Gość: joł IP: 193.28.226.* 30.04.09, 12:40 Ale dno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: Żenada w Opolu IP: *.chello.pl 30.04.09, 13:13 moze mandaryna sie zalapie. sltszalem ze nagrywa 3 plyte a na lato ma byc 1 singiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siejeje Re: Żenada w Opolu IP: 212.160.99.* 30.04.09, 13:42 "Rogowiecki i Brzozowicz to się na muzyce znają..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekwr Re: Żenada w Opolu IP: *.enterpol.pl 30.04.09, 14:06 Opole dobiło dna. Szanujący się artyści, którzy zgłosili swój udział powinni zrezygnować, by zachować twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
cari24 Re: Żenada w Opolu 30.04.09, 14:29 Na chłopski rozum oszczędności powinno się robić na ilości wykonawców, a nie na jakości wykonań. Zamiast 17 średnich piosenek, wybrać dobrych 10-12 i pozwolić wybrzmieć instrumentom, a nie z festiwalu robić konkurs wokalistów (wiadomo, że w tej kategorii Piotr C. wygra) Nie przekonują mnie takie tłumaczenia, zawsze był "ośmiogodzinny dzień pracy", a występy były na żywo, a pomyłki? Prędzej pomyli się wokalista niż gitarzysta czy perkusista. Pan ROma R. robi sobie kpiny z festiwalu, który można by wreszcie postawić na nogi. Natomiast mam propozycję na oszczędności dla wykonawców konkursu PREMIERY: Skoro będzie pół-playback, po co zabierać muzyków? Złapcie w Opolu jakichś statystów, a widownia się nie zorientuje. Jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział "Ciemny lud to kupi..." A gdyby ktoś "przypadkiem" zapomniał - w zeszłym roku premiery wygrały LESZCZE z pisoenką, która później oczywiście stała się ogólnopolskim hitem nuconym w każdym domu "Tak się bawi nasza klasa..." A pamiętacie "skandalik" z przyznaną i odebraną nagrodą pani Cerekwickiej? Widocznie pan Rogowiecki postanowił przyćmić ubiegłoroczny skandal. PS: Na początku miałam nadzieję, że przynajmniej kilku wykonawców postanowi zbojkotować ten "Kabareton", ale spojrzałam na listę "Premier" i pozbyłam się złudzeń. Każdy chce się wypromować... Szkoda, wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grosz Re: Żenada w Opolu IP: *.219.146.194.generacja.pl 30.04.09, 14:52 BUUU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all999 Re: Żenada w Opolu IP: 80.72.34.* 30.04.09, 15:03 Bzdura, ośmiogodzinny dzień pracy to na takim festiwalu fikcja, byłem technikiem trzy razy w ekipie dźwiękowej i pracowaliśmy po 12-14 godzin na dobę, tym razem na pewno nie będzie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkei Re: Żenada w Opolu IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 15:22 na koncert idzie sie po to żeby posłuchać muzyki na żywo.. tak myśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Żenada w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 15:46 No chyba żartują. Myślałam że to będzie fajny występ afromental i comy ale raczej tak nie będzie. wsyztsko co z playbacku lub z półplaybacku jest żałosne. Superjedynki robia sie beznadziejne jak to całe eska music awords. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Żenada w Opolu IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.09, 15:54 jaa-czytaj ze zrozumieniem-tu chodzi o koncert premier nie o koncert superjedynek. Zreszta wokalisci beda spiewać na zywo-niektóre instrumenty beda puszczane tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Żenada w Opolu IP: 62.233.129.* 30.04.09, 16:33 Proponuję nie robić tego koncertu w ogóle - to dopiero będzie oszczędność. Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lona Re: Żenada w Opolu IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.09, 19:53 no przepraszam bardzo, ale Polska tak się cofa, że masakra. Dla mnie do jest żal koncert z playbacku ;| równie dobrze by było, jakbym włączyła sobie radio ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajama Re: Żenada w Opolu 30.04.09, 20:42 Szkoda, ale to jest ten sam regulamin jak w Eurowizji. Zaszkodzi wykonawcom dla ktorych zespol odgrywa wazna role (oprocz podkladu). Mam nadzieje ze to nie obchodzi koncert Superjedynek, bo np. Ewa Farna ma kapele ktora tworzy atmosfere rockowa, niezbedna do jej glownego utworu. Taki regulamin faworizuje wykonawcow "Eurowizyjnych", z zespolem tanecznym (Natasza!). Ale dobrze ze "biedny" TVP nie wymaga 100% playbacku, jak wiele sieci telewyzyjnych wymagaja na imprezach (by oszczedzic kase).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWP Re: Żenada w Opolu IP: *.chello.pl 30.04.09, 21:18 ojezu wielkie mi halo. i tak wiadomo że opole należy w tym roku do Mass Beat i ich kawałka HWP -> tiny.pl/zpr8 Odpowiedz Link Zgłoś
0loo Re: Żenada w Opolu 01.05.09, 19:14 hahahahahahaha brak słów na to. po prostu genialni są xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Żenada w Opolu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.09, 13:45 opole sięgnęło bruku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marceli Re: Żenada w Opolu IP: *.ds1-k.us.edu.pl 04.05.09, 08:27 Lubię to miasto, pamiętam jak The Beatles tam grali w 1968. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Żenada w Opolu IP: *.171.188.72.static.crowley.pl 04.05.09, 10:15 W ten oto sposób konkurs premier bezpowrotnie stracił już sens,a artyści którzy wystąpią w tym konkursie narażają się na śmieszność- jeśli im zależy na swojej karierze powinni podziękować i wycofać się z tej żenującej imprezy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Żenada w Opolu IP: *.171.188.72.static.crowley.pl 04.05.09, 10:19 jeszcze jedno: obwiniając za tę sytuację ekipę techniczną i ich ciężką pracę - to jest dopiero syf- ludzie, szanujmy się.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Żenada w Opolu IP: *.tpn.ceron.pl 04.05.09, 12:52 To może ja wystartuje... śpiewać nie umiem, ale playbeck się trochę zmiksuje i jakoś bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Żenada w Opolu IP: *.icpnet.pl 04.05.09, 20:47 haha, no pieknie, za hotel nie dostana, bo zaplaca z tego, co zarobia, tak jakby zarabiali po to, by moc zwrocic koszty noclegu... za wszystko inne tez pewnie sobie sami zaplaca, i co z tego, ze wyjdzie, ze przyjezdzaja charytatywnie, wszak to zaszczyt w opolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaszczur Re: Żenada w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 21:30 Panowie, możecie dzięki mnie zaoszczędzić jeszcze więcej! Ja wam będę śpiewał przez cały czas trwania Opola za 5000zł! Wprawdzie śpiewam kiepsko, ale za to jak tanio i w dodatku na żywo! Dajcie znać czy jesteście zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata-Folklorysta Re: Żenada w Opolu IP: *.aster.pl 04.05.09, 22:23 Te opolskie dziouchy, wielkie paradnice, Wobec PiS-u tyłem, w górze ich spódnice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żenada w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 23:14 A na obsługę generałów NATO w Krakowie wojskowi zażądali 8 milionów. Kurna, mówią o kryzysie bo to wygodny temat. Ach szkoda gadać, dno...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będe_się_śmiał Re: Żenada w Opolu IP: *.ptvk.pl 18.05.09, 21:14 Fajnie będzie jak półplayback się zatnie. Będzie ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś