vampira 12.11.03, 22:39 Czy ktoś może wie już coś co i jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tegosław Re: Metalmania 2004 IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 12.11.03, 22:57 Myślę, że ich nowa płyta jesy słabsza od poprzedniej, co nie znaczy, że jest do niczego bo jest w porządku, o czym świadczy w końcu fakt, że została nagrana przez znakomitych muzyków bardzo popularnego kiedyś zespołu. Niestety ich nowy album został niesłusznie, moim zdaniem, zjechane przez "fachowe" pisma z całego świata, oczym świadczy fakt, że została nagrana przez niezbyt utalentowanych muzyków. Ja jednak zostane przy swoim i śmiem twierdzić, że ta płytka jest jednym z największych osiągnieć tej wielce zasłużonej kapeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bano Re: Metalmania 2004 IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 14.11.03, 15:01 hmm oczym mowa? bo vampira zdaje sie o festivalu a ty o plycie. hmm st anger? 28 irony zablysna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertal Re: Metalmania 2004 IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 26.11.03, 10:08 Ja wiem tyle ze pojaiw sie tam MORBID ANGEL na 100 %.....i wiem ze tam jade )) Odpowiedz Link Zgłoś