Dodaj do ulubionych

Najżałośniejszy polski zespół

• Gość: guru Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.11.03, 14:18
      Fasolki
      • Gość: frodo Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.if.pwr.wroc.pl 25.11.03, 14:54
        Od Fasolek to ty sie odturlaj, ogórek i mydło rules
        • brydzyt Re: Najżałośniejszy polski zespół 25.11.03, 15:11
          A nad czym my się tutaj zżymamy? Każdy z nich:artystów czy pseudoartystów orze
          jak może.
          A nie wolelibyście kosić niezłą kasę pojawiając się na billboardach, podczas
          sesji zdjęciowych mocno podrasowani przez rzeszę stylistów, opowiadać o swoim
          psie czu ogrodzie, reklamować płynu do mycia naczyń, zaśpiewać w pałacu u
          prezydentowej niż zasuwać przez cały miesiąc za mało przyzwoite pieniądze???

Poza tym,jak się komuś nie podoba,to zmienia stację albo nie kupuje płyty...
          tym bardziej tej pirackiej.
          • Gość: FuriaFaga Skończyć z kreowaniem i lansowaniem zespołów IP: 212.191.133.* 25.11.03, 16:08
            Artysta powinien bronić sie sam. 0 dotacji , 0 kampanii reklamowych (wyjątek
            moga stanowić reklamy koncertów), 0 zapraszania jakichś pseudomuzyków na
            koncerty telewizyjne a już na pewno nie w TVP. Leszcze, Ich Troje grajcie do
            kotleta , byle z dala ode mnie.

Jak myślisz Gulczas?
    • Gość: K@RoL!Nk@ Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: 80.48.41.* 25.11.03, 16:13
      Nie zgadzam sie co do o.n.a. Ja ich baaaardzo lubię - najbardziej "Mrok".

A moje typy to:
      *jak juz wiele razy tu padło: Ich Troje [ostatnio we dwojesmile]
      *także już wielokrotnie wymieniane Ha Dwa O
      i wiele, wiele innych, krótych w tym momencie nie pamietam :] Jak sobie
      przypomne, to się odezwę :]
    • Gość: ziom Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.bredband.comhem.se 27.11.03, 13:18
      Moj typ to Blue Café. Nazwa,niezwykle "oryginalny" glos wokalistki, jej
      chorobliwa hiperaktywnosc na scenie (podpatrzona u kogo?),tandetne teledyski
      (az dziw bierze ze autorem ktoregos byl Z. Rybczynski), muzycznie -
      bleeeeeee...
      • Gość: mikumiku Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.bp04catv.broadband.hu 28.11.03, 08:52
        Moje nominacje:

budka suflera
        manaam (czy jak sie tam pisze)
        szpal
        reaktywowany dzem
        ich troje
        wzgorze ya pa 3
        nagly atak spawacza
        liroy
        sixteen i seventeen
        piasek i innek kamyczki z ktorymi wspolpracowal (jak. np. chojnacki)
        malgorzata ostrowska solo
        janos, flinta i makovecki band
        i wiele, wiele innych
        • Gość: luukasz4 Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: 134.76.134.* 28.11.03, 14:29
          Moje nominacje:

budka suflera
          manaam (czy jak sie tam pisze)

pisze sie maanam

szpal
          reaktywowany dzem

Dzem sie nie reaktywowal, bo sie nie rozpadl

ich troje
          wzgorze ya pa 3
          nagly atak spawacza
          liroy
          sixteen i seventeen
          piasek i innek kamyczki z ktorymi wspolpracowal (jak. np. chojnacki)
          malgorzata ostrowska solo
          janos, flinta i makovecki band
          i wiele, wiele innych

• vulture Re: Najżałośniejszy polski zespół 28.11.03, 19:46
            Gość portalu: luukasz4 napisał(a):

> liroy

> piasek i innek kamyczki z ktorymi wspolpracowal (jak. np. chojnacki)
            > malgorzata ostrowska solo
            > janos, flinta
            >

Też nie lubię tych zespołów.

big_grin
          • Gość: mikumiku Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.bp04catv.broadband.hu 28.11.03, 20:39
            > manaam (czy jak sie tam pisze)
            >
            > pisze sie maanam

czy to nie wszystko jedno? i tak wiadomo o kogo chodzi
    • siostraihope Re: Najżałośniejszy polski zespół 28.11.03, 22:15
      hmmm... wilki, nie może stachurski(nie to chyba nie jest zespół, zreszta jakie
      to ma wtym wypadku znaczeniesmile
    • Gość: kosmaty Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 22:39
      Żałosne są zespoły z lat `80, które odcinają kupony od minionej sławy- Maanam,
      Perfect, Kombi, Oddział Zamknięty, TSA. Budka Suflera, choć wciąż na topie, to
      jednak teraz grają muzykę do kotleta i wódeczki...
    • Gość: krzyho Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: 62.233.195.* 02.12.03, 14:31
      ...mysle (a nawet jestm pewien) ze połowa z was, ludzi którzy piszą o żenujacym
      malenczuku czy innych golcowsko-perfektowsko-maanamowych i ichtrojowych
      chwiejach pisze bzdury! sory, ale ktos musi kupowac ich plyty jezeli sie tak
      zajebiscie sprzedaja...? mysle ze polowa z was ma ich plyty w domu! a fuj!
      .... zapomnieliscie tez o najwspanialszym z hujowatych glosów polskiej estrady -
      Stachurski... ale kazdy ma swój gust...
      a prawda jest taka że Polacy kochają sie w kiczu!!!... kiedys discopolo dzis
      ich3 i inne... wszedzie slychac tylko bajmy jakies budki i texty bardzo
      przemyslane typu; zmienie cie na lepszy model!
      i caly polski hiphop to gowno!

czekam az plyte wyda ks Rydzyk! tylko on jest zdolny do rewolty w rodzimej
      branzy mjuzycznej!

buziaczki!
      • ihopeyouwilllikeme Re: Najżałośniejszy polski zespół 03.12.03, 12:21
        Gość portalu: krzyho napisał(a):

> ...mysle (a nawet jestm pewien) ze połowa z was, ludzi którzy piszą o
        żenujacym malenczuku czy innych golcowsko-perfektowsko-maanamowych i
        ichtrojowych
        > chwiejach pisze bzdury! sory, ale ktos musi kupowac ich plyty jezeli sie tak
        > zajebiscie sprzedaja...? mysle ze polowa z was ma ich plyty w domu! a fuj!

No k... nakryłeś mnie!! Przyznaje się, mam w domu całą dyskografię Papa dance,
        Stachurskiego i Golców, a Bajm właśnie mi Vulture obiecał pożyczyć... Jestem
        również namiętnym słuchaczem polskiego Disco-polo, a w szczególności Boys i
        Kolor ( choć Amadeo też jest świetne ). Tylko jak do tego doszedłeś??? Gdzie
        popełniłem błąd????
    • Gość: kookoo Do...Neo IP: *.complex.com.pl 03.12.03, 12:12
      Mały człowieku....szczególnie tym ostatnim zdaniem dajesz niezłe świadectwo o
      swoim debiliźmie...
      • Gość: Neo Re: Do...Neo IP: *.provider.pl / *.provider.pl 03.12.03, 15:02
        Gość portalu: kookoo napisał(a):

> Mały człowieku....szczególnie tym ostatnim zdaniem dajesz niezłe świadectwo o
        > swoim debiliźmie...

coż mi pozostaje odpowiedzieć...widać, że "poziom" wielbicieli jest wprost
        proporcjonalny do poziomu "artystycznego" reprezentowanego przez przedmiotowy
        zespół. Cóż płytka sztuka z dorobioną pretensjonalną i kiczowatą ideologią w
        sam raz dla płytkich ludzi, którym się wydaje że oto oferuje się im coś wielce
        ambitnego. Szkoda słów...
        Kuku (czy koko) zamiast kukać (lub gdakać smile) na forum lepiej pędź do kiosku po
        nowy Teraz Rock. W najnowszym numerze aż się zaczytasz w tych jakże głębokich
        intelektualno-filozoficzno-buddystycznych
        odjazdach (że zacytuję mój wcześniejszy post smile), bo tym razem Twoi ulubieńcy
        po prostu przeszli samych siebiesmile) A na zdjęciu uświetniającym ową mistyczną
        twórczośc pewna pani wygląda jakby dopiero co poddała się kolejnej terapii
        botoksowejsmile)
    • conena Re: Najżałośniejszy polski zespół 05.12.03, 21:05
      a czy ktoś pamięta LO ileś tam z hitem "o o mogę wszystko" ?? to było dopiero
      słabe... + polska brintey spears + just 5 (juz o nich nikt nie pamięta??) i
      wszystkie twory idola...
    • Gość: ;-[ Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 12:42
      Papa Dance. Ktoś ich pamięta? Ponoć w zeszłym roku się reaktywowali, a dziś MTV
      Classic przypomniała 11 utworów tego zespołu. Zarówno wtedy, jak i dziś ich
      muzyka do mnie nie przemawaia.
    • Gość: ANKAra Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.chello.pl 13.12.03, 16:38
      Łzy, Ich Troje i całe hipklopowe gewno!!!
    • willa87 Re: Najżałośniejszy polski zespół 13.12.03, 17:08
      ....::::: Blue Cafe ::::........
    • martynka_arc blu kafe 29.12.03, 22:33

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka