Dodaj do ulubionych

Kto wie...

08.11.03, 16:52
zobaczymy waszą biegłość. oto trz zagatki:

1) Jaki zespół nagał w latach 80 cover "Ziggy Stardust" boviego?

2) "Sztuka jest skarpetką kulawego"-czyj to utwór?

3) "Wstań powiedz nie jestem sam" Ich Troje to polska wersja niemieckiego
utoru. Czyjego???

Miłej zabawy muzykanci...
Obserwuj wątek
    • Gość: jack9 Re: Kto wie... IP: *.stansat.pl 08.11.03, 16:56
      >
      > 1) Jaki zespół nagał w latach 80 cover "Ziggy Stardust" boviego?

Bauhaus
      >
      > 2) "Sztuka jest skarpetką kulawego"-czyj to utwór?

???

>
      > 3) "Wstań powiedz nie jestem sam" Ich Troje to polska wersja niemieckiego
      > utoru. Czyjego???
      >

Die Toten Hosen
      • ilhan Re: Kto wie... 08.11.03, 17:01
        Gość portalu: jack9 napisał(a):

> > 3) "Wstań powiedz nie jestem sam" Ich Troje to polska wersja niemieckiego
        > > utoru. Czyjego???
        >
        > Die Toten Hosen

To też??? A jak to się w oryginale nazywa?
        • Gość: Thunder Alles aus liebe :)) IP: *.kasia / *.net-serwis.pl 08.11.03, 17:19
          • Gość: Thunder Re: Alles aus liebe :)) IP: *.kasia / *.net-serwis.pl 08.11.03, 17:31
            a moze to cuś innego? wink
            • ilhan Re: Alles aus liebe :)) 08.11.03, 17:33
              Gość portalu: Thunder napisał(a):

> a moze to cuś innego? wink

"Alles aus Liebe" to "A wszystko to..." smile
    • Gość: wqrwiony bauhaus, kobranocka, die toten hosen IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 16:57
      dziękuję ci google
      • god_save_the_queen Re: bauhaus, kobranocka, die toten hosen 08.11.03, 16:59
        nieżle... no to rozszyfrujcie skrót D.A.D., skąd pochodzi zespół i kto był ich
        menadżerem???
        • god_save_the_queen I have more 08.11.03, 17:10
          Nazwa polskiego zespołu punkowego SS-20 to nazwa...?
          "Wild Flower" to utwór?
          • Gość: wqrwiony bomby the cult IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 17:12
            • god_save_the_queen Re: bomby the cult 08.11.03, 19:51
              1/2 punkta, to nie była bomba tylko rakieta dalekiego zasięgu, zdolna przenosić
              ładunki nuklearne... jest różnica.
        • Gość: wqrwiony disneyland after dark, mirjana vranesevic, dania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 17:11
          to juz zaczyna być nudne
          • Gość: agix Re: disneyland after dark, mirjana vranesevic, da IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 17:33
            to zescie namotali indifferent Alles aus libe to A wszystko to bo Ciebie kocham tongue_out a
            Wstan powiedz nie jestes sam (czyt. piosenka Powiedz wink) to zupelnie co
            innego smile
            • ilhan Re: disneyland after dark, mirjana vranesevic, da 08.11.03, 17:33
              Gość portalu: agix napisał(a):

> Wstan powiedz nie jestes sam (czyt. piosenka Powiedz wink) to zupelnie co
              > innego smile

No ale jaki jest tego tytuł! smile
          • god_save_the_queen Re: disneyland after dark, mirjana vranesevic, da 08.11.03, 19:49
            malcolm mclaren... a nie jakaś jugolka

johny rotten to tak naprawdę?
            Kto jest wykonawcą "Generals and Majors"?
            Jaki album, metal hammer uznał za najlepszy trash metalowy?
            • Gość: odpowiadam ja tera Re: disneyland after dark, mirjana vranesevic, da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 00:43
              > malcolm mclaren... a nie jakaś jugolka
              ?????????/

> johny rotten to tak naprawdę?

johny bravo
            • ilhan Re: disneyland after dark, mirjana vranesevic, da 09.11.03, 11:07
              god_save_the_queen napisał:

> johny rotten to tak naprawdę?

Tak naprawdę to nie "Johny" tylko "Johnny". Lydon.
              • Gość: teraja Re: disneyland after dark, mirjana vranesevic, da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 11:42
                no cholera no! miałam napisać to też jeszcze!
                • Gość: agix Powiedz by Ich troje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 21:23
                  a jesli chodzi o Powiedz Ich Troje to na stronie oficjalnej zespolu podaja ze
                  muzyke napisal Jacek Lagwa a slowa MIchal Wisniewski. To ja nie wiem, moze
                  Jacus tez pisze muzyke do jakis niemieckich piosenek ale to chyba raczej nie do
                  tej wink
              • god_save_the_queen Re: disneyland after dark, mirjana vranesevic, da 10.11.03, 19:01
                a reszta???
                • Gość: Vulture ajanapiszęaniebędęczytałbopocoskorojapiszęaaaaaa IP: *.chomiczowka.net.pl 12.11.03, 06:40

> a reszta???

A reszta nie czyta wpisów poprzednich osób i pisze dziesięć razy to samo.
                  Jeszcze niech ktoś 2000 razy napisze, że "powiedz" to nie "Alles Aus Liebe".
                  Poza tym autor pytań mógłby się wysilić i sprostować błąd, a nie zadawać bez
                  sensu kolejne pytania, nie patrząc na to, kto i jak odpowiada.
                  • god_save_the_queen POWIEDZ TO NIE JEST "ALLES AUS LIBE" 12.11.03, 17:27
                    UKONTENTOWANA(Y)???
        • Gość: micin Re: bauhaus, kobranocka, die toten hosen IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 09:34

> nieżle... no to rozszyfrujcie skrót D.A.D., skąd pochodzi zespół i kto był ich
          > menadżerem???

DAD to Disneyland After Dark, zespół pochodzi z Danii, pojęcia nie mam- kto
          jest menadżerem, ale kawałki mają zajebistewink)) To już znam cztery osoby w
          Polsce, w tym mnie, które znają tą kapelęwink))
          • god_save_the_queen Re: bauhaus, kobranocka, die toten hosen 12.11.03, 17:25
            no to widzisz, nie jest żle, mniej więcej jedna osoba na 10mln polakó wie, więc
            tragedii nie ma!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka