Dodaj do ulubionych

Opener - mocne zakończenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:10
recenzja.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: adas_80 Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.torun.mm.pl 06.07.09, 10:50
      Byłem...zobaczyłem...bawiłem się wyśmienicie...

Prodigy - The best live dance group ever !!!!!

Koncert Trio z Anglii był po prostu R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-Y

Podobnie Kings of Leon i Placebo
    • Gość: equino Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.devs.futuro.pl 06.07.09, 11:13
      Co z tego że koncerty niezłe jak organizatorzy dali D.PY przy organizacji wyjazdu z lotniska - totalna samowolka i ZERO organizacji - gorzej niż rok temu i w latach poprzednich - za to WIELKI MINUS!!!!!
    • Gość: Juliusz Konował Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.chello.pl 06.07.09, 13:28
      Kings of Leon bogostwo, niezłe Prodigy i Madness, Placebo też dało radę. Wyjazd z parkingu totalnie sknocony
    • Gość: osh_dust Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.router1.tygrys.net 06.07.09, 13:38
      KOL! Najlepszy koncert w życiu. Nie jakieś darcie japy, czy widowisko ze światełkami. Tylko muzyka.
      Bardzo ładnie. Prodigy i Moby ekstraklasa. Gossip, mega pozytywne zaskoczenie. Do tego White Lies, "Death" na finał urwało tyłek. Ciekawy był chillout'owy gig Old Time Radio.
      Lipa: wyjazd z parkingu, brak kolejkowania i buraki wcinające się po trawie. Druga lipa: oświetlenie szlaków komunikacyjnych, to światło prosto w oczy, zupełnie bez sensu. No i na 30tys kibelków było ok, ale na 60 to trochę mało. Czas pomyśleć o miasteczkach po obu stronach sceny głównej, na pasie startowym. Było momentami ciasnawo smile
    • Gość: buba Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.chello.pl 06.07.09, 16:10
      invaders must die w wersji koncertowej-bezcenne przezycie ;]
    • Gość: pikus Re: Opener - mocne zakończenie IP: 212.76.37.* 06.07.09, 19:01
      Placebo rewelacja, nowy bębniarz po prostu wymiata! Ale najbardziej rozgrzała mnie Santigold fantastyczny entuzjazm i publika, która ona sama była nieźle zaskoczona!
    • Gość: ola Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:01
      Moje top 3 to Buraka Som Sistema, Kings of Leon i Basement Jaxx. Buraka dali podobnie pozytywny koncert jak Gentleman w zeszłym roku, pełen niczym nieskrępowanej radości; Kings of Leon za "Use Somebody"i to jak bardzo cieszyli się widząc entuzjastyczne przyjęcie polskiej publiczności; Basement Jaxx to po prostu profesjonaliści w tanecznej muzie a i też za to, jak sami ze sobą bawili sie na scenie. No i właśnie, polska publicznośc jest naprawdę debeściarska: uwielbiam patrzeć jak artysci cieszą się z obcowania z nią(a w zasadzie: z nami), jak są nią/nami zachwyceni. tak było i na KOL i na Burace, Basementach oraz FNM czy Prodigy
    • Gość: watsoff Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:18
      The winner is..
      1. Faith no More - za mega wbicie w ziemie
      2. The Prodigy - za największe szaleństwo pod sceną
      3. Kings of Leon - za zintegrowanie mnie z 60tys
      4. Gossip - za przekonanie mnie do siebie
      5. Moby - za solistkę
      6. Buraka Som Sistema - za swietny start up
      7. Marię Peszek - za piłeczki
      8. Arctic Monkeys - za zinterowanie z licealistkami
      9. Placebo - za ostatnią płytę !
    • madfreak Re: Opener - mocne zakończenie 06.07.09, 20:20
      0. - O.S.T.R.!!!!!!
    • Gość: ona Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 21:11
      Prodigy - smack my bitch up. wymiotło.
    • Gość: Gość Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 22:03
      ci goscie z placebo wygladaja jak pedaly..serio teraz taka moda jest??
    • Gość: rzab Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 22:14
      bo 'goście z Placebo' to są pedały big_grin co nie znaczy, że po openerowym koncercie nie przekonali mnie do siebie, wręcz przeciwnie.
      Kings Of Leon rewelacja. Byli genialni. Faith no More podobnie
    • Gość: openerowicz Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.centertel.pl 06.07.09, 23:02
      Wyjazd z parkingu dla jednodniowcow byl koszmarem. Przy wyjezdzie pytam policjantow leniwie opierajcych sie oradiowoz, dlaczego nie pokieruja ruchem (lewoskret na droge wyjazdowa) bo wyjazd trwa 2h - uslyszalem, " a co to za problem". Super policja
    • Gość: ja Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.system-sat.pl 06.07.09, 23:50
      mnie niestety nie było w tym roku... sad(
      byłam tak ciekawa jak wypadnie Lily Allen??? a tutaj na jej temat niewiele jest informacji...uncertain
    • Gość: spokospoko Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.echostar.pl 07.07.09, 01:53
      do ja: lily allen nie wypadła w ogóle. może dlatego nikt o niej nie pisze - szkoda słów.
    • Gość: młona Re: Opener - mocne zakończenie IP: 94.124.17.* 07.07.09, 10:32
      Lily Allen słabo. organizacja do d. nam się udało wyjechać, bo ruszyliśmy zaraz po zakończeniu openera, ale : napoje bezalkoholowe skończyły się o 12! (jeden stand coca coli to naprawdę przegięcie na 60tys openerze!). a ta spółka ochroniarska to poracha, zabierali nawet batony czekoladowe - DLACZEGO???
    • Gość: gość Re: Opener - mocne zakończenie IP: 89.174.250.* 07.07.09, 13:08
      moi faworyci: placebo,arctic monkeys,kings of leon,the prodigy i- lily allen. Moim zdaniem koncert byl spoko. Lily ma na zywo naprawde swietny glos.
    • araiser Re: Opener - mocne zakończenie 07.07.09, 23:38
      Juliusz Konował - też byś przysypiał pracując na ochronie, nawet nie wiesz jak to wszystko wyglądało.
      A akurat, że robiłem w ochronie, to mi się poszczęściło i próbę Gossip widziałem, zagrali chyba z 5 kawałków, więc taki mini koncert dla kilkunastu osób wink
    • Gość: dd Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 04:25
      poprawcie ortografa w podpisie wideo placebo....
    • Gość: balsam Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:29
      KOL słaaabo... utwory tak monotonne, że z trudem odróżniałem jeden od drugiego.
      PLACEBO wykur... dobrze w porównaniu z 2006 ale nie to co na Torwarze sad
      Prodigy niezawodni... szkoda, że tak późno.
      Natomiast najmilszym zaskoczenie jak dla mnie to White Lies i Lily Allen. Gossip niestety przegapiłem sad
    • Gość: kapkap Re: Opener - mocne zakończenie IP: 79.162.161.* 11.07.09, 13:38
      Kings of Leon - cicha ekstaza. Nowa jakość na scenie, nowa jakośc w muzyce. Bez pajacowania, durnych odzywek i tracenia energii, która w całości poszła w granie i publiczność. Takiej magii dawno nie doświadczyłam. To jest wielki zespół, który ratuje rocka przed upadkiem. Panie balsam radzę przed pójście na jakikolwiek koncert zapoznać się bliżej z twórczością zespołu. A to co robi Lily Allen to nie muzyka, to tylko wygłup.
    • Gość: patoola Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.09, 22:12
      Pojechałam na Kings of Leon - i to jakie uczucie przelali do nas ze sceny jest nie do opisania! I oczywiście muzyka! Kiedy słyszę opnie, że to był słaby koncert czy nudny zastawiam się kto to mówi i czego się spodziewał? To nie miał być show w stylu Bassement Jaxx czy Prodygy! Tu nie o to chodzi smile The most amazing crowd of the whole tour :] (i do tego sexy wink)
    • Gość: Miszal Re: Opener - mocne zakończenie IP: *.toya.net.pl 12.07.09, 22:40
      Prodigy-REWELACJA!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka