peter.steele 05.12.03, 23:54 Rok dobiega ku końcowi wpiszcie na jakich koncertach byliście. I jaki waszym zdaniem byl on najlepszy? Wg mnie TSA i Armia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Koncert tego roku 06.12.03, 00:05 kult live chyba nigdy mi się nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Koncert tego roku IP: 212.33.65.* 06.12.03, 09:11 cze67 napisał: > Gabriel w Poznaniu. Fleszar? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Koncert tego roku 06.12.03, 09:50 Największym przeżyciem był dla mnie fenomenalny i magiczny koncert R.E.M. na Torwarze. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Koncert tego roku 06.12.03, 10:22 A dla mnie fenomenalny i magiczny koncert Blur w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Koncert tego roku 06.12.03, 10:35 Być może pod wpływem niedawnych przeżyć ale najlepszy wydaje mi sie koncert Tindersticks w warszawskiej Skarpie Dardzo dobrze wypadł również Justin Sulivan w Jazzgocie oraz Mogwai w Proximie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Koncert tego roku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 10:39 Zdecydowanie YES - w najsilniejszym składzie, lata lecą, a zespół nadal w formie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Koncert tego roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 11:21 Yes Iron Maiden (3.06) Deep Purple (mimo zastrzezen) Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: Koncert tego roku 06.12.03, 11:33 Audiencja w Sali Kongresowej na koncercie King Crimson. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Koncert tego roku 06.12.03, 11:53 Justin Sullivan & friends w Jazzgocie. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Koncert tego roku 06.12.03, 14:51 Jeszcze przede mną. Jeszcze tylko 4 dni. Coś czuję, że Erykah Badu będzie moim koncertem roku. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Koncert tego roku 17.12.03, 17:04 hawkshaw napisał: > Jeszcze przede mną. Jeszcze tylko 4 dni. Coś czuję, że Erykah Badu będzie moim > koncertem roku. > I miałem rację To był mój koncert roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Koncert tego roku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 16:07 Moby - Stegny, Sisters Of Mercy - Mera i David Bowie w Berlinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture nie jestem pewien IP: *.chomiczowka.net.pl 06.12.03, 16:38 Ale na pewno Yes, jeśli chodzi o profesjonalizm. Jeśli chodzi o repertuar, to Def Leppard, ale tu niestety całość rozwaliło nagłośnienie. A jeśli chodzi o klimat - Blackmore's Night )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: Koncert tego roku IP: *.orasoft.pl 06.12.03, 16:56 zdecydowanie Moby na Stegnach, potem długo długo nic i kilka w miarę na podobnym poziomie czyli Sisters, PL i Anathema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Koncert tego roku IP: *.toya.net.pl 17.12.03, 16:29 Dżem na festiwalu im. Ryśka i Bob Dylan w Berlinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubs Re: Koncert tego roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 17:00 RADIOHEAD w Berlinie OWOCE i WARZYWA - Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Koncert tego roku 17.12.03, 17:02 NSNS i Aries Vehemens w Nowym Targu )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Koncert tego roku 17.12.03, 17:08 Gabriel w Poznianiu i Andy w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: Koncert tego roku IP: *.chello.pl 17.12.03, 18:30 Jeden tym: Placebo na Torwarze!!! Może dlatego, że nie udało mi się dostać na ten koncert i choć wrzesień już daleko za nami, to żałuję i żałuję, jak Flinta (bleh!) swego czasu.... Nie, ale na serio. Strrrasznie chciałam iść na ten koncert, nie poszłam (oczywiście...) i mimo kiepskich recenzji mit o wspaniałym Placebo (i Brianie Molko!) nie gaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: Koncert tego roku 17.12.03, 18:44 Nikt nie wymienił jeszcze R.E.M na Torwarze, więc spieszę uzupełnić brak poza tym głosuję na 2 koncerty Ścianki w moim mieście: pierwszy się nie odbył a na drugi nie dotarłam z podróży. Ale oczekiwania przed każdym miałam ogromne Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Koncert tego roku 17.12.03, 19:04 abranova napisała: > Nikt nie wymienił jeszcze R.E.M na Torwarze, więc spieszę uzupełnić brak Nareszcie mam dowód na to że jestem nikim Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Koncert tego roku 17.12.03, 19:25 napewno Yes w kongresówce... na Woodstock było pare ciekawych , szczegulnie Dżem mi się spodobał no , i Hunter był też niezły The Animals - największym obciachem było to że na temat tego koncertu była dwuzdaniowa notatka małym druczkiem... przypadkiem zauważyłem 2 godz. przed tymże koncertem, ale się udało być Chocolate Spoon - założe się że nikt nie słyszał, mało znana kapela z pod Warszawy , prosty rock'n'roll ale robi wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Koncert tego roku IP: 213.17.133.* 17.12.03, 19:30 Africa is Hungry w Toruniu i Puk Rock Later w Katowicach, choć to bardziej festiwale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC bylam w Berlinie na Matchbox Twenty =) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 01:50 to byl super koncert zespol wypadl extra grajac live, zagrali ponad 20 piosenek. Rob Thomas zrobil na mnie b.dobre wrazenie warto wymienic tez support- Maroon 5, takze interesujacy band =) ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aretha5 Re: Koncert tego roku IP: *.pai.net.pl 18.12.03, 01:56 metafizycznym przeżyciem był niewątpliwie koncert Petera Gabriela, kolejną piękną rzeczą był koncert Casandry Wilson i BJORk rzecz jasna .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Koncert tego roku 18.12.03, 12:21 z prywatnych przyczyn Misfits )))))))))))))))))))))))) a tak ogólnomuzycznie Placebo. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Koncert tego roku 18.12.03, 12:34 nikka007 napisała: > z prywatnych przyczyn Misfits )))))))))))))))))))))))) chodzi oczywiscie o to, ze Glenn Danzig jest wujkiem kol. Nikki007 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Koncert tego roku 18.12.03, 12:45 1. obcene extreme fest w Trutnowie 2. testament w proximie 5.08.2003 3. danzig w stodole 7.12.2002 [bo grudzien to juz jakby nowy rok jest] speszal ałord gołs tu: MISFITS w proximie 5.02.2003 ))))) dodatkowe wyróżnienie: EXODUS, NUCLEAR ASSAULT, BEHEMOTH, MORTICIAN, CALLENISH CIRCLE - proxima 18.10.2003. Koncert byłby zapewne moim koncertem roku, gdyby nie to, ze się nie odbył. Zamiast setu w wawie Niemcy załatwili sobie bowiem dodatkowy koncert w reichu, a warszawski set prawie w ostatniej chwili odwołano. Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Koncert tego roku 18.12.03, 13:37 Było ich kilka: - Spełnione marzenie - 3 godziny z Neilem Youngiem w Berlinie - Największe zaskoczenie i największe przeżycie - Massive Attack tamże - Największe wyrafinowanie - King Crimson w Kongresowej - Największy power - Deep Purple w Spodku (i tez zaskoczenie bo po tym co widziałem w tym roku wcześniej, nie spodziewałem sie cudów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seth Re: Koncert tego roku IP: *.icpnet.pl 18.12.03, 13:34 Paul McCartney - Budapeszt Rolling Stones & AC/DC - Lipsk To byly nie tylko najwspanialsze koncerty tego roku, ale i mojego dotychczasowego zycia. Juz moge umierac... Odpowiedz Link Zgłoś