ihopeyouwilllikeme Re: Watek kontrolny 08.12.03, 23:48 a tak Wam watek potrzebny ?))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Watek kontrolny 09.12.03, 11:39 O kurcze, ale fajny wątek, w sam raz dla mnie! I dla Brata! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Watek kontrolny 09.12.03, 11:55 pizmak31 napisała: > O kurcze, ale fajny wątek, w sam raz dla mnie! Dziewczyny nie czytały Pana Samochodzika. A jak juz to i tak nie rozumiały wszystkich szowinistycznych przesłań zawartych w książkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Watek kontrolny 09.12.03, 12:00 Szowinistycznych ????? Pan Tomasz kocha kobiety! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Watek kontrolny 09.12.03, 12:09 Kurcze, chlopaki, wszystkie Pany Samochodziki znam na pamiec. A szczegolnie Ksiege Strachow. Cytuje z pamieci wierszyk: W tym jeziorze mieszka zaba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: Watek kontrolny IP: *.stansat.pl 09.12.03, 12:14 pizmak31 napisała: > O kurcze, ale fajny wątek, w sam raz dla mnie! i dla mnie !!! biorę sie za odgrzebywanie książek ... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Watek kontrolny 09.12.03, 12:23 Poczulem sie skontrolowany. Ale Karen z Samochodzika i templariuszy to milosc mojego dziecinstwa Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Watek kontrolny 09.12.03, 12:25 A ja bylam zakochana po uszy w Winetou, bo mial skorzane mokasyny i byl nieszczesliwie zakochany w Miss Kapitan. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Watek kontrolny 09.12.03, 12:31 pizmak31 napisała: > A ja bylam zakochana po uszy w Winetou, bo mial skorzane mokasyny i byl > nieszczesliwie zakochany w Miss Kapitan. Kurde, Pizmaku, ja myslalem, ze te ksiazki tylko przyszczate chlopaki czytaly A w ogole to akcja jednej z czesci (Zlota rekawica chyba) rozgrywala sie w Sejnach. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Watek kontrolny 09.12.03, 12:35 Samochodzik mial sentyment do sciany wschodniej. Templariusze tez w pewnym momencie zapedzili sie nad jezioro Wilkokuk, a to (tylko nie pamietam czy nazwa nie jest nieco przekrecona) takze niedaleko Sejn. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Watek kontrolny 09.12.03, 12:46 Nef, wtedy jak to czytalam to bylam malym pryszczatym chlopcem, a w ogole to sprawdz poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Watek kontrolny 09.12.03, 12:50 pizmak31 napisa3a: > Nef, wtedy jak to czytalam to bylam malym pryszczatym chlopcem, ... z warkoczykami... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Watek kontrolny 09.12.03, 15:14 cze67 napisał: > Samochodzik mial sentyment do sciany wschodniej. Księga Strachów "działa" się na pojezierzu myśliborskim, niedaleko mnie. Pamiętam za gówniarza miałem plan żeby zwiedzić wszystkie miejsca obozowisk Pana Samochodzika w tej książce. Ech jak zwykle nic z tego nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Moja książka!!! 09.12.03, 15:43 www.nienacki.art.pl/galeria/okladki/ksiega_strachow_pojezierze_1981.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajhołp Re: Moja książka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 20:26 Fajnie by było zwiedzić wszystkie miejsca opisane w tej serii. mam takie plany, Kolumbii też nie wykluczam ))))) ( oczywiście chodzi tylko o te, którew istnieją )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Moja książka!!! 09.12.03, 21:04 a ja najbardziej polubilam czesc gdy dzielny Pan Samochodzik scigal Fantomasa! i nawet bylam na zamku w ktorym PanSamochodzik mieszkal)))) a inna ulubiona jest Niesamowity Dwor! Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Moja książka!!! 09.12.03, 21:17 mallina napisała: > a inna ulubiona jest Niesamowity Dwor! Mallinko, nigdy nie ogladaj filmu pana Kidawy zrealizowanego na podstawie tej ksiazki, bo milosc Ci wyblaknie A jesli juz to tylko ze wzgledu na Natalie i jej slodkie piosenki z Felicjanem. Pamietacie song- "Ekscentryczny dance"? To wlasnie z tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś