Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:12 jest wsipski, chamski ...powiedzial mi: " w tych spodniach wygladasz zajebi...." cham. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Firanka0 Re: Piotrek z reserved, wola park IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 14.02.05, 22:23 Strasznie mi się podoba wyraz "wsipski" Ale rację masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Piotrek z reserved, wola park IP: *.zyg.brewet.pl 14.02.05, 22:33 gdyby mi jakiś sprzedawca powiedział, że wyglądam w czymś zajebiście, pomyślałabym, że kurcze chłopak albo chce mnie poderwać albo rzeczywiście wyglądam zajebiście. A młode, z mlekiem pod nosem, często podskakują na widok mojego bachorowatego wyglądu. Taki jest język młodzieży właśnie i trudno się obrażać na śmierć za słowa, które wyrażają podziw. Mnie nie odpowiada takie słownictwo, ale przecież nie mogę nie wiedzieć co ono oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Piotrek z reserved, wola park 14.02.05, 23:56 tez uwazam "wsipski" brzmi zajebi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobe Re: Piotrek z reserved, wola park IP: 148.81.192.* 15.02.05, 08:33 Ciągle (tzn. też w innym wątku o Re) piszesz o tym Piotrku - mniemam, że ci się podoba, bo twoje przekazy to sugerują - między wierszami rzecz jasna! Wysyałasz jakieś sprzeczne komunikaty, twierdzisz, że jest chamem, bo powiedział ci, że zaje... wyglądasz???? Anko (klientko, kAziu) o co ci naprawdę biega? Czy mamy napisać: "tak, to cham!!!" "nie chodź tam więcej" czy jeszcze cos innego? Poza tym nie musiałaś mu się pokazywać w tych spodniach - o ile się orientuję są tam przymierzalnie z zasłonkami i lustrami i nie trzeba wychodzić na zewnątrz w mierzonych ciuchach, żeby narazić na tak wstrętne komentarze od sprzedawcy... ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Piotrek z reserved, wola park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:13 zaslonki sa niemalze zawiniete w rulonik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Piotrek z reserved, wola park IP: 193.41.113.* 15.02.05, 11:46 Piotra co prawda nie kojarze, ale znam sprzedawcow z housa - nie tylko tego w wola p. - popatrz na nich! pewnie dla Ciebie to jest dopiero szczyt "wscipskosci" i braku wychowania. oni to dopiero komentuja, ogladaja, donosza i nie stronia od komplementow w stylu "zajebiscie". Ja tam mimo wszystko to lubie, a kupuje to w czym sie dobrze czuje, bo na dobra sprawe, w wiekszosci rzeczy, kt. tam mierze zdaniem sprzedawcow wygladam "zajeb..." Odpowiedz Link Zgłoś