lord_jack 11.11.03, 22:12 ktoś lubi i słucha Japan? znałę tę kapele pare ładnych lat ale ostatnio mnie wzieło i słucham częściej na razie znam Adolescent Sex i Gentlemen take polaroids... jeśli ktoś nie zna a lubi Bowiego np. to polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pagaj Re: Japan IP: 193.0.236.* 12.11.03, 14:25 Ja lubię i słucham A we wrześniu ukazały się remastery trzech ostatnich płyt Japan (tych nagranych dla Virgin - Gentlemen take polaroids, Tin Drum, Oil On Canvas) przepięknie wydanych z bonusami. Do tego dochodzi również remaster jedynej płyty Rain Tree Crow. Ale mimo tego, że bardzo lubię płyty Japan, to i tak uważam, że Sylvian dopiero na solowych płytach pokazał na co go stać. Zresztą remastery solowego Davida S. też się ukazały niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack Re: Japan 12.11.03, 20:26 no tak Sylvian solo też jest fajny , znam pare płyt ale całej dyskografi nie znam , podobami się np . płyta z taką okładką ze zdjęciami piór liści i kamieni ale tytułu nie pamiętam ale jest super taki jesienny melancholijny nastrój właśnie do słuchania teraz w parku poprostu super , tytułu nie pamiętam jak już pisałem bo płyte mam przegraną od kumpla Odpowiedz Link Zgłoś