Gość: kittii IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / 192.168.51.* 27.11.03, 14:43 jeden osiem l jest świetny. strasznie podoba mi się jego piosenka "jak zapomnieć?". jest poprostu zajebista Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieznajoma Re: Wideoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 14:45 jeden osiem l jest poprostu super jak zapomniec jest jedną z najfajniejszych ich piosenek mają bardzo fajne piosenki trzymajcie tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graf Zero Re: Wideoteka IP: *.zagiel.com.pl / 10.91.1.* 31.12.03, 15:14 Słyszałem tylko kawałek "Jak zapomnieć" - świetny, bardzo pasujący do mojego nastroju ostatnimi czasy. Słuchałem go non stop aż do nauczenia na pamięc. Po prostu gratulacje dla squadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Wideoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 14:18 Powiem krótko: ŻYCIOWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antawn Re: Wideoteka IP: *.kalisz.mm.pl 13.02.04, 10:35 Plyta na dobrym poziomie,sporo fajnych piosenek,melodyjna,przebojowe JAK ZAPOMNIEC,teksty tez przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: Wideoteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 17:04 Jeden Osiem L,ma zajebiste piosenki ale 'Jak zapomnieć' powaniła mnie na kolana dlatego teraz słucham tylko tej piosenki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Wideoteka 17.02.04, 17:11 to zaczyna trochę wyglądać jak wątek o zespole "veto" ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor(fan hh) Re: Wideoteka IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.05.04, 14:51 Mam tę płytę-krótko jak zapopmniec jest pod publike plyta dla fana prawdziwego hh jest slaba po prostu hiphopolo Odpowiedz Link Zgłoś