vulture 14.12.03, 01:14 Ogólnopolski, zresztą. A kto nie był, niech żałuje. Fajnie, że przyszli wszyscy stali bywalcy forumowych spotkań, jak i nowe osoby, niektóre z baaaardzo daleka Dzięki, super było pogadać o muzyce i nie tylko... Pozdrawiam Vulture Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubasa Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 01:29 Było zajebiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 10:47 Gość portalu: kubasa napisał(a): > Było zajebiscie... jak zwykle, zreszta. Fajnie, ze pokazaly sie nowe osoby i fajnie, ze srednia wieku troche spadla Wczorajx jednoosobowo usatlilem, ze Pani Pizmak powinna zostac intronizowana na tron forumowy i zostac nasza krolowa. Co Wy na to? p.s. Wypilismy rowniez zdrowie nieobecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: 13.XII.2003 odby3 się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 11:03 Jestem za! Bylbym bratem krolowej, czyli jakims chyba ksieciem, czy kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture fajnie się z Jaśkiem śpiewało Anathemę IP: *.chomiczowka.net.pl 14.12.03, 11:12 Ale nie rozumiem, czemu Agenta jakoś to nie rozbawiło. Dziękuję wszystkim za płyty, a w szczególności Foxy za Papa Dance i Argusowi za dziadów trzech. Na obu są podobne klawisze, buehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: fajnie się z Jaśkiem śpiewa3o Anathemę 14.12.03, 11:15 Ja w tym czasie odpoczywalem po sprzataniu po wstawianiu okien... Uprzejmie poprosze o pelniejszy opis zlotu. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: fajnie się z Jaśkiem śpiewa3o Anathemę 14.12.03, 11:24 Bardzo miło było pozanać kilka nowych osób... wszyscy byliśmy pełni podziwu dla Ayi - napisz jak dotarłaś do domu Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: fajnie się z Jaśkiem śpiewało Anathemę 14.12.03, 11:36 Gość portalu: Vulture napisał(a): > Ale nie rozumiem, czemu Agenta jakoś to nie rozbawiło. > Ja pamietam, ze spiewaliscie rowniez starsza z siostr. Nanananana... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 11:29 nefil napisał: > p.s. Wypilismy rowniez zdrowie nieobecnych. To mam nadzieję,że mi się zdrowie w związku z tym poprawi(uważam się bowiem za nieobecną) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka IP: *.orasoft.pl 14.12.03, 11:26 to ja jako rzadki bywalec podam liste uczestnikow, 1. Pizmak ( a bardzo gustownych kozaczkach) 2. Ais Ais Baby 3. Madee w uroczej koszulce 4. Nikka biznessa juz niedlugo 5. Foxy21 (zjadłbym w końcu to spaghetti) 6. Pixie 7. Ayya (gratulacje za determinacje i najdłuższy dystans przebyty na zlot) 8. zona Pebe 9. Argus (po raz pierwszy i nieostatni) 10. Jack chwilowo nudzący się trochę zimową porą 11. Vulture spiewający nieśmieszne piosenki 12. JAsiek - wciąz extremalny i bezkompromisowy 12. Nefil - jak zwykle gotycki i posępny 13. Gregkor - nadzieja polskiej reprezentacji w popychaniu odwaznikow na lodzie 14. Ilhan prosto z Manchesteru 15. Kubasa (wraz z kuzynem) 16. maz zony Pebe 17. 4 Hawkshaw AD 18. pan Jan spozniony nieco w rozmowach pojawiali sie takze Teddy (Polska zachodnia), Miecio - pewno znow na trasie, Cze67, Sugar, Gaspar4, Greg i jeszcze pare osob ktorych niestety nie pomnę. Było przeuroczo i sympatycznie. JEsli kogos pominąłem w spisie prosze o złożenie zazalenia w formie wydruku komputerowego na formacie A4 do organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper zapomnialem IP: *.orasoft.pl 14.12.03, 11:28 w rozmowach pojawialo sie tez oczywiscie cale łódzkie TWA (z którym jak dotąd się wciąz mijam (). Pozdrowienia dla Bałut i Retkinii. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Uwazajcie z datami! 14.12.03, 11:31 Tych, ktorzy byli na zlocie bedzie bardzo latwo poznac, jezeli akurat natkna sie na jakiegos redaktorka z telewizji, ktory tradycyjnie, jak co roku zada im pytanie: z czym kojarzy sie wam data 13 grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: zapomnialem part2 IP: *.orasoft.pl 14.12.03, 11:33 no wlasnie - takze Mall, Sroo22, H8red tez sie pojawiali w rozmowach. Wiecej soebie nie bede przypominal bo juz mnie głowa rozbolała od bolesnego procesu myślowego. Wszystkcih pominiętych uprzejmie przepraszam i odsyłam 2 posty up. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Aha!!! To teraz już wiem... 14.12.03, 22:26 ...dlaczego mnie uszy piekły )) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: zapomnialem 14.12.03, 11:34 ? tez byl, ale szybko umknal do Traffica. Ilus, Gregkor, Vulti (Dzizus! Wlasnie slucham)- dzieki za plyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture właśnie sobie przypomniałem co sobie zapomniałem IP: *.chomiczowka.net.pl 14.12.03, 11:46 ? był nawet dwa razy, bo najpierw przyszedł, potem wyszedł, a potem jeszcze raz przyszedł. I - jak się tylko mogę domyślać - potem także wyszedł. Nie rozumiem, dlaczego wykonanie kolęd Anathemy nie rozbawiło Agenta. Może myślał, że to jakieś inne pieśni wielkopostne czy coś... Zaciekawił mnie natomiast wystrój sali, przypominający (kanapy!!!) lokale, których reklamy można zazwyczaj znaleźć za wycieraczką samochodową. Aha, i robiliśmy jeszcze maski, bo zupełnie przypadkowo miałem przy sobie markery, nożyczki i blok rysunkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: właśnie sobie przypomniałem co sobie zapomnia 14.12.03, 12:16 Było ofkorz zajebiście. Argus, ja ciągle nie wierzę że Ty to Ty, młodszego brata pewnie wysłałeś Pixie, Ayya - fajnie że sięzjawiłyście Hawk - dziękuję ci bardzo że zrobiłeś to co zrobiłeś, gdy barman się schylił )) Iluś - dzięki za wojnę co w domu się zaczyna Gregkor - cały czas podtrzymuję zdanie - masz wpierdol Jack - dzięki A ogólnie to się cieszę, że byliśmy, że było fajnie, i mam nadzieję że Pixie i Argus będą teraz częściej docierać na spotkania, a nie raz na rok. Vulti, nie wiedziałam że tak ładnie śpiewasz. Jednak ten czerwony lateks ma jakiś wpływ dziwny na ludzi... A, i jeszcze chciałam powiedzieć, że razem z Piżmakiem spowodowałyśmy, że Sam Pan Reżyser Krystian Lupa wyszedł ze swojej kanciapy )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ekhm 14.12.03, 12:32 aislinn napisała: > Vulti, nie wiedziałam że tak ładnie śpiewasz. > Jednak ten czerwony lateks ma jakiś wpływ dziwny na ludzi... Drobne wyjaśnienie: NIE JA byłem obleczony czerwonym lateksem, tylko kanapa, na której długo nie dało się wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elentarii Re: zapomnialem IP: *.toya.net.pl 14.12.03, 17:38 pozdrawiam z tej jeszcze innej czesci Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
vulture O, hej! 14.12.03, 18:33 Gość portalu: elentarii napisał(a): > pozdrawiam z tej jeszcze innej czesci Łodzi Innej niż jaka? ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: zapomnialem 14.12.03, 18:42 Gość portalu: elentarii napisał(a): > pozdrawiam z tej jeszcze innej czesci Łodzi El, co to sie znaczyc mialo, ze nie przybylas?! Ladnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elentarii ojej IP: *.toya.net.pl 15.12.03, 15:54 z innej niz Retkinia i Baluty nie przybylam, bo w domu pomoc trzeba bylo przy rodzinnej uroczystosci... i strasznie zaluje ale co sie odwlecze ... pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 13:41 a kto to jest Pebe? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 13:59 Pebe to jest Tebe, nasz przeuroczy admin, a zona Pebe, to jest zona Tebe, przeurocza zreszta, oboje sie swietnie znaja na sztuce, wiec wymienialismy wysublimowane opinie na temat roznych wystaw: w zachecie i nie tylko oraz rozmawailismy o muzyce celtyckiej, a Lov sie popisywal znajomoscia muzyki z Tybetu oraz z krajow nadbaltyckich. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 13:20 Było rewelacyjnie, naprawdę Pogadaliśmy sobie z Argusem o naszych ulubionych płytach Yes, Pixie obiecała mi, że w końcu posłucha rocka progresywnego, a Jasiek, nie wiem czy pamięta, ma sięgnąć po Metallicę (no i przypominam Jasiu, że obiecałeś mi przynieść ten Twój Suede...). A Kuzyn Kubasy na następny raz przychodzi z gotowym rankingiem 100 ulubionych piosenek. I tak najbardziej opadła mi szczęka przy koleżance Ayyi (RL), bo okazało się, że wcale nie jest taka zupełnie nieznana, jak by się mogło wydawać... Pozdrawiam wszystkich wczoraj obecnych i tych nieobecnych, o których oczywiście pamiętaliśmy, też Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 13:32 A jak nie trafiłem tam przypadkiem? Bo w taką faze wczoraj wpadłem że wszystko możliwe kurcze. Jeśli zawitałem to z góry przepraszam za moje zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 13:34 miecio4 napisał: > A jak nie trafiłem tam przypadkiem? Bo w taką faze wczoraj wpadłem że wszystko > możliwe kurcze. Jeśli zawitałem to z góry przepraszam za moje zachowanie. Mieciu, tak czy owak, wypiliśmy Twoje zdrowie poprzedzone toastem Jacka ) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 13:40 Chcialam dodac, ze byl tez dawno nie widziany Loveletter, ktory to z Tebem doszedl do wniosku, ze SOAD jest zajebistym zespolem, w czym im troche przeszkadzalam, ale potem dalam za wygrana. Nef, dziekuje za korone, az sie zarumienilam (niegodnam, niegodnam) dodam, ze nie pozegnales sie ze mna, wychodzac z imprezy, ale rozumiem, ze mlode dziewczeta (ayya) zawrocily Ci w glowie i dla starej juz czasu nie miales. Pixie, cudownie bylo Cie poznac, mam nadzieje, ze czesciej zawitasz do stolicy (nocleg u mnie, wiadomo), Argus - chlopie, jestes prawie tak samo przystojny jak moj brat cze67, a wszyscy mysleli, ze bedziesz z broda. No i Kuzyn Kubasy, ktoremu wroze swietlana kariere łamacza niewiescich serc, jakbym byla o polowe mlodsza, to juz bym miala zlamane serce. Bo dlon mam zmiazdzona ))) generalnie, bylo zarąbiasto, szczegolnie w momencie kiedy Agent cooper powiedzial, ze subtelnie wygladam w czerni oraz gdzy Pani Szatniarka powiedziala, ze sam rezyser wyszedl dla nas z kanciapy. No bo ten pub KULTURALNA sie nazywa. Aha, i jeszcze dowiedzialam sie, ze Jasinek wybuduje metro od Warszawy do Wroclawia przez Tarchomin i nastapi to niedlugo. I jeszcze, ze jestescie zajebisci, kocham Was i ze zlapali Saddama! Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 15:20 pizmak31 napisała: > Nef, dziekuje za korone, az sie zarumienilam (niegodnam, niegodnam) dodam, ze > nie pozegnales sie ze mna, wychodzac z imprezy, ale rozumiem, ze mlode > dziewczeta (ayya) zawrocily Ci w glowie i dla starej juz czasu nie miales. To moje kolejne faux-pas. Dodam, ze w ogole sie nie pozegnalem, myslac, ze jeszcze powroce z dworca do Kulturalnej (chyba, kurde, moja osoba srednio pasuje do tej nazwy), ale juz nie dalem rady, bom ograniczon przez Miejskie Zaklady Autobusowe i o 23:00 mialem ostatni pojazd. Tak wiec PRZEPRASZAM, zachowalem sie jak GOWNIARZ. Naprawde mi glupio ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 15.12.03, 15:12 ilhan napisał: > (no i przypominam > Jasiu, że obiecałeś mi przynieść ten Twój Suede...). ten na którym jest death metalowa wersja "metal mickey" ? niestety pozyczyłem sąsiadce. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 13:38 Było bardzo miło, fajnie Was było zobaczyć i w ogóle. Szkoda tylko, że nie wszyscy przybyli, ale mam nadzieje, że jeszcze kiedyś będzi mi dane spotkać się z Wami PS1 Do Ilhana: Ayya bynajmniej nie pochodzi od Aya RL PS2 Widzę, że impreza szybko się skończyła, skoro Vulture (dzięki za 'cudowną' składankę) napisał relację o 1 w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 13:43 ayya napisała: > PS1 Do Ilhana: Ayya bynajmniej nie pochodzi od Aya RL Niemożliwe... ) > PS2 Widzę, że impreza szybko się skończyła, skoro Vulture (dzięki > za 'cudowną' składankę) napisał relację o 1 w nocy Po północy nie wytrzymaliśmy i podłączyliśmy laptopy żeby wejść na czat. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 14:12 ilhan napisał: > > PS2 Widzę, że impreza szybko się skończyła, skoro Vulture (dzięki > > za 'cudowną' składankę) napisał relację o 1 w nocy > > Po północy nie wytrzymaliśmy i podłączyliśmy laptopy żeby wejść na czat. > Zapomniałam, że końcu to uzależnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka IP: *.orasoft.pl 14.12.03, 13:43 miło widziec za cała i zdrowa dotarłaś do domu. Rowniez mam nadzieje, ze we Wrocku lepsza pogoda niż w Wwie, aczkolwiek o to pewno nie trudno biorac pod uwagę że bardziej chu.... niz dzisiaj u nas nie moze chyba być... Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 14:09 Gość portalu: AgentCooper napisał(a): > miło widziec za cała i zdrowa dotarłaś do domu. Rowniez mam nadzieje, ze we > Wrocku lepsza pogoda niż w Wwie, aczkolwiek o to pewno nie trudno biorac pod > uwagę że bardziej chu.... niz dzisiaj u nas nie moze chyba być... U mnie jest chyba tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 14:22 Oraz chcialam dodac, ze t.o.m.e.k z Poznania, ktory mial przyjechac na 98,8 proc, sie nie zjawil, w zwiazku z tym... wlasnie nie wiem, co w zwiazku z tym... Moze by zlozyl jakas publiczna samokrytyke czy cus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugarinho Pytania do Agenta Coopera IP: *.retsat1.com.pl 14.12.03, 15:07 AC napisał: "w rozmowach pojawialo sie tez oczywiscie cale łódzkie TWA (z którym jak dotąd się wciąz mijam (). Pozdrowienia dla Bałut i Retkinii." 1. Czy w obliczu tych słów, oraz twojego wcześniejszego postu - w którym jestem wymieniony jako jeden z tematów rozmów - mam rozumieć że jestem postrzegany jako element tzw. "łódzkiego TWA"? 2. Czy na zlocie byli obecni jacyś inni przedstawicele tzw. Ł-TWA? 3. Jeśli nie byli (chociaż może byli???) to twoim zdaniem dlaczego? 4. Czy tzw. Ł-TWA ma jakiś swój statut, miejsce gdzie się spotykają (w realu i na necie), czy istnieje jedynie w świadomości o nim piszących? Z góry dziękuję za odpowiedź! -------------------------------------------------------------------------------- Pytanie do reszty towarzystwa: czy TWA ma charakter podobny do Stowarzyszenia Ordynacka? Czy TWA zamierza wystawiać swoją listę do parlamentu europejskiego & stuff? PS: Prośba do Holmesa z Chomiczówki: wyobraź sobie że ten post znalazł się na AFS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture Odpowiedź do Watsona z Retkinii. IP: *.chomiczowka.net.pl 14.12.03, 15:13 Nie wiem, co to jest AFS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugarinho Mój post do Chomikowa: IP: *.retsat1.com.pl 14.12.03, 15:16 Bez wzgledu na to co bym napisał i tak byś mi odpisał Teraz też odpiszesz. Bo to jest silniejsze od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Pytania do Agenta Coopera 14.12.03, 15:27 Gość portalu: Sugarinho napisał(a): > mam rozumieć że jestem postrzegany jako element tzw. "łódzkiego TWA"? Bez 'tzw. "łódzkiego TWA"'. Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 No,no. 14.12.03, 16:40 Kilka refleksji: O klacie Jaśka666 krążą legendy - jak się okazuje, legenda okazała się prawdziwa. Pełny respekt! Vulture jest rzeczywiście bardzo podobny do Phila Collinsa Aislinn ma o jakieś 8 lat mniej niż podaje (tylko nie wiem po co tak się upiera,że jest starsza Pizmak31 - coż... przesympatyczna postać Jak się okazało Kubasa i Ilhan bardzo chętnie wybiorą się ze mną na koncert Jeffa Buckleya - jeśli tylko zechce do Polski w końcu przyjechać Nefil - na początku przestraszyłem się jego czarnym gotyckim makijażem - jak się okazało, zupełnie niepotrzebnie. Gregkor - facet niesamowicie naładowany pozytywną energią Nikka - niezawodna w roli przewodniczki i przypominania mi kto jest kim (dzięki wielkie Hawkshaw - zdradził mi tajemnicę dlaczego lubi kobiece głosy i jak się okazało wcale nie dlatego, że kiedyś chciał być dziewczynką (a jak wcześniej myślałem);- ) Reszta uczestników też bardzo sympatyczna. I tylko żal, że Albercik13 się nie pojawił. A poza tym to Kubasa przyszedł nie z kuzynem - tylko z siostrą (gwoli jasności) I jeszcze dzięki Vul za skałdankę - wytrzymałem wszystko aż do momentu gdy zabrzmiała pewna francuska Edit... - tylko jedno - o KURW****!!!!!!!!!! Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: No,no. 14.12.03, 19:28 argus1 napisał: > A poza tym to Kubasa przyszedł nie z kuzynem - tylko z siostrą (gwoli > jasności) Tak - i dodajmy, że ta siostra Kubasy strasznie dużo pali ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture chciałbym nadmienić IP: *.chomiczowka.net.pl 14.12.03, 19:32 Iż jak na siostrę Kubasy, osoba ta ma dość imponujące bokobrody. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: No,no. 15.12.03, 08:30 argus1 napisał: > Kilka refleksji: > O klacie Jaśka666 krążą legendy - jak się okazuje, legenda okazała się > prawdziwa. Pełny respekt! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: No,no. 15.12.03, 15:21 hm... proszę o przypomnienie: czy ja tam chodzilem bez koszulki ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: No,no. 15.12.03, 15:23 tak, tańczyłeś i pokazywałeś klatę emerytkom, co to przyszły na spektakl Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Pytania do Agenta Coopera 14.12.03, 22:28 Gość portalu: Sugarinho napisał(a): > > Pytanie do reszty towarzystwa: czy TWA ma charakter podobny do Stowarzyszenia > Ordynacka? Czy TWA zamierza wystawiać swoją listę do parlamentu europejskiego > & stuff? To ty się jeszcze zastanawiasz? Wątpliwości masz? A po co to 'chyba'? TWA to Czysta Ordynacka, pod przykrywką inteligencji pracującej miast i wsi! ps. Retkinia zalicza się do miasta Łodzi czy to tylko taka...hmm miejsko gminna przybudówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szugaruś W kwestii Retkinii ;-) IP: *.retsat1.com.pl 15.12.03, 09:48 astir napisała: > ps. Retkinia zalicza się do miasta Łodzi czy to tylko taka...hmm miejsko > gminna przybudówka? Kochana Astir Miałem Ci właśnie szczerze odpisać, rozwiewając wszelkie Twoje wątpliwości, jednakże w ostatniej chwili uświadomiłem sobie że to przecież Ty jesteś odpowiedzialna za pisanie tych ultra pojebanych tekstów na forum, jak np.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=4492169&a=9669737 Sama chyba rozumiesz, że w obliczu tego odkrycia, trudno Cię potraktować inaczej jak tylko naturalnie urodzoną idiotkę i odpisać Ci na serio. Z wyrazami nieustającego szacunku: Sugarinho a.k.a. Sugario Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: W kwestii Retkinii ;-) 15.12.03, 15:00 przepraszam, że odzywam się nie pytana, ale zgłaszam ten post Sugara jako post roku Odpowiedz Link Zgłoś
aric Geneza wsi Łodzi.:))) 15.12.03, 10:00 astir napisała: > ps. Retkinia zalicza się do miasta Łodzi czy to tylko taka...hmm miejsko > gminna przybudówka? To taka wioska, która w latach 70 stała się najwiekszym osiedlem w Polsce. Statusu gminy nie posiada, chociaż liczy ponad 100 tyś mieszkańców. Zresztą wszystkie osiedla i dzielnice to były kiedyś wioski, a np Bałuty swego czasu były najwiekszą wioską na świecie. Czyli ogólnie wiocha. Urodziłem sie na Bałutach, 25 lat mieszkałem na Retkini, a teraz mieszkam w Śródmieściu. które notabene też było kiedys wioską. PS W smsie do Vultura o 22.30 zawarłem moją frustracje spowodowaną niemożnością przyjazdu. Więc piłem do trzeciej rano.)) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Pytania do Agenta Coopera 14.12.03, 22:34 Gość portalu: Sugarinho napisał(a): > 2. Czy na zlocie byli obecni jacyś inni przedstawicele tzw. Ł-TWA? > > 3. Jeśli nie byli (chociaż może byli???) to twoim zdaniem dlaczego? Czy ja mógłbym prosic o rozwinięcie myśli kryjącej się za pytaniem 3??? Bo jak rozumiem sugerujesz, że nikt sie nie stawił bo to obciach straszny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugarek Odpowiedzi dla H*reda IP: *.retsat1.com.pl 15.12.03, 09:59 h8red napisał: > > 2. Czy na zlocie byli obecni jacyś inni przedstawicele tzw. Ł-TWA? > > 3. Jeśli nie byli (chociaż może byli???) to twoim zdaniem dlaczego? > > Czy ja mógłbym prosic o rozwinięcie myśli kryjącej się za pytaniem 3??? Bo > jak rozumiem sugerujesz, że nikt sie nie stawił bo to obciach straszny??? 1. Jest to cokolwiek zastanawiające, ale mimo iż w temacie postu wyraźnie wskazałem adresata moich pytań, odpowiedzieli mi prawie wszyscy za wyjątkiem Coopera? 2. Pytania są bardzo proste. Ale specjalnie dla nienawiści spróbuję je rozwinąć 3. Ze skromnych informacji jakie posiadam wynika, że z całego tzw. łódzkiego TWA ostał się jedynie człowiek podpisujący się nienawiść. Stąd moje pytanie do AC, czy ma jakąś teorię na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Odpowiedzi dla H*reda 15.12.03, 11:52 Gość portalu: Sugarek napisał(a): > 1. Jest to cokolwiek zastanawiające, ale mimo iż w temacie postu wyraźnie > wskazałem adresata moich pytań, odpowiedzieli mi prawie wszyscy za wyjątkiem > Coopera? Cóż, pisując tutaj masz chyba świadomość, że zawsze ktoś może Ci się wpieprzyć między wódkę a zakąskę )) W dalszym ciągu nie wiem co miałeś na myśli. Zadając tamto pytanie chyba (podkreślmy to słowo) miałeś jakąś własną teorię. Ciekawym, bo wydaje mi się, że łódzki odłam Forum to tylko kilka osób i ciężko mówić o tym, że została tylko jedna. Fakt, że nie pisują już tuataj za często ale mogą nie mieć zwyczajnie czasu, czyż nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugarmistrz Odpowiedź w stylu "anieatak" IP: *.retsat1.com.pl 15.12.03, 12:01 Nie miał żadnych... teorii, tylko? spytał... dlaczego? po co? w jakim celu... to wszystko..? i jak? czemu tylko... jeden... chociaż tak wielu. Było? a może nie było? a może jest? --- PS: anieatak!!! czy jakoś tam mu? pojebane ale urocze Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 16:28 Ja też chciałbym podziękować wszystkim których miałem przyjemność spotkać, zarówno tych których już znałem jak i (dla mnie) nowe twarze Żałuję że byłem tak krótko i to w dwóch ratach, trudno się mówi (btw: zdążyłem na ostatnie metro Dzięki! A, i special thanks dla Jack'a, chyba moglibysmy i 10 tyle co wczoraj o muzyce przegadać ex ps. Ilhanie - poluj w tym tygodniu na "Magla", właśnie wychodzi świąteczny numer. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 14.12.03, 22:41 Zdradzę Wam w sekrecie, że byłem bardzo bliski stawienia się na zlocie... Przeszkodą były problemy z doborem odpowiedniego krawata...*-) Myślę jednak, iż nadarzy się jeszcze niejedna okazja... Może ktoś jest zainteresowany np. wspominkową imprezą determinowaną smutną rocznicą śmierci frontmana The Clash Joe Strummera? PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 15.12.03, 08:31 A jak wracaliśmy to na przystanku spotkaliśmy znajomego Japończyka i on powiedział, że nie pije już wódki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 15.12.03, 09:55 Jedyne co mogłem zrobić to dzień po zlocie to pójść na koncert ansamblu HEY w koszulce z napisem TWA. Potem jednak stwierdziłem, że wtedy mój ubiór byłby zbyt dekonstrukcjonistyczny. Ostatecznie poszedłem więc w t-shircie z napisem COAL CHAMBER. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 15.12.03, 14:23 Więc tak: 1. Oczywiście się spóźniłem, bo jakże by inaczej.. 2. Kurwa gdzie ja jestem?....pomyślałem gdy wszedłem do knajpy.. 3. I szok...frekwencja przeszła moje i tak wygórowane oczekiwania...dołączając do przybyłych już TWA - rzowców...podwyższyłem znacznie średnią wieku..)) 4. Foxy21 to bardzo miła i sympatyczna osoba..i mógłbym z nią rozmawiać i rozmawiać...)) 5. Piwo było bardzo smaczne.... 6. Nie ma to jak po lufie z Jaśkiem...i rozmowy o muzyce... 7. To nie możliwe, że Hawk ma na imię Maćiek.. 8. Nie wytrzymałem i musiałem ayyi i argusowi zadać pytanie...czy nas sobie tak wyobrażali..)) 9. W czasie zlotu TWO - rzyły się panele dyskusyjne i nie sposób było w każdym z nich uczesticzyć.. 10. Uważam, że panelem nr 1 był panel śpiewny utworzony przez vultiego, nikke i jaśka...inne panele to piżmak, państwo tebe i lov, albo iluś, ayya i kubasowie...itd 11. argus to przesympatyczny koleś... 12. zajęcia plastyczne i wycinanki to jest to co lubimy robić najbardziej..) 13. pan kelner nie skusił spóźnionego johnego.. 14. ładne kule tzn. sfery leżały na stołach, nie wiem czy pamiętasz ais..)) 15. Pytajnik mnie nie poznał.. 16. Madee miała superowy szalik....wsam raz do wspinaczki... 17. znowu wypiłem sporo piwa...a impreza się dość szybko skończyła... 18. nie miałem kaca..))) 19. a, no i latexowe kanapy były zajebiste.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 15.12.03, 15:00 Ogolnie bylo fajnie, swietnie, ze przyjechali forumowicze z daleka Zaskoczyl mnie mile mlody barman, ktory wlaczyl nasza plyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:01 gregkor napisał: 14. ładne kule tzn. sfery leżały na stołach, nie wiem czy pamiętasz ais..)) a owszem, ładne, ładne ))) upieram się, że jednak kule a nie sfery to były, mimo iż jedna z nich niebieska była )) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 15.12.03, 15:03 a nie wspomnisz jak biegłam Ci wpier***lić za upijanie porządnego szatanisty? Aha, pozwoliłam sobie zatrzymać maskę Jona Lorda na bal maskowy ))))))))(Vul, respect!) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 15.12.03, 15:13 A wszystkie maski zabralam ja, bo ostatnia wychodzilam, jak ktos chce jakas na karnawal, to sluze Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 16.12.03, 22:33 > 15. Pytajnik mnie nie poznał.. E tam nie poznał, od początku wszystkim starałem się - na wszelki wypadek - jeszcze raz przedstawiac, bo nie wiedziałem czy to mnie pamiętają . A Ciebie dzięki "!" pamiętam jak mało kogo Tak wogóle to Robotyobiboki czekają, gdybyście kiedyś planowali jakieś spotkanie dajcie bitte znać BTW: czy to było największe - pod względem liczby obecnych - spotkanie Forum? (ja byłem bardzo zaskoczony frekwencją) pozdr ex n.p. set fire to flames - telegraphs in negative (Jack, niezłe, całkiem niezle, choć lanie wody momentami rzeczywiście niesamowite ----------------------------------------- Signify - lista dyskusyjna Porcupine Tree groups.yahoo.com/group/signify Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Pytajnick 16.12.03, 22:39 Mam Magla. Recenzje... różnie mi się podobają, niektóre na zbyt wielkim luzie, taki zbyt ziomalski język Ale ta Twoja się podoba, i ogólnie wydawnictwo całkiem przyjemne momentami Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: 13.XII.2003 odbył się zlot Forum Muzyka 16.12.03, 01:09 Byłam, byłam i dopiero teraz przyszłam do siebie (dojechałam do siebie przedwczoraj Piżmaku, jeszcze raz dziękuję, kto wie, czy kiedyś nie skorzystam z propozycji noclegu, bo brakowało mi paru osób na czele z Twoim Szanownym Bratem Wszyscy mnie zaskoczyli, ale na szczęście pozytywnie, piwo lało się strumieniami , atmosfera świetna, knajpa Kulturalna, a ja przytłoczona ogromem mojego szczęścia. Słowem, warto było ruszyć cztery litery z prowincji. A tak swoją drogą proponuję organizowanie zlotów również o bardziej przyjaznej porze roku - 1 maj to taka ładna data Właśnie, Vulture, dzięki za składankę, wytwórnie płytowe powinny się od Ciebie uczyć Odpowiedz Link Zgłoś