowe łupanki, ale część pozbawiła utwory oryginalnej, ladnej melodii. Szkoda i już. W celu zapoznania młodszej publiczności z utworami, zmiksowanymi na drugiej części "Remixed" wytwórnia wydała oryginalne wersje piosenek na składance zatytułowanej "Verve Unmixed" (niezjebane). Jeśli to kogoś zachęci do poznania oryginalnych wersji tych kompozycji, to docenię "Verve Remixed", bo innego zastosowania te składanki dla mnie nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: verve screwed 25.02.04, 19:27 Sluchalem wszystkich trzech wymienionych plyt, i najlepsza z nich jest Unmixed , jak juz to zostalo stwierdzone. Dodatkowo spodobal mi sie komentarz Grazyny Auguscik do wersji zmiksowanych(ona tez skonczyla szkole i moze cos tez powiedziec o jazzie) -Straszy gniot! Odpowiedz Link Zgłoś